Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 40 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Sara_hs, multumesc pt informatie! Daca imi confirma si Brotacelul... saptamana viitoare sunt la Bucuresti!
Si eu zic sa faci testul ala, macar stii cum stai... daca e nevoie de clexane sa il incepi deja, ca parca nu faci inca (sau ma insel eu?)
Brotacel, nici eu nu fac inca clexane, de-asta as vrea sa ajung la Fundeni iarasi ca sa discut valorile alea de IR si sa ma puna pe injectii odata, ca parca am stres prea mare asa. Eu oricum ma mandresc si cu FVL, deci se cam impune. Si eu tot cu aspirina sunt, dar zilnic. Plus femibion, folowise, duphaston, vit. C.
Imi pare rau ca au aparut iarasi scurgerile alea, stai linistita si nu te obosi prea tare, ca trec ele!Iti multumesc anticipat pt informatia despre d-na dr! Pana la urma ati discutat cu geneticianul? Sper ca sunt riscuri fffff.... mici sa fie probleme, nu?
Ramonella, las' ca-i bine sa simti ca esti gravi, nu?
Eu acum ma ingrijorez ca nu am simtit inca pe bebe miscand, de! Sper ca in curand...
Adrianaady, frumoasa vorba are nepotelul tau! Ti se inmoaie sufletul, zau asa!

15+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

sara Doamne ajuta sa fie testul cu 2 liniute, iti tin pumnii

alexa78 eu am aceeasi mutatie ca si tine, si a fost alegerea mea sa merg la hematolog
dr ginecolog a zis ca nu e nevoie

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Sara , eu zic sa faci un test chiar cu riscul sa apara doar o liniuta, macar scapi de dubii si afli daca e sau nu e...sau daca mai poti rezista mai amana 2-3 zile, poate intre timp apare musafirul, cam asa eram si eu de stresata si pana la urma a iesit testul pozitiv.Iti doresc sa iasa doua liniute, in caz ca te decizi sa faci testul
aristica eu inca aranjez camera copilului si azi i-am mai pus 2 jucarii si niste carti de povesti,cred ca e un fel de amagire si asta , dar ma mai linisteste, imi mai calmeaza durerea si golul din suflet.Asa ca "Sa dea Domnul!" Si eu am fost luata la intrebari de rudele curioase la nunta, dar am zis ca inca ma gandesc la cariera si ca o sa apara si copilul atunci cand trebuie, dar in mintea mea m-am gandit la cei doi copii pe care trebuia sa ii am alaturi...Of!Aaa si apropo, eu eram cea care te intreba de caini ca am si eu unul dar face cat 3-4
adrianaady , floaredemac , denisa , alla si restul mutantelor vesele de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sara fa testul draga mea, macar stii o treaba sigura, de o fi bebe treci repede pe clexane. Fiecare zi conteaza acum
Floaredemac au copilasi mici niste vorbe de ajung direct la sufletel nu-i asa? tu ar trebui sa stii cel mai bine cu prichindelul de acasa
Anna nu e amagire sa pregatesti camera lui bebe, vine curand si clipa sa rada un mic sufletel in ea. Noi cand ne-am mutat acum trei ani am pus in dormitorul mic un tapet cu norisori bleu...special pt bebe, desi pe vremea aia inca nu incercam...dar stiam ca ne dorim cit mai repede. Am zile cand intru in aceea camera si doar privind-o mi se umplu ochisori de lacrimi. Dar cred cu tarie ca vine ziua cand voi intra acolo si voi fi cea mai fericita mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Gata, mi-am cumparat testul. Maine dimineata il fac, daca nu-mi dau rushii planurile peste cap.
Am intrebat la Sensi Blu de clexane, si mi-au spus ca au, iar pentru compensare 100%, e nevoie de trimitere pe care sa fie bifat statusul de "gravida" si nu cel de "salariat".
Ideea e sa obtinem de la medicul de familie acceptul sa bifeze acel status....

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

unique, felicitari pentru fetita. sa fie sanatoasa si mancacioasa!
refacere grabnica
ai nascut cu cezariana sau natural?

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Multumesc tuturor pentru urari. Bebelina e mancacioasa si am noroc ca lapte e din belsug.
Am nascut prin cezariana, si se pare ca ma refac f repede, pentru ca am 5 zile de la operatie si aproape ca nu mai am dureri, asa ca imi pot plimba in brate grasunica prin casa.

Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si Alexia Stefania (22/10/2010)

MTHFR C677T heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buluceala mare pe capul meu si al lui Floricicademac, sa rupem "portile DC"sa trecem vestile bune, sa dea DD tot mai multe vesti bune si sa ne "bulucim" noi.

adrianaady, aristico la mine camera lui BB este ptr. calcat rufe, troneaza un mare teanc de rufe ptr. calcat, asa ca ocolesc camera respectiva.

SARA_HS totul tine de DD, asa ca dai inainte indiferent de rezultat, inapoi am incercat eu si nu merge

maria81

Eiiiii, acum sa va spun cum am inebunit o tipa de la plafar, m-am dus "glont" sa-mi cumpar si eu crema ptr. par, ca tot v-am auzit discutand de caderea parului,mai am si eu trei fire,pe trei "carari"
am cerut o crema care miroase urat ,nustiu cum se cheama,nustiu cum arata....., dar eu vreausa uitat intr-un ochi la mine si a spus ca sunt nebuna, mi-a pus pe masa cinci borcanele, masca cu ...tot felul de minuni, intrebarea mea era "miroase urat" "NU" atunci aratati-mi una care miroase uratin final mi-am luat una care miroase urat, acum nustiu daca este cea indicata de voi, dar este "cu extracte naturale si petrol".
Asa ca de maine o sa am un par valvoi,

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Mai fetelor chiar nu stie nimeni nimic de FELIXMOTANEL

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Nimic, nimicut nu am auzit de ea. Sper sa fie vorba doar de lipsa netului... zau asa!
Am deschis subiectul cu sfaturile legate de clexane, am pus link pe prima pagina aici, asa ca puteti sa va delectati si sa mai completati daca este cazul. Va multumesc inca o data!
Maine tineti pumnii stransi, merg la dr si bineinteles ca am emotiile cat casa... IR-urile alea imi scot peri albi acum, plus intrebarea de ce nu simt inca pe bebe ca misca. De, paranoia ...
Plec de dimineata si abia dupa 6 ajung inapoi, asa ca va urez de pe acum o zi frumoasa si calduta!
Tot maine are Letzy programata cezariana. Doamne ajuta sa fie bine!
Facem galerie sa fie o bebelina cumintica si mancacioasa! Ca sanatoasa sigur va fi!

15+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

Mergi la inceput

Sara, pe tine te-am uitat, draguto! Sa fie cu ochisori maine de dimineata!

15+ DPN 15 aprilie 2011

Mergi la inceput