Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 40 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

va pup,
m-am intors de la eco si suntem f bine, avem 140 gr si 15 sapt si 5 zile, placenta e ok deci maine la triplutest.

va spuneam ca noi credeam ca avem baietel pana acum insa se pare ca trebuie sa ne cautam si nume de fetita caci nu e sigura treaba si avem suspiciune de fetita :) :). noi nu avem nici o preferinta sanatos sa fie, caci prin cate am trecut ne-am data seama ca asta e cel mai important.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor, sunt restanta cu raspunsurile, am citit dar nu mai stiu ce tb sa scriu . Va rog spuneti-mi dc e plecata d-na dr U pt ca i-am scris si nu mi-a raspuns inca. Dc nu e plecata cred ca am blocat-o cu intrebarile mele

Fetele fivoase am pb la procurarea gonalului, la mine se gaseste doar de 300ui numai cu comanda ferma la sensiblu si ac expira in dec anul acesta. Mi-e frica ca dc am vre-o pb la eco din zi 3 si nu pot incepe tratam raman cu el in brate. Am mai gasit pe net la Farma Tei gonal de 450ui care expira in iunie 2011 , asta cat are in plus in pen , tot 75 ui? Tb sa stiu cat imi comand.

Maria parca tu mi-ai spus ca are 100-150 ui in plus cel de 300ui, cred ca la puregon e surpriza asa mare, la gonal e mai putin.

Denisu crema de par e super buna, aseara am imputit si eu apartamentul cu miros de gaz si mi-a fost frica sa ma apropii de aragaz sa nu iau foc . Parul e mai lucios si nu-mi mai pica asa rau, maine o pun iar in cap pt ca vreau sa fac tratam la 2 zile timp de 2 sapt. Sa scap de pb asta.

Adriana ady pofticioasa mica cand am timp iti trimit reteta pe PM pana atunci suge o acadea

Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miki, eu am folosit la FIV 3 pen-uri de Gonal a cate 900 UI (deh, am avut doze de cal) si am observat ca in fiecare pen era cate un surplus de 75UI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Miki la acadele am renuntat de multa vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Balanta si eu am doza de cal pt ca am schimbat prefixul ca si cap asta dar imi cumpar doar pana ajung la primul eco la ei, adica 5 injectari a cate 300 ui . De 900 nu se gaseste deloc, ala de 300 tot lotul expira in dec anul asta iar cel de 450 in iun 2011. Nu vreau sa cumpar mai mult pt ca nu stiu ce va fi la eco, dc imi reduc doza, dc nu am raspuns bine si-mi zic sa intrerup... La Tei ala de 300 e ieftinit pt ca mai e putin si nu mai au ce face cu el ca ma tenta dar dc am chist in zi 3 si nu pot incepe tratam ce fac cu el apoi?
Ma intinsai off topic ca o placinta, o sa ma traga de urechi moderatorii.
Trag concluzia ca toate au 75ui in plus , indif de cat e penul.

Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

De 900 nu se gasea la noi nici in Feb/Mar cand am facut eu stimularea; l-am cumparat de la Szeged. Eu am avut pe toata perioada stimularii 300 UI Gonal + 150 UI Menopur/zi, asa ca cred ca te-am depasit la doze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ciao, fetelor! Repede si la obiect: in sfarsit am gasit un doctor care sa stie mai mult decat mine despre trombofilie!
Bebe e foarte bine, dezvoltat in grafic. Sfatul medicului este sa trec direct pe clexane, fara sa ma mai agit pt IR. A mai avut paciente care au fost vazute tot de d-na dr U, stie in detaliu cu ce se mananca problemele astea.... mai bine de atat nu puteam sa sper! Nici acum nu imi vine sa cred! In plus, e de acord sa nasc cu el, e deschis si fata de nasterea vaginala dupa cezariana, dar nu crede ca voi putea naste la clinica privata fiindca acolo nu accepta decat gravide fara absolut nicio problema in sarcina. Clexane e o problema... tromboza la fel. Am discutat si problema recoltarii de celule stem, speram sa reusim si de data asta.
Ce sa va mai zic, sunt super incantata ! In sfarsit nu ma mai simt paranoica si ipohondra.
Brotacel, ma bucur ca sunteti bine! Si la noi se pare ca e la fel cu sexul copilului: dr-ul acesta a zis ca nu i-a "sarit" nimic in ochi, asa ca s-ar putea sa fie fetita, dar nici nu a stat sa se uite la asta ci s-a uitat doar daca e sanatos. Mi se pare corect, asta e principala noastra preocupare, nu? Si eu voi face triplu test, dar nu stiu inca exact cand. Oricum intre saptamanile 16-18 este ideal sa il faci, deci mai am chiar un pic de timp.
Miki-Miki, nici mie nu mi-a raspuns d-na dr U. De la fete am inteles ca va fi saptamana viitoare, dar mai astept sa imi confirme Brotacel. Si vreau sa merg acolo saptamana viitoare, oricum.

M-ati innebunit cu vinurile alea.... am cateva sticle si eu pastrate pt mai incolo... dupa nastere si alaptare ca vinul e mai bun daca e mai vechi, nu???
Aaa, apropo de nostalgii gen alvita: daca stiti pe undeva creveti din aia ca pe timpul lui ceasca, fie-va mila de o biata gravida pofticioasa si spuneti-i unde! Acum vreo 10 ani gasisem prin Bucuresti, dar pe urma pauza!
La mine urmeaza iarasi cateva saptamani de munca pe branci, asa ca voi fi mai des la calculator - aveti timp sa va plictisiti de mine.
Va pup pe toate, chiar daca nu v-am pomenit aici!

15+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata, poftiti la cafelute, cappucino si un pahar de vinut rosu.

miki-miki draguta dar nu poti sa faci un eco in ziua 3 sa vezi cum stai cu chisturile(fereasca DD)si dupa mergi sa cumperi.
Dar ce doze aveti, eu cu ale mele de 150UI gonalF in scadere sunt parfum, sa nu ma mai plang.

floaredemac ma bucur ca BB este foarte bine, iar visele sa le spui dimineata si sa adaugi"vise de noapte sa se duca cu noaptea". Eu am unele superstitii la care tin sa nu-mi ureze nimeni bafta, fiindca pot sa stau acasa linistita

balanta_tm

brotacel83Doamne ajuta pana la capat

adrianaady iubita noi suntem cele mai pofticioase, eu nu ma pot abtine sa nu mananc ceva care i-mi face face cu ochiu, cel putin dulciurile sunt prima, acum ma uit la un post de TV cu retete din toate bucatariile lumii, sa ma vedeti cum fac, fiindca unele condimente nu prea le gasesc si ma gandesc "bune trebuie sa fie".

maria81 greu o sa fie sa te obisnuiesti sa stai acasa, stai tu ,o luna, doua dar dupa incepi sa muti mobila prin casa.
Dar nu este totul pierdut incerca si te pregateste si nu se stie

O zi buna fetelor si va pup pe toate

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
Tratamentul cu vin etare bun , dar din pacate si eu aplic numai cate un pahar mai mult nu pot pentru ca ma ia cu calduri si mi se face somn, totusi e bun si ca somnifer.
fetelor eu sunt pe fuga, dar va pup si va urez o zi cu soare!revin mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Neata, fetelor!
Denisa
Of... cand aud de dulciuri...eu nu pot manca nimic dulce, ca am o greata pe urma si garantat stau cu capul in wc in urmatoarele ore!
Brotacel, tu cum stai cu greturile? Eu inca le am si cand mi-e lumea mai draga...!
Si sa ma laud cu ceva: baietelul meu e mare, am renuntat la pampers si pe timpul noptii!! De fapt, cred ca am fi putut sa renuntam mai demult, dar mi-a fost mie groaza de trezirile nocturne insa, de cand nu ii mai pun (la cererea lui), nici ca mai face noaptea. Inainte daca avea pus, sigur era plin pana dimineata.
Fac cinste, dau o bere fara alcool si un pahar cu vin celor care isi permit !

15+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput