Palatoschizis si formele sale (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Cecilia, noi nu am avut voie lapte, doar ceai, asta in prima zi. Daca accepta seringa este foarte bine.Cu lingurita este mai greu pentru ca pica destul de mult din ea. A doua zi ceai, supa strecurara, suc de fructe si abia din a treia zi am avut voie lapte.Dupa fiecare masa clateam gurita cu ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cecilia eu lapte nu i-am dat vreo 2 zile pt ca poate infecta operatia. Ceai la greu...cat poate de mult...curata cu gurita si o hidrateaza. Eu i l-am dat cu seringa de nurofen. Nu exista riscul sa atinga zona operata asa. Supa strecurata - da.Eu l-am tinut pe ceai/supa strecurata vreo sapt. Lapte am bagat din a 3-a zi. Abia dupa o sapt am bagat cartof/morcov blenduit in ciorba....cate o lingura de cereale (de la nestle, din alea de care mancau cand erau bebelusi - praf) in lapte.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacel08 spune:

Cecilia toate fetele ne vom gandi la tine si la puiul tau, bafta si sa va intoarceti repede acasa. Cele care aflati vesti de la Cecilia spune-ti mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Corina, mersi! Pai accepta seringa de la Nurofen si Panadol, ca la pneumonie cu asa ceva am prestat; cand si cand, de atunci, ii mai dadeam si asa lapte, cate o seringa azi-maine; ii place de seringile alea, se joaca cu ele, ba chiar mi-a si rontait vreo doua la capete, de a trebuit sa le arunc!
Lingurite am si din alea doua adanci, una plastic, una silicon (ce le-am mai cautat!).

Flori, sarut-mana! Oboseala asta! Ca de fapt e logica treaba cu laptele la zona operata!
Vaaaaiii de Frusi, ca e mancacioasa!!!
Care va sa zica, poimaine supa; o sa le spun sa fiarba morcov, ceapa, telina, alte radacinoase si frunze de spanac; stiu, fara sare!!!
Si dc ii dau io si niste suc urmatoarea zi? Ma gandeam la mere si morcovi, combinate; ca am robot care face suc super, separa apoi pana si spuma lasata de fructe! Ca numa' supa strecurataaaa....

Cred ca imi fac o cafea. Mai doreste careva la ora asta cafea?

www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gandacel08

Cecilia toate fetele ne vom gandi la tine si la puiul tau, bafta si sa va intoarceti repede acasa. Cele care aflati vesti de la Cecilia spune-ti mai departe.

Sarut-mana!

www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Allooooo, verificam si io mailul inainte de a trezi pe Frusi; moama, ce ati sarit la mine!!!!!

O mai las sa sforaie pana pe la si jumate; papa nitel si gata.

Bine asa?

www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Cecilia si Edi e un mare mancacios ...si eu am zis ca o sa sufere de foame. Dar, crede-ma, 5 zile dupa operatie abia a luat ceaiul si supa. Nu voia sa manance nimic....in primul rand pt ca il durea destul de tare (nu prea si-au facut efectul mnedicamentele - novocalminul, mai exact) si in al doilea rand era prea slabit sa poata face orice fel de miscare, inclusiv sa manance. Acum eu nu zic ca la toti e la fel...eu iti spun numai cum a fost cu Edutul.

Mergi la inceput

Cecilia hai ca te bombardez acum. Cu sucul de mar...eu nu i-as da. Marul e usor acid si e posibil sa o usture. Idem pt portocala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Ceciiiii facem galerie....ne gandim la voi!Abia astept sa treaca noaptea!Nu te sun sa nu te stresez!Stiu cum e sa fi acolo si sa te bombardeze telu....asa k astept cu sufletul la gura stiri!Sa sune o singura fata si sa ne tina la curent!Ne rugam pt Frusina noastra sa fie totul bine,repede si usor!Va pupa cu drag!Ma apuk asa niste emotii...knd ma gandesc k urmam si noi peste cateva luni....offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

Doamne,ce emotii am pt ceci si fetita ei!Dumnezeule,fi-le alaturi!
m-au luat si pe mine niste fori...
eu sunt slaba rau,plangacioasa,nu stiu ce m-oi face cand o sa vina ziua operatiei si la noi...
vreau sa scapam si noi,dar,desi astept cu nerabdare,parca nu vreau sa vina asa repede ziua aia...

noua ne-a zis ca se poate opera de la 4 luni...

vroiam sa va intreb:de la cat ati inceput diversificarea si cu ce?
nu vreau sa ma grabesc,dar tot adun informatii ca nu prea am medic ca lumea pediatru...

sunt asa fericita:bebe a luat in luna a doua aproapr 1600g,fata de 450 in prima luna...e un grasunel!

Mergi la inceput