Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
BDana spune:
Ami multumesc de "bun venit". Sti cum e in orice dependenta: primul pas in tratarea ei este sa recunosti ca o ai. Asa ca sunt pe drumul cel bun...
briza_marii spune:
Andira la multi ani. Sanatate si tie si familiei tale minunate!
Eu sunt..scapam de una dam de alta. Sper sa fi rezolvat cu febra, ca de ieri nu a mai avut, dar acum haraie asa in piept si tuseste din cand in cand productiv. Am sunat dr si m-a zis sa ii dau humex expectorant..offf...
Ieri in parc a fost asa de vesel si acum e asa amarat. Si ma dispera balutele. Ati vazut si voi in poze ce uda ii era gecuta. Consumam un pachet de servetele cand iesim afara, si tot ud ma intorc cu el. Sotul zicea sa ii pun bavetica peste geaca, dar eu nu am vrut, arata aiurea.
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
atb spune:
Buna dimi! Si eu la cafea cu voi!
Intrebare intrebatoare: avocado este laxativ sau nu? Intreb pentru ca Nicholas e deranjat la burtica, nu l-am putut duce azi la cresa, si fiindca lui Denis ii fac azi avocado, ma gandesc daca pot oare sa-i dau cealalta jumatate lui Nicholas? ca si asa a pierdut saracul destule minerale, de 2 zile face kk moale incontinuu. Bine macar ca n-are febra.
Acum papa amandoi din acelasi castronel banana cu orez fiert. Sper sa nu mi se constipe Denis prea tare dar e atata de pofticios, se uita in castronul lui nick cu niste ochisori maaari de tot si plescaie din buzite sa-i dau si lui.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
dayanara spune:
dana multumim
briza si eu ii puneam bavetica peste haine, pt ca se uda foarte rau de la bale
atb eu ii dau silvanei avocado si nu.si face nici.un efect, adica nu.i laxativ deloc, la mine avea astfel de efect doar cand il faceam cu lapte si zahar si.l beam rece, dar cand il fac cu legume nu
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
atb da.i lui nicholas enterol, incearca si.o sa vezi ce bun e, in cazuri de genul asta nu ajuta cu nimic prebioticele
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
BDana spune:
Andira La multi ani. Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.
Briza sanatate multa micutului tau.
Atb si niste saruri de rehidratare cred ca i-ar face bine lui Nicholas.
ioanaa28 spune:
LA MULTI ANI, ANDIRA !!!
UN MAAAAARE BRAT DE PENTRU O MAMICA EXCEPTIONALA !!! SA FII SANATOASA SI IUBITA, SA TE BUCURI MEREU DE PISICUTELE TALE DRAGI, SI DE SOTIORUL CE NU TE LASA SA TE PLICTISESTI !!!
castelanaC spune:
banc:
O tanara familie merge pentru prima oara cu nou-nascutul la pediatru. La incheierea vizitei, doctorul spune: "Aveti un copil tare dragalas!". Zambind, tatal raspunde: "Banuiesc ca spuneti asta tuturor parintilor."
"Nu", raspunde medicul, "doar celor care au intr-adevar copii frumosi."
"Pai si celorlalti ce le spuneti?", intreaba tatal.
"Vai cat de mult va seamana"
o saptamana plina de zambete!
castelana mami fericita
castelanaC spune:
alt banc ... cu bebelusi, nu ma bateti, asa e bancul!!!
Un cuplu gay decide sa aiba mostenitori. Isi combina spermele, cu care apoi este inseminata artificial o mama surogat. Cand se naste copilul, cei doi barbati alearga la spital. In salonul de nou-nascuti, toti urlau si tipau. Unul singur, in colt, zambea senin. Vine o asistenta si, spre incantarea celor doi, le arata ca acel copil este al lor.
"Nu este minunat?", spune unul dintre ei. "Toti copiii astia atat de nefericiti si al nostru este asa de fericit!"
Asistenta spune: "E fericit acum. Dar sa vedeti cand o sa-i scoatem suzeta din fund".
nu l-am inventat eu, l-am primit!
castelana mami fericita
iliraluca spune:
heloo,
In primul rand, La multi ani Gabi cu mare intarziere dar noi ieri am facut niste chestii cu ambele laptopuri, am transferat poze si facem CD sa le avem salvate si nu am avut de pe ce sa iti scriu. Telef, dupa ce l-a balit Kira imi zice niste lucruri ciudate, trebuie sa il schimb.
Andira, La multi ani fericiti alaturi de familia ta frumoasa.
Am vazut poze cu Maria cum se ridica in picioruse, cu Maria de Niki frumoasa si mama ei la fel, cu Maya in parc vesela si tare frumoasa si cu fratiorii Silvana si Ivan, superbi. Ce fata ghidusa are Ivan si ce calma e Silvana...
Am mai vazut poze cu Ricky care s-a distrat in Romania si poze noi cu Eric, ce frumosi sunt toti.
Vladi sa va fie de bine increstinarea lui Floricica.