Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele

Noi am fost la zoo si a fost tare frumos. Am pus cateva poze ca nici nu ai cu ce sa faci poze, atat de amarate sunt animalele alea.
Gia la ZOO

Apoi pt prima oara am last-o pe Gia la mama o noapte si am fost la distractie, am mancat la restaurant si apoi am fost in club. Foarteeeeeee mistooooo. Numai ca stateam cu ochii pe telefon ca pe butelie sa vad daca suna mama sau nu, daca nu doarme, daca nu mananca, daca se trezeste plangand … etc. Asa ca a fost misto dar doar partial. Ca sa nu mai zic ca clubul era la un demisol si nu avea peste tot semnal telefonul si alergam dupa semnal. Cel mai greu a fost cand am venit acasa si am vazut patutul gol mi-a fost greu sa adorm dar cum am ajuns la 5 dimineata , oboseala si-a spus cuvantul.

La multe lunici iepurasei Ioana de Stefimic !

La multi ani Andira !
Sa fi sanatoasa si feiricta alaturi de familia ta si iepurasa Iris sa iti aduca numai zambete !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

Azi noapte sora mea a adus pe lume la Constanta un baietel de 3.300 kg. Bine ai venit pe lume bebe Ayan!!!!!!

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 7 lunite

sa-ti traiasca nepotul!!!!!
uau ce maricel, sa fie sanatos si mamica sa-si revina repede!
si eu astept zilele astea sa se nasca al doilea copil al fratelui meu ( nu se stie ce e bine, a fost din diverse motive la 2 dr si fiecare a zis cate un sex... acum vedem ce iese)
a si bun tortul... as manca dulce la nebunie!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Samaria, nu te mai scuza, ca eu una inteleg cum este sa mergi si la munca , sa ai si 2 copilasi, sa tii si casa curata, sa ai putin timp si de tine..si apoi timp de forumeala..mai ales ca din cate imi amintesc , net ai numai la servici unde intri "pe furis" Deci esti binevenita si asa ..rar!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ate09, felicitari pt nepotzel!! Chiar imi era dor de majorete!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

La multi ani, Andira!!! sa-ti dea DD o viata frumoasa plina de bucurii si impliniri si multa sanatate, fericire si iubire alaturi de pisicutele tale si toti cei dragi!
Ate, sa-ti traiasca nepotelul Ayan! Felicitari si refacere rapida surorii tale!

Roxi, BDana, Castelana, Erina, multumiri pt sfaturile legate de Nicholas si avocado. Sper si eu sa nu fie laxativ.
Roxi,enterol se gaseste in Ro? Ca n-am auzit de el. Eu nu am avut in casa decat Hidrasec si de-astea i-am dat lui Nick pana acum, nici ieri n-am iesit din casa fiind duminica, dar azi ies pana la farmacie.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara

Bluekidoo, la copii poti sa le spui din prima clipa de viata orice, despre orice, lor le place sa ne auda. Iar daca mai scoatem si niste sunete sau asociem si ceva imagini, fii sigura ca devin si mai interesati. La 11 luni Jo stia deja sa-mi raspunda cum face rata, gasca, vaca, puiul, catelul si inca ceva oratanii si asta am reusit prin joaca. Ii spuneam gasca face ga-ga-ga si tot eu intrebam dupa aia cum face gasca?? si tot eu raspundeam.. pana la urma a prins si minune, chiar stia sa raspunda. Insa a durat ceva timp, nu mai stiu cat de devreme incepusem. Cu Sara am inceput de muult deja si zambeste cu toate gingiile cand aude tonul vocii schimbat si intrebarea "Cum face... " E fun.

Castelana, sarna ca te-ai gandit la mine, mutare usoara si fara peripetii.

Salutari noilor venite

Va pup, o zi super faina
www.dropshots.com/zoom.html?large=http://media7.dropshots.com/photos/766799/20101008/b_124540.jpg" target="_blank">J & www.dropshots.com/zoom.html?large=http://media8.dropshots.com/photos/766799/20100920/b_131204.jpg" target="_blank">S

merci, se pare ca joi va veni transportul si atunci sa ma vezi la despachetat... sper sa nu se fi stricat nimic.
in rest sunt obosita numai daca ma gandesc, azi trebuia sa merg la o intrunire, n-am nici-un chef, e mai bine aici cu voi pe forum.

subscriu la ceea ce spui tu, eu cand mancam ii fac ca pisica, soricelul, catelul el rade de se prapadeste, se distreaza cum spui tu numai cand aude cum face...
pe un an daca i s-a arata deja stie sa si recunoasca din carte respectivul animal.
interesul copilului nu apare asa brus, il formam si cream noi.
dar ca un joc, nu trebuie sa fie ca o tema, pur si simplu ne jucam si participam la joc, al meu se bucura mult mai mult cand ne jucam noi cu el decat cand e singur cu jucaria.

trimit ca ma strica castelan plictisit

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna dimi!

ANDIRA La multi ani!
Sa fii fericita si iubita!!!

Fetelor, intr-adevar, mamaliga nu a avut succes, dar si eu i-am facut-o cam tare, ca nu ma pricep, noi nu mancam mamaliga

BLUEKIDOO eu de mult ii arat lui Albert imagini cu animale si ii spun ce sunt si cum fac, plus ca, asa ca si CASTELANA, cand mananca el, ii reproduc toata gradina zoologica si pe el il distreaza si asa mai deschide si gurita (bine, asta a tinut la inceput, acum rade cu buzitele stranse).

Meniul de ieri/azi:
- para cu branzica/cereale cu lapte
- legume la borcan cu ou si iaurt/legume facute in casa: dovlecel, morcov, pastarnac, conopida, fasole galbena, ceapa+carnita pui
- mamaliga cu iaurt/para+prune+branzica

Si intre mese ii dau suc de portocale, mar in feeder si cativa pufuleti (eu ii scutur de sare, acum nu stiu cata sare au in continut)

O zi frumoasa sa aveti!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Ate - sa fie santos nepotelul si sa creasca mare !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetelor!
Urez si eu fetelor sarbatorite...chiar daca cu intarziere.
si BUN VENIT BEBELUSILOR!!!

Oana si Roxana, sper sa fie totul bine si sa nu va mai aud cu probleme, da?... ca vin la voi si primiti bataita.

Si un pt toti iepurasii bolnaviori.

Am pus si eu niste poze...tare multe, de altfel, ce sa fac daca nu am mai pus de mult, se vede lipsa netului ( o sa mai sterg din ele, daca trebuie imediat acum pt spatiu). A, de azi merge iar netul, ca instalasera din centrala o alta linie peste linia noastra. Sper sa nu mai fie probleme.

Eu...tot prost cu timpul, nu fac nimic prin casa, decat seara, cand ajunge Bogdan de la munca. In rest, Alessa nu doarme mai deloc ziua...mai deloc noaptea...si in rest, toata ziua e pe sus, se prinde de tot ce apuca, ca sa se ridice, face pasi pe langa pat...asa ca toata ziua sunt cu ochii pe el.

Nu stiu ce nouatati sa va mai scriu.

Scuze, ca nu reusesc sa scriu la toata lumea, dar citesc tot, si pana sa raspund-nu ma lasa Alessa, apoi uit.

Sper sa vina si soarele pe strada noastra, sa am si eu macar un pic de timp si pt mine...

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

ATE, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si sa-si bucure parintii si matusica!

SAMARIA, ce ma bucur ca ai mai scris! Si eu cu greu ma organizez. Te pup (si pe baietii frumosi)!

GABY, ANDIRA, HONEY, la multi ani!!!!

Multumim tuturor celor care ne-au urat multe lunite si celor care ne-au vizionat pozele.

OANKA, pupici pt tine si pt Mariuca bipeda.

Mergi la inceput