Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 40 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Alla iesi f buna. Dc vreti reteta v-o dau.
Corina ce detectiva buna sunt
Simonia si mie imi pica parul rau , doar ce mi-am luat crema aceea de la plafar despre care vb o fata mai inainte (am uitat care) si intradevar e f buna dar si miroase. Dar ce nu facem pt par? Vreau sa-l si tund pana la umar sa-si revina mai repede, sa nu intru in FIV cu pb asta.
Brotacel83 , Mcrissa nu a pierdut nici o sarcina sub tratament cu Clexane.

Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Corina, mai am trei embrioni de ziua 5, iar doctorul este Ferenc Krizsa (nu stiu nimic despre el). Cred ca voi face clexane din ziua ET-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
am venit la cafea , a mea e amara poate ma ajuta sa imi revin dupa oboseala de la nunta.A fost tare frumos, dar extrem de obositor si cred ca o noapte nedormita se recupereaza in cateva zile , dar nu e nimic , important e ca am ramas cu niste amintiri deosebit de frumoase si ca am mai uitat de griji si probleme, la cununia religioasa am mai lacrimat, cand spunea preotul de copii...dar lasa ca vine si asta candva.
Am vazut ca a crescut numarul de mutante , dar si numarul de gravidute, asta e bine, sa fie cat mai multi bebei clexanei sanatosi si nazdravani
Va pup si va urez o zi cu soare!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

miki, crema este intr-adevar buna. Pentru rezultate cat mai bune, trebuie aplicata din abundenta, si cat mai des, cel putin in primele saptamani. Eu o folosesc mai rar acum, doar pentru intretinere.
Am si eu o intrebare pentru mutantele mai vechi. La hematolog ati mers la recomandarea medicului ginecolg, sau a fost alegerea voastra? Eu am descoperit de curand mutatia si ajung la ginecolog saptamana viitore, in a 2-a zi de CM, pentru eco si tratament pentru o noua inseminare. Nu stiu ce sa fac mai departe. Deocamdata iau aspenter si ogestan (vitamine).

MTHFR A1298C Heterozigot, 1 sarcina pierduta la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

anna la noi a venit azi-dimineata un prieten, i-am facut turul casei si cand a ajuns in dormitorul mic (acum e un fel de depozit) a zis: Ce fain, asta-i camera copilului! ...ei bine, e pentru prima data cand n-am mai zsi: eu is tanara, deci nu ne gandim la copil...ooo, nu, de data asta am zis: " Sa dea Domnul!"
brotecel bravo pentru cele 16 saptamani!
floricica, denisa nu va certati fetelor, care cum sa faca modificarile, ca va iese amandurora de minune
alla stiam c-am sa te uimesc cu memoria mea Offf, de m-ar alerga lighioana mai repede prin casa...lighioana umanoida, ca cea imblanita ma alearga zilnic.

Ma intreba cineva mai demult de caini...pai stiti ca pe Cracanata ne-au furat-o cand eram eu la sezatoarea dupa fiv. Pe Pluto l-am dus pe celalalt teren ca ne manca tuia si surpriza: Mama lui Pluto n-a mai putut fi tinuta de stapanul ei si s-a indurat consortul meu inimos si a adus-o la noi. E cam schiloada, urla mai mult decat sa latre, ne-ar manca si pe noi dac-ar putea, dar asta e, acum e a noastra. Le-am mai gatit o oala de diverse chestii fierte si s-au hotarat sa manance boabe. Asta e, fetelor, habar n-am sa gatesc, nici macar pentru caini.

Si sa revin on-topic: ma pregatesc sa ovulez

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dragele mele
Si mie imi cade parul fffff mult, dar nu imi dau seama cum inca e destul, mereu la coafor primesc felicitari pt podoaba capilara As incerca si eu crema de care vorbiti, de la plafar ati zis parca, nu?
Miki eu vreau reteta de zacusca, imi place tare, tare Intotdeauna intr=un pen de 300 de unitati mi-au ramas peste 100-125 in plus. Nu cred ca este regula cit ramine dupa.
Alla e rezolvata problema cu banutii?
Aristica eu sunt convinsa ca lighioanele tale te iubesc si maninca orice le dai tu. Are nepotelul meu o vorba cand ii place mancarea facuta de mama lui, ca a fost facuta cu multa dragoste Asa si la tine, nu o fi ea f gustoasa, dar e facuta cu multaaa dragoste
Mrn o sa fie un bebe puternic si rezistent, asa sa iti ajute Dzeu
Denisa mai umbli prin vecini? Mai zi-ne ceva
Floaredemac Ruxandra, Brotacel,Anna, Sara
O zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Pup fetele matinale, eu am avut altele pe cap de dimineata.
Brotacel, te-am trecut si imi ramai datoare: daca mergi maine la Fundeni, fa un bine unei mutante si afla exact daca saptamana viitoare este doamna dr acolo.... te rooooog...... Ca daca nu e si merg degeaba, cred ca am al treilea razboi mondial acasa! Degeaba chiar nu as merge, ca as vorbi cu d-na Viorica, dar parca as mai discuta si cu d-na dr, ca data trecuta tot cu d-na asistenta am vorbit.

Aristica, ai vazut ce face bucuria din om? Eu si Denisa am fost asa de bucuroase ca a mai venit pe lume un bebe clexane sanatos, incat ne-am repezit amandoua sa ii trecem pe prima pagina!

Eu inca mai astept trucuri legate de clexane (cum sa eviti vanataile, sangerarile, etc). Asta e ultima strigare.

15+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

floaredemac nu merg la fundeni decat spre sfarsitul saptamanii si te anunt. ms ca m-ai trecut si pe mine pe lista, astazi iar am scurgeri mai maronii asa ca stau in pat :(
tu ce tratament faci? eu inca nu fac clexane ci doar aspenter 1 la doua zile in rest multe vitamine.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pupici la toate!!!Va citesc dar nu prea am timp sa scriu...sai mi-e putin rau...dar nu-i nimic,asa putin,sa simt si eu ca-s graviduta!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 7+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Buna, fetelor!
Ce mai faceti? Eu trag la jug, "cu drag si spor".
Bag mereu cate-un ochi pe aici, dar mai rar pot si sa scriu.
Floaredemac, eu am inteles de la dna. Viorica, ca saptamana viitoare vor fi acolo. Am trimis un mail sa intreb daca va putea merge mama mea pt. refacerea analizelor si mi-a raspuns ca, "dupa 01Nov., vor fi la spital toata saptamana". Dar nu strica sa mai intrebe cineva care merge acolo.
Eu am o mare dilema. Sa fac, sau sa nu fac, un test de sarcina???
Luna trecuta, Z1 a fost pe 24, acum doua luni, a fost pe 27. Pana azi inca nu mi-a venit CM-ul, si nici semne ca ar veni, n-am; iar aseara am avut un vis deopotriva frumos si urat: facusem, eu, in vis, un test si iesisera doua liniute, dar apoi realizasem ca n-am medicamentele la mine si, fiind intr-un loc unde nu puteam face rost de ele, ma panicasem toata, si plangeam....!! Iar apoi aparu si-un firisor de sange, iar disperarea mea crestea!
M-am trezit dimineata cu ochii in "oracol" ( citez din Aristica :D), si ... nimic.
Nu stiu ce sa fac, nu as vrea sa fac un test de sarcina, ca ma simt asa de rau cand vad doar o liniuta! O fi vreo intarziere cauzata de raceala aia de-acu' 2 saptamani?
Lorena, felicitari pentru sarcina. Eu cred ca ai toate sansele sa faci clexane, asa ca nu mai sta, fa totul sa ajungi la Fundeni cat mai urgent. Si incearca sa gasesti Femibion 1, care se ia in primele 12 saptamani.
Mrn, ma bucur ca esti bine, chiar daca nu esti acasa.
Brotacel, Floaredemac, Denisa, Aristica- cu toate lighioanele din dotare, Simonia, Alla, Anna-Leah, Miki-geamana mea, si toata gasca de mutante, va pup.
O pup si pe Felix si sper sa apara urgent pe la noi.

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput