Poiana

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

v-am zis ca aci stau:)
Am inceput o joaca impreuna cu Amelie si bebelusii,ii strigam cu diverse nume sa vedem la care raspund:)
Nu par prea impresionati,dar iaca ce variante avem:
Julia Ela
Julia Desiree
Julia Silvia
(ne place domle Julia,ce sa facem:)

Si eu mai am varianta clasica :Ana si Maria,Ana ca pe mama si Maria ca e atit de frumos!

la baieti e greu,dar avem un preferat:Tudor
De aici avem derivate:
Tudor Stefan
Tudor Alex
Tudor Filip (Sau Philippe,dar trebe sa frantuzesc si pe Tudor si nu-mi iese:)

Iar a treia varianta e simpla:Tudor si Julia.

Aveti ceva propuneri?hai,zapaciti-ma:)

Mami de Amelie si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Si daca amindoi (gemenii) sint fete? sau baieti?

buli
, welcome back miha, drum bun :)) Vi se batuceste voo fundu' 11 ore-n avion, da'l dezmortiti voi acolo, doo saptamini :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

Si daca amindoi (gemenii) sint fete? sau baieti?
[b]

Pai alea sint variantele lilutzo,adica una Julia,una Ela.Sau:unul Tudor,celalalt Stefan.De exemplu.Ca io nu pun decit un prenume,asta ar mai lipsi,sa am si coada de nume la coada de copii:))io zic ca ajunge,unu si bun:)

Mami de Amelie si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Stiu o mamica de 2 fetite gemene, Ana si Maria :) Mie imi place mult numele Carla.Stephanie iar imi place.La nume de baietei nu ma bag dar Tudor e superb. Daca ramii in pana de inspiratie uite niste nume irlandeze de fetite :Aoife,Blathnaid,Sadhbh,Siobhan,Niamh, Aisling,Orlagh,Sorcha,Caoimhe, etc :))

Noi ne-am hotarit sa mergem la Londra in martie, am rezervat avionul dar ma dispera hotelurile, au niste preturi de groaza...

Mihaela,drum bun si soare din plin !:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Lolek si Bolek? :))

Echivalentul frantuz al lui Tudor e Theodore sau scurt "Théo", asta e f la moda acu, are si alex vreo 3 theo in clasa:))
Nu poti sa-l frantzuzesti pe Tudor ca suna ca "tu dormi" . Si daca isi gaseste vreo pretena frantzuzoaica o sa-l intrebe "Tudor, tu dors"?:)
Criteriul nostru de baza fu sa fie un nume cat mai international care sa se pronunte aprox corect in toate limbile importante. Ca nu se stie maica pe unde o ajunge ea si ce timpuri or fi. Minimul era sa se pronunte corect macar in romana si franceza deci exclus audrey sau miruna de ex
Desirée era folosit aci pe la inceputul secolului, acu mai deloc:
http://www.tous-les-prenoms.com/prenoms/filles/desiree.html

Julia daaaa, e f frumos

buli, bine ai revenit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Hi, hi, intru si io sa va urez toate cele bune in 2011 si, ce vad, vorbiti de fi’mea ! Si mie imi place prenumele Julia ! Desi, asa ca Doruletz, am incercat sa dam prenume care sa se scrie la fel in fr si româna. La Alex am reusit, ca d-aia, saracu’, a iesit prescurtat, nici Alexandru, nici Alexandre. La Julia, am zis tant pis, imi placea prea mult prenumele ca sa renunt. In plus, imi aduce aminte de 2 adorabile gemanutze barceloneze, Julia si Laia.

Ca (alte) sugestii de prenume internationale Victor, Daniel…Insa nu stiu de ce parintii de gemeni aleg prenume care se aseamana, care incep in general cu aceeasi litera, gen Dona si Dora. Am un coleg Julien, frate-sau e Jérémy. Io, in focul actiunii, le confund prenumele si alor mei, desi nu se aseamana !

Doruletz, am vazut o piesa tare faina, musai s-o vezi, Mission Florimont http://www.youtube.com/watch?v=iIdpLxZYfcY sau http://www.compagniesebastienazzopardi.com/MISSION-FLORIMONT-Reprise-au-SPLENDID-26-janvier-2011_a222.html.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Speed, eu aleg in general Novotel sau Holiday Inn sau Express by Holiday Inn, ca e gratuit pentru copii. In Londra am stat in Holiday-Inn-ul www.holidayinn.com/hotels/fr/fr/london/lonhi/hoteldetail?destination=%2CFrance&sicreative=5607539545&sicontent=0&sitrackingid=18182520&cm_mmc=Google-PS-HolidayInn_FR-_-G B-Core-_-Brand-_-holiday inn&siclientid=1964#" target="_blank">asta, insa eram numai eu si sotul, nu stiu daca accepta 3 pers in camera. Era foarte bine, linga statia de metrou, confortabil. Insa am ajuns acolo pt ca hotelul la care facusem rezervare n-a mai avut locuri si ne-au surclasat, cred ca acuma as incerca ceva mai ieftin.

Delphin, am vazut o publicitate pe Travelzoo, cica au bilete de avion cu 15€ pt Europa de Est, dar intrind pe site, in afara de Nantes-Praga n-am vazut nimic interesant. Poate n-am vazut eu bine?

Mihaela, vacanta placuta si amintiri frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

multumesc frumosDelphin si Marox, am sa ma uit la hoteluri, ofertele par bune. am avut probleme sa rezerv camera pentru 3, nu mi s-a prea intimplat pina acum, nu stiu daca e o problema doar in Londra sau anul asta e mai ciudat asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

SPEED aici vezi mai bine hotelurile, uita-te la servicii si ai sa vezi conditiile in care hotelul primeste 3 pers in camera.

http://ebooking.com/

MAROX nu stiu de ce nu pot accesa acum site-ul ca sa vad despre ce e vorba. In general site-urile cu vol-uri spre RO din Fr sunt cele clasice wizz, blueair, easyjet, etc. Aboneaza-te la news letter de pe travelzoo.fr si vei primi saptamanal oferte. Eu am luat pt. Ro, in luna mai de la Toulouse cu escala bine'nteles , dus intors 170€ cu bagaje incluse.

Pt. americance si canadeze, poate intereseaza:

http://www.virginamerica.com/vx/booking/exit-happier?cid=dis_00072_h

Mergi la inceput