Prietene la bine si la greu - 66
Raspunsuri - Pagina 9
lylyana.ion spune:
si inca unu: alex doarme de 2 ore , nici noaptea nu mai doarme atat fara trezire
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
na_bo spune:
Deci, meniul de azi
8- titi+Lp
9.30- mar, banana,prune
14- carne pui+ un pic de morcov, patrunjel, cartof, ardei, ulei de masline si o bucatica de sfecla desert
18- iaurt cu biscuite
21-22- lapte
vreau sa va zic ca Amalia mananca cam 200 gr iaurt cu vreo 2 biscuitei si cand e gata si vede bolul gol plange, musai sa i mai dau sa rontaie ceva, mi se pare cam mult dar daca mai vrea copiluta mea.
apa nu bea nici ea foarte mult dar ia cateva inghitituri din canita dupa mese in general si seara
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
douradoudou spune:
LAVINIA-FELICITARI SI CASA DE PIATRA..si multa sanatate pt rares. ..joi merg si eu la doc sa vad ce se mai intampla pe acolo
fetelor voi scrieti meniuri ca am si ue nevoie :eu salvez tot pt cand o sa avem si noi nevoie
va pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu
Andrecluj spune:
Brevetez sistem de oprit copil sa dea din maini in timpul mesei , exista doritoare? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Brevetez sistem de oprit copil sa dea din maini in timpul mesei , exista doritoare? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
se vede ca esti fiica de inventator sistem anti-vant
eu as vrea
poz(n)e
Andrecluj spune:
Natalia Iaurt cu biscuite nu am incercat, multumesc de idee, bag azi. Noi aveam pe azi lapte dimineata, fructe ca gustare, hrisca si cartofi la pranz, apoi era programat branza de vaca, iaurt si o banana, seara lapte, dar schimb pe iaurt cu biscuite sa vedem. Monisule Am pierdut eu meniurile, probabil ati scris cat n-am citit, nu-i nimic, ne mobilizam de azi si poate poate. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ionse vede ca esti fiica de inventator sistem anti-vant eu as vrea |
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Tricotezi o vesta si o cosi cap coada, uitand ca trebuie sa lasi loc de maini. |
mai intai ar trebui sa invat sa tricotez
poz(n)e
magdaz_ina spune:
E ultima saptamana din octombrie si ne pregatim de controlul din noiembrie si de venirea bebelinei surioarei, membra a odiseei noiembrie-decembrie 2010. Si apoi, bineinteles, facem un anisor!
Iarina a intrat cu anticipatie in vacanta din motive organizatorice la gradi, asa ca am 2 saptamani cu amandoi full-time.
Pupici pt.mamici si pitici!
Poze Rares
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
douradoudou spune:
fetelor ma gandeam acum:aveti voie sa le dati hummus ?facut de voi:naut lasat la inmuiat cu o seara inainte..a 2a zi fiert.pasat apoi cu niste ulei de masline,putin tahini si putina zeama de lamaie..si puteti sa-l amestecati cu niste bucatele de carne aburita..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu