Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 40 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Maria eu de ex stiu ca pt mutante ca noi sunt excelenti struguri rosii, inclusiv samburii lor, este fff bun usturoiul ( dar mancat amindoi ca sa nu aveti discutii mai tarziu la culcare).
Iar un paharel de vin rosu cred ca nu strica ,mai ales la starea de spirit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Denisa trimite si la Buc citeva halvite....
Aristica am luat asa multe teste de ovulatie ca sa am pina la Craciun ..... dar eu sper sa ramina nefolosite si ti le inmanez cu drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Fetelor, sunteti tare simpatice.
As bea si eu vinisor rosu, sa ma mai inveselesc si sa-mi creasca... pofta , dar la noi e interzis. Eu mai beam in tineretile mele, aveam un obicei, cand ajungeam duminica seara in bucuresti, la camin, trageam o raita prin club piranhia si ma incalzeam cu un vin fiert cu miere... dupa aia, m-apuca un chef de viata!!
Dar, daca e bun pt. endometru, o rog pe mama sa-mi aduca o sticla, o dosesc pe undeva si trag cate-o gura pe furis, strict in scop medicinal.

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

denisa din pacate am si eu aceeasi problema cu berea fara alcool si in general cu alcoolul care imi da dureri de cap

dar incerc si eu sa vad cum e, vb sarei strict in scop medicinal.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

moonflower, trimite-mi pe balantatm@yahoo.com o adresa de email unde sa iti pot trimite adresa de email a dr Uscatescu, fiindca nu o putem scrie pe forum si vad ca nu ai inca activata optiunea de "mesaj privat".

Mergi la inceput

denisa eu te astept cu rezultatul de dupa furtuna
pt ca pana at trebuie sa ma lamuresc si eu cu problemele mele, apoi ma hotarasc ce drum apuc

3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

la mine se pare ca o sa fiu SOMER si o sa am timp destul sa ma ocup de bebei, deja i-am spus sotului ca o sa stau acasa cu teste de ovulatie temperatura luata, etc si pe el il sun cand trebuie sa vina acasa
luni am examen

3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

floaredemac suntem la indigo cu ganduril ,si eu sunt stresata de fiecare eco iar acum ca nu-l simt pe bebe inca...la 7 merg sa-l vad la dr. mie pana acum nu mi-a zis nimic de IR dar astazi intreb si eu sa stiu. maine merg si la triplutest.astazi am fost la analize uzuale de sange si nu-mi curgea nimic, asa ca m-au cam chinuit in ambele maine si pana la urma am baut apa si s-a schimbat asistenta si am reusit. asa coagulat sa fie sangele meu? ma sperie ca totusi iau aspenter.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moonflower spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

moonflower, trimite-mi pe balantatm@yahoo.com o adresa de email unde sa iti pot trimite adresa de email a dr Uscatescu, fiindca nu o putem scrie pe forum si vad ca nu ai inca activata optiunea de "mesaj privat".

Ti-am dat mail

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

denisa, adrianaady, ar fi minunat. dar vedem. eu sunt cu capul pe umerii, sotul ca de obicei optimist la greu...
Sara
aristico, eu am trompe bune. la mansarda am eu probleme
sotul habar nu am de ce oscileaza, ca nu gasim nici cauza oligospermiei. de slabit a slabit, pastile a inghitit, eco la outze a iesit bine, nu se vede variococel, hormonalele sunt bune, de fumat nu mai fumeaza de mai bine de 1 an, de beut asa, cate o bere pe saptamana, suntem atenti la ce mananca... stresul in schimb a fost mare de multe ori. dar sa ma ierte dumnezeu...da chiar asa influenta mare nu as pune doar pe seama stresului. singura buba gasita pana acum (la mine, ca el urmeaza sa testeze) e ureaplasma, pe care am bombardat-o in doua ture de antibiotice.
La catei sa fierbi bunatatile: gaturi, gheare, spate, oase de vita, sa nu le dai crude.
Moonflower imi pare tare rau pentru pierderea suferita...
SARA_HS, interzis vinul rosu??
maria81, imi pare tare rau pt somaj...
brotacel83, tin pumnii pentru eco de azi si pentru triplutest de maine

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput