Palatoschizis si formele sale (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna noaptea!

Io-n loc sa sforai bantui p-acilea; de ce? Pai mi-e somn, dar nu mi-e a ma duce, ca ma gandesc ca e ultima noapte aici; stiu, uneori gandesc prea mult!

Va multumesc inca o data din suflet pentru sustinere! Conteaza enorm, in caz ca nu stiati!

Antonio, merci!

Raluca, mie nu mi-e greu si nu ma doare gura sa intreb de radiograma la plamani; in cazul nostru, cred ca o voi cere eu, dar ma gandesc ca se vor sesiza ei, din motiv de pneumonie in luna iunie si alte "bazaconii" aducatoare de muci. Intreb si spun; iti las pe privat nr meu de telefon. Si comunicam.

Flori, e devreme dupa ora 4 maine; ca Frusi face ochi pe la 5 si ceva; pana papa, pana ajungem, blahblahblah.....
Cred ca maine seara e numai bine!

Vorbit cu Ralushka, e ok cu moralul; faza de faza ar fi ca maine ramane singura in salon de 3 locuri; deci, voi incerca sa rog pe dna dr sa mergem in salon cu ea; macar ne incurajam reciproc. Plus ca ne stim de aici si din discutiile telefonice; e o treaba!
Ma gandesc acum ca dupa ce vor trece astea urate, va veni ea acilea sa se planga de vecinele ei de salon! La modul amuzant!

Simona.....cum faci, soro? Scrii rar, dar cand e vorba sa scrii ca sa ma incurajezi pe mine, ma faci sa plang; si io plang greu, neica! Sarut-mana mult si din suflet pt cuvintele putine dar cu inteles! Stiu ca vorbim rar, dar gandul mi-e la voi zilnic; sper sa ma mai eliberez si de asta si sa reluam conversatiile!
Nu uit absolut nici o zi petrecuta impreuna anul trecut si nici discutiile noastre; dar imi vor ramane la suflet doua intamplari: asta de acum, cu incurajarile tale; apoi mai e una, dintr-o dimineata devreme de iunie, cand eram chiauna si la prima ora m-ai sunat sa ma incurajezi sa raman pe linia de plutire pt puiul meu care se lupta cu febra si pneumonia. Cum ma citesti tu.....

In masura in care voi avea creierii intregi in timpul operatiei, va voi da mesaje, celor care vreti (ca nu vreau sa stric ziua nimanui) si vreti sa stiti cum e Minunica; evident, celor pe care va am in agenda telefonului! Dc aveti timp sa treceti si p-acilea sa notati, super treaba!

Hai ca merg sa sforai! Somn usor tuturor!

Las' , mai viu si maine pana plecam!

www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Puiul Ralushkai este in operatie, de pe la ora 10.
Doamne-ajuta!

www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Sa speram ca totul va fi bine!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Cecilia voi nu ati plecat la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Cecilia, multumim de vesti! Acum vroiam sa o sun si eu...dar nu o deranjez daca ai vorbit tu cu ea. Doamne ajuta! Ma rog pentru micutul Ralucai!
Tu cum esti? Hai ca s-a facut si leusteanul, se recuepereaza Frusi si vin sa ti-l aduc!Parca vroiai si marar?.Astept mesajele tale oricand, la orice ora! Sunt cu gandul la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan_b spune:

Multa bafta la operatie,recuperare rapida si asteptam vesti bune.

antonio_11, ID-ul meu de mess este aaah_d_yaaa

tati de Stefan-Lucian (11.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonio_11 spune:

ralushka fii tare .toate trec in viata, momentul este foarte dificil dar gandeste-te ca se va termina si o sa fiti foarte bine sanatosi.stefan b iti multumesc sper sa vb cat mai curand.pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Stefan, merci!

Flori, , nu, bre, ca a zis dna dr ca sa venim pe seara, ca e de garda azi toata ziua pana maine pe la pranz; si ca mai bine venim seara, cand e mai libera nitel, ca tot locuim in zona....

Pe la vreo 12 am vorbit cu Ralushka; tocmai iesise puiul din operatie, se trezise deja din anestezie; nu am vorbti prea mult, evident; a zis ca doar ca e bine si ca si ea e ok.

Asa.......

Corina, ok, pastram legaturile; dau pe mess nr meu; adica il ai! Iti dau un mesaj si il vezi.
Dc e sa vb despre verdeata, io nu refuz leustean, marar si patrunjel; ca aveam asa o minunatie de patrunjel parfumat (romanesc, nu turcesc) si mi l-a udat mama pana mi l-a capiat; nu am salvat nimic din el!

Sunt cu capul; diseara ma internez cu copilu' si vb despre verdeturi!

Va las, merg sa fac un dus si sa incerc sa mananc nitel; poate si atipesc o ora......

www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cellia78

Pe la vreo 12 am vorbit cu Ralushka; tocmai iesise puiul din operatie, se trezise deja din anestezie; nu am vorbti prea mult, evident; a zis ca doar ca e bine si ca si ea e ok.
Cecilia, mami de Nicolle Adelina

www.ajutopedenisa.ro

Super veste! Ce a fost mai greu a trecut! Recuperare rapida, pui mic!

Mergi la inceput

Ia sa vedeti ca deja am intrebari

Iese puica din operatie, logic ii dau ceai mult; CAND si CE anume am voie sa dau ca papa? A doua zi? Chiar in seara respectiva dc e totul ok? CE anume? Supa strecurata? Lapte de-al ei?

Stiu ca ati mai spus, dar nah.......nu poci cauta detaliile in atatea mesaje.....

Ceai cu lingurita? Laptele cu seringa? Am inteles bine? Sau sunt varza?

Sa nu spun ca am facut si un rucsacel pt la terapie intensiva ; cu seringi, cu ceai, cu termos, cu lingurite, servetele, comprese sterile, pampersi, termometru.....
Io stiu, sunt duuuusaaaa!

www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput