Palatoschizis si formele sale (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

doamne cit ati scris...eu de zapacita ce am fost nici nu am observat ca ati inceput alt capitol.........tin sa urez si eu un LA MULTI ANI !celor sarbatoriti si ............CECILIA MULT CURAJ SI SA STITI CA MA GINDESC LA VOI IN PERMANENTA ,ca uite asa nu am mai stresat-o pe d-na doctor si am aflat de aici cind vin SUEDEZII .....sunt varza mi-e foarte frica ........deabea am avut curaj sa intru si sa rasfoiesc pe aici mesajele voastre, dar trebuie sa am curaj si sa sun sa vad ce ne zice ....cind sa venim .................ITI DORESC DIN SUFLET SA TRECETI CU BINE PESTE TOATE GREUTATILE SI SA SE TERMINE ODATA CU TOATE PROBLEMELE ,VA TINEM PUMNII FIINDCA STIU CA VA FII BINE FIINDCA DN-A DOCTOR E UN SUFLET NOBIL SI AM MARE INCREDERE IN CEEA CE FACE .......dar cu toate astea te astept cu vesti.............am sa revin si eu cu data cind vom fii operate, sper cit mai repede ca deja cedez psihic...........CRISTINUTA MEA acum e bine am avut dreptate erau niste mici rautati probabil si din cauza influentei parintilor ,dar am stat de vb si sa rezolvat problema si sper sa nu mai trecem prin asa experienta ca tare greu si dureros mai e ........noroc ca micuta mea nu pune la suflet si e o luptatoare ............mult curaj CECILIA !!!!!!!!!!!

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Am sunat-o pe Cecilia...nu raspunde. I-am dat un mesaj. Sper sa avem vesti de la ea cat mai cuarand!

Cecilia

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Mesaj de la Cecilia:

"Iti multumesc si va multumesc pt ca ne aveti in ganduri si in rugaciuni! In aproximativ o jumatate de ora o ia; pana acum rezista desi e moarta de somn si foame; dau mesaj cand intra!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Flori, multumim! Ma rog pentru Adelina! Dumnezeu ne-a ales cu un scop...stia ca putem face fata. Sunt sigura ca o sa fie bine mami de Adelina! Te asteptam cu drag, aici, toate suntem alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Liliana, este prea devreme sa te gandesti la diversificare.Ai timp destul dupa cinci luni incolo.Dar, avand in vedere ca peste doua luni mergeti la operatie incearca sa il inveti pe bebe sa pape cu seringa si lingurita. La noi a contat foarte mult ca l-am invatat sa pape asa inainte de operatie si nu prea a plans dupa biberon.

Mergi la inceput

La 14.15 a intrat in operatie.

Mergi la inceput

Liliana daca il poate opera dupa 4 luni si eu zic sa astepti cu diversificarea pana dupa operatie. Pt el o sa fie destul de greu sa manance operat...daca incerci sa-i dai si altceva cu care nu e invatat e posibil sa respinga mancarea si ai ai probleme mari sa-l faci sa manance apoi.
Noi am inceput cu suc de morcov si suc de mar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Ceci fii tare mami!Suntem alaturi de voi!!!

Mergi la inceput

Adelina s-a trezit din operatie. Acu face nani. E bine.
Recuparare rapida, puiule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

recuperare rapida pui mic ..........gata a trecut si asta ......sa ai parte numai de lucruri bune de acum in colo si multa sanatate sa cresti mare ,sa se bucure mami si tati de tine .....sa fiti sanatosi toata familia si sa va aduceti aminte de clipele astea ca de un vis

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....

Mergi la inceput