Prietene la bine si la greu - 66
Raspunsuri - Pagina 8
Dozz spune:
O vreme o sa raspund mai pe sarite, ca incerc sa citesc si din urma, si de acum, plus alte chestii pe care trag tare sa le fac in ultima saptamana de stat acasa cu copilul.
Smaranditza, carticelele noastre sunt:
- Ed. Girasol - au 4 carti intitulate "Mica mea carte despre numere / forme / culori / cuvinte". ISBN la cea cu numere: 978-973-1926-44-5. Cartile sunt format mic, cred ca 12*12cm, culori vii, desene nu foarte inghesuite, succes maxim la Ana
- Ed. Flamingo GD - au 2 carti cartonate, "Animale din padure" si "Animale domestice", genul ala care se pliaza ca sa le inchizi, iar cand le deschizi sunt lungi, lungi. ISBN la cea cu animale din padure: 978-973-7949-93-6. Sunt ok desenele, dar uneori nu iese prea clar in evidenta desenul cu animalul ca au folosit cam aceleasi culori si la fondul cu copaci, iarba etc. Tot format mic, 12*12cm, ochiometric.
- Ed. Crisan, are site www.edituracrisan. ro, 2 carti "Animale domestice", "Animale salbatice", format mai mare, cred ca 30cm*30cm, pe o pagina apare animalul desenta de mai multe ori + copaci, iarba, floricele, ai ce povesti la fiecare pagina. Pe margine, cartea e decupata cam ca la repertoarele de pe vremuri, asa ca un bebe poate da paginile cu mare usurinta. Si asta se bucura de mare succes.
Despre cum doarme Ana fara pauza, observ ca se reinstaleaza trezirile incet-incet, mai vedem cum evolueaza. Insa mi-e limpede ca pe perioada absentei a considerat ca nu merita sa se trezeasca pt buni - cam cum a facut si Santi cand a lipsit Monis intr-o seara, a plans, a vazut ca nu apare mami, a renuntat si a bagat somn pana dimineata.
Ionela
na_bo spune:
salutare!
Azi a trebuit sa o trimit pe Ama de acasa ca lucreaza deasupra noastra la apartament si e o galagie de numa, numa,dupa ce toata vara s-au pus centrale in bloc, tot n-am scapat de zgomot
Lavi- felicitari, ma bucur ca a iesit totul asa cum ti-ai dorit, sanatate lui Rares
Lyly- o cafea calda si de la noi, sa se imprastie ceata si sa doarma mai bine Alex
Azi noapte Ama s-a trezit doar o data si a dormit pana la 8, asa bine a fost
Ionela- un gand bun pentru tine, pupici
Dankutza-sanatate mamei tale
Smara- eu am luat cartulii cartonate din librarie Ed. Unicart si Flamingo GD cu 6 lei si 7.50, deocamdata sunt bune si seara ne uitam de 3-4 ori in ele
Dozz- bine ai revenit, ppupam pe Ana si sa revina la san
Monis- Si eu ma gandeam zilele astea ce sa i dau dimineata, ca daca papa pe la 7-7.30 deja ii este foame si protesteaza pe la 9-9.30, chiar ca e o dilema si sfaturi de paine cu pateu si alte minuni primesc toata ziua. Eu cred ca o sa i dau cereale in lapte si mai prelungesc putin perioada asta
greu ca mancarea asat si Amalia mananca bine, nu stiu ce as face daca ar fi si mofturoasa
Pupici si o saptamana frumoasa tuturor
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
monis5 spune:
neatza fetele
multumesc de raspunsuri , trebuie sa reiau si sa citesc cu atentie ca n-am avut vreme ca ma calca iar treburile in picioare.
dar mai am o intrebare
stie cineva unde gasesc decoratiuni pentru tort? ca as vrea sa iau un tort simplu si sa-i pun eu lucururi pe deasupra...
Smara si noi avem 2 carticele de la Girasol, daca i le tin eu in fata lui, da paginile minute si in sir, daca e singur cu ele, le mananca . Si cand zic mananca, la asta ma refer. A ros si inghitit deja in total vreo jumate de pagina . Asa ca daca ai rozator ca si mine, poate e o idee mai buna carticica de plastic.
Lavinia casa de piatra! ma bucur ca a fost totul in ordine. Hai ca-si revine si Rares si va linistiti cu totii
Andre ce nasol ca ati avut accidentul cu pricina . Sa stii ca sigur simt lipsa persoanelor dragi din viata lor chiar si la varsta asta. Spor sa treceti repede peste perioada cu Chiara-agatatoaredepantaloni
Lumi_calin - merci. Doar unul din cele 2 slinguri este cumparat, pe al doilea l-am primit cadou
Dozz sunt convinsa ca se trezesc asa de des de dorul nostru . Noi am mai experimentat (rar e drept) si dupa ce-l culca taica-su, nu se prea mai trezeste.
revin si pana atunci va mai bag eu niste frapucine, asa de pranz
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Andrecluj spune:
Fetelor, eu zic ca initiativa Laurei-andreea de a scrie meniurile era tare buna. Ce ziceti, incercam sa scriem? Eventual mai vine cineva sa ne traga de maneca? Poate e inutil sa o facem, dar cred ca multe din noi ne-am putea inspira.Intre timp am terminat o vesta, sambata o cususem pe invers, azi i-am cusut si manecile, deci nu are pe unde sa isi scoata manutele, asa ca la revedere, am abandonat proiectul asta si incep altul. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Dozz spune:
Krelia, vad ca esti suparata ca nu bea tzutzupidul apa deloc. Cu lingurita ai incercat? La noi numai asa merge. Sau cu paharelul, dar in cazul asta varsa mult pe langa si ii place sa sufle in ea. Chiar si asa, per total Ana bea max 10 ml de apa pe zi, dar eu pana acum nu m-am gandit ca e cazul de ingrijorare. Vad ca tu zici de deshidratare, m-ai pus pe ganduri... Este necesar de-acum sa le dam o anumita cantitate de apa zilnic?
many_bani spune:
Monis eu decoratiuni de tort am vazut la cofetariile pe care le-am bantuit, dar si in hipermarketuri la raionul unde sunt lumanarile, baloanele, confeti, etc. Am mai vazut un magazin specializat cu diverse chestii ptr.party, Radar Center, au 2 magazine, Cora Lujerulu si Mall Baneasa (la et.1 vis-a-vis de Vodafone) dar au si site.
Cum mai este Iulian?
mami de Vlad (29.10.2009)
monis5 spune:
A, si apropos de 4 mese pe zi, eu nu am nici un plan in directia asta. Adica mergem spre 3 mese + 2 gustari, dar asta mult mai incolo. Pe moment mi se pare suficient, atat vreme cat piticul e complet in grafic, arata bine si e multumit. Smara (parca tu te minunai de faza cu 4 mese...) - mi-am amintit ca ai scris ca Timi papa 150-200 la o masa. Pai mie mi se pare absolut suficiet. Iulian asa mananca si mie-mi pare ca f bine.
Andre am tot scris meniuri zilele trecute si o sa mai scriu. Si mie mi se pare o ideea buna.
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lylyana.ion spune:
sa mai zic si eu una:
ieri i-am facut branza+galbenus+cartof dulce+cartof+conopida.
a mancat la pranz 200 de gr, seara la 6 i-a dat soacramea iaurtul de 150 de gr si tot plescaia, si cum ii lasasem inca un borcanel de mancare de 130 de gr, l-a lins si p-ala
seara i-am dat numai tztz
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
lylyana.ion spune:
Monisule, asa pofta imi faci cu slingurile alea. ma gandesc ca vine iarna si va fi gru de scos cu carutul, iar cu slingul ar fi comod. cum e cu greutatea lui santi? o suporti bine? mie de asta mi-e frica. si de faptul ca nu va sta in el
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
miany75 spune:
hello,girls!!
apar si eu dupa o absenta mai mult sau mai putin motivata( am fost plecati pe la neamuri cateva zile,va povestesc mai tarziu despre asta) si ma simt tare aiurea ca nu pot sa tin pasul cu voi ( sunt ca o moara stricata,dar musai sa zic ce ma doare) si mai ales ca nu am reusit sa contribui si eu la surpriza (mi-e o ciuda pe mine de mor,dar sunt o zapacita si jumatate de cand am nascut)...gata,m-am lamentat si eu..trec la lucruri serioase..
in primul rand vreau sa o felicit pe doamna Blaga si sa-i urez casa de piatra ,o viata fericita alaturi de cei dragi ,multa sanatate si numai bucurii!!
apoi,vreau sa-i urez multa sanatate soricelului de Ramox (cum mai sunteti?!); sa-i fie de bine mutarea Ancutzei,imi pare rau de micul accident -si noi am patit-o destul de nasol,dar asta e alta poveste;sa-i multumesc lui Monis de link-ul cu dintisorii;sa-i urez wb lui Dozz si succese in tentativa de o readuce pe pitix la san;la fel si Andre-ei(imi pare rau ca nu ne-am intalnit,maybe next time)-vreau sa te intreb ceva,te-am mai intrebat mai demult dar am uitat detaliile(iti voi trimite un pm ,cand ma lasa piciul);sa o felicit pe Licurici ptr. "capodopera" din camera rechinasei;sanatate lui david de dana n.; multa rabdare lui padi si ..ar mai fi multe,dar nu prea ma mai tine capatana...
aaa,Kreliafelicitari ptr. bilantul lui Albastrel!!!;cat despre caderea parului ,ce sa zic...am inceput sa iau niste Eurovita si magneB6 ,m-am tuns si acum astept sa vad rezultatele...
va,ma duc sa pregatesc pranzul...promit ca revin!!