Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neataaaaa!(la pranz)

LA MULTI MULTI ANI, ANDIRA!!! Sa fii sanatoasa si implinita mereu alaturi de familia ta frumoasa!!!

LML iepuricii Ioana (de Stefimic)!!!

Am citit tot, am uitat tot.

Castelana sper ca nu te-ai supi pe mine, zau ca nu am vrut. Glumeam, e si normal sa nu tii minte si numele de familie.
O sa iti simtim lipsa.

Vladi ma bucur ca botezul a iesit bine. Poate te induri de o poza mica mica cu Floricica cel crestin. Rabdare si tutun cu socrii.

Roxi,Denisa vazut pozele superbe. Mi-a placut mult Maya si mamai si tati in iarba, mi-a inseninat ziua de ieri. Iar Ivan si Silvana cred ca or sa se inteleaga de minune la prostioare.

Am vazut pe fuga si pozele de pe picasa si m-am bucurat din tot sufletul ca am vazut-o pe Ami. Oricat am incercat sa mi-o inchipui, nu e asa cum mi-am imaginat-o. E o finuta de nota 10.
La iepurasi las acolo commenturi daca mai apuc ca iepurasul meu e mofturos.
Multumim tuturor de comentariile la pozicile noastre.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa da au iesit, se vad iesiti adica nu au crescut :)
felicitari pt coltisori mayei

atb da enterol e in romania, aici ii zice altfel, dar asa am gasit eu omologul romanesc al ultralevurei de aici , e enterol

am fost sa.i iau lui ivan costum de schelet de halloween , pt vineri la gradinita :)
asa de incantata sunt de cum ii merge la colegiul ala, nu ma asteptam eu, a facut teme frumoasa, am sa le fac poze, nu.s cine stie ce, dar pt mine inseamna mult in nici 2 luni, a invatat sa.si scrie numele cu litere de tipar si sa faca diferenta intre litere mici si mari
ieri de exemplu , am avut ca tema noi parintii sa scriem pe o foaie data de profa lor, de ce i.am ales numele de ivan si el sa coloreze foaia pe care erau niste desene

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Mai dar ce verva pe forumul nostru azi! eu am ramas codasa!

ANDIRA - LA MUUULTI ANI FERICITI IMPREUNA CU FAMILIA TA SUPERBA! SA NE POVESTESTI CUM A FOST!

ATE - felicitari surorii tale ptr baietel! sper sa fie cumintel , sa pape si sa doarma bine!

CASTELANA - haios tare bancul cu "suzeta in dos" Bafta cu despachetatul. si noi incepem sa caram calabalacul in 2 saptamani. noroc ca avem doar 3 lulele 3 surcele de mutat caci greul mobilei vine direct de la fabrica saptamana viitoare

ERINA, BABYANGEL - mersi de complimente Cred ca scaderea mea de la + 4.5 kg la + 1.5 kg in timp de 2-3 saptamani se datoreaza unei combinatii intre oboseala drumului in RO, Ricky care e din ce in ce mai activ, masajele si parafango si faprul ca in RO am mancat f lejer seara (aici in IT e pe dos, mancam lejer la pranz si mai greu seara..va trebui sa schimb obiceiul asta!).

VLADI - sa va fie de bine increstinarea

MIRUNA - sa ne scrii mai des chiar daca vorba CASTELANEI ai impresia ca vorbesti cu televizorul. noi citim si raspundem in masura in care putem sa un sfat sau nu. poate cand ai intrebat tu ceva , nu a fost nimeni pe faza care sa fi stiut sa-ti raspunda.

SENSIBILA - ce dragut ca ati fost la Zoo! mai tarziu intru sa vad pozicile noi ca mai am inca si din cele vechi de recuperat!

LALEXANDRA - doamne , da activ mai e Alessa! eu ma plangeam de Ricky dar vad ca pe langa al tau e ingeras! Noi avem un program destul de fix acum si doarme cam 30 min-1 h pe la 10 am , dupa masa de pranz cam 1-2 h si seara de pe la 19.30-20-00 nu-l mai trezesc decat ca sa pape asa..dormind...Noaptea se trezeste o data si la 7 am da trezirea

Ah...am uitat sa va zic de intarcarea lui Ricky! i-am schimbat tetina la biberon cu una cu flux mai generos . asta chiar inainte de plecarea in RO. si ajunsi in RO a refuzat sa mai pape de la mine. sugea 5 minute si apoi urla sa-i dau cu biberonul. asa ca am rarit alaptatul pana am ajuns sa-i mai dau acum doar 1 data pe zi cateva minute...Asta e! sper ca 6 luni de alaptat sa fi fost suficient!

Fug la ale mele. o zi buna tuturor!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

fetelor ma confrunt cu o problema...fetita mea are de joi seara, spre vineri dimineata niste cosuri,bubite,nu stiu cum sa le zic...sa fi fost un tantar???
nu am dat cu nimic,pediatra spune ca este ok,poate ii dau prea mult sa manance si sa fie de la ficat?

am pus poze cu adelina cu bubitele pe fata....

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineatza fete!
Eu mi-am facut o cafea cu lapte si muuult zahar ca nu sunt epuizata. Servim pe oricine doreste.

Noi am ajuns de la doctor si acum Filip doarme.Avem 7490 g si 67 cm la 6 luni fara 5 zile.Si am facut si vaccinul de 6 luni.A plans piticul meu de cand a intrat dr in cabinet si pana am plecat de acolo de zici ca-l stia pe dr si ce intentii avea.. Oricum sunt epuizata emotional. Bine ca doarme linistit acum.

merg sa citesc ce ati scris ca nu am apucat.

AAa vroiam sa va multumesc pentru comentariile lasate la pozele noastre.Sunteti niste scumpe.
Eu inca nu am reusit sa vad toti copilasii dar sper sa o fac ca tare sunt frumosi.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

STANUCEL...nu pot sa imi dau seama ce or fi, poate a piscat-o ceva...cum au evoluat pana acum?.

Vroiam sa iti spun ceva...dar daca e cu suparare, da-mi ignore, mi-am amintit ca am citit ca i-ai dat ficatel de pui, oare nu e prea devreme, ca stiu ca ziceau fetele ca ficatul retine toate toxinele din pui...va rog, daca zic prostii, scrieti-mi. Vroiam doar sa iti spun, ca si eu aici am citit despre asta, si inainte nu stiam.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Andira La Multi Ani!
Sa ai o zi frumoasa alaturi de familia ta!

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

baiii, da eu ma duc sa mai fac o tura de plans...pai cand citesc ce program au ai vostri...
ma duc in butoi

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

LAlexandra da i-am dat ficatei de pui...nu stiu daca este prea devreme,este o mancacioasa...

bubitele erau iesite....incep sa usuce,dar trec cam greu...

aici cu bubite

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Stanucel doar pe fata are?

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput