Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Salutare buburuze!

Bebelu uite reteta:

Reteta de gogosi bune rau,pufoase, rapide de tot, se intoc singure in tigaie:

200gr iaurt se amesteca cu un ou si peste mehlemul asta se pun 150 gr faina. Se amesteca bine bine. Se pune ulei la incins.Cand el s-a incins, se adauga peste aluat o lingurita de praf de copt. Se amesteca iar bine bine si se pun cu lingurita in ulei gogosile. Aluatul e moale, ele se rotunjesc in timp ce se prajesc. Cand sunt rumenite se scot pe hartie absorbanta. Se servesc pudrate cu zahar (aluatul nu are zahar in el).Se pot servi si cu sirop de ciocolata si frisca sau combinatii de inghetata, frisca, creme.

adriana 26+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Lorich, m-ar interesa si pe mine reteta de ciorba a la grec. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

madalina_m se spune ca trebui sa ne schimbam pozitia 1 data la 30 de minute probabil ca stai mult intr-o singura pozitie de aceea patesti asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lasand la o parte discutiile..
Mada imi pare rau ca ai trecut prin asta, imi dau seama ca nu ti-a fost usor si nu meritai.
Asta nu trebuie sa te descurajeze, iti ramane credinta ta.
Din pacate comportamentul acesta il intalnim peste tot, in orice imprejurari, unde te astepti mai putin..scoli, spitale..biserici. E deprimant si deranjant ce se intampla.
Important e sa iti pastrezi calmul si demnitatea atunci cand tot ce e in jur o ia razna.
Pup fata

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Multumesc Simo!

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

apoi...eu am intepaturi si cand respir
deci nu ma mai plang, sunt normale, se intind ligamente, bebe face scandal si isi mobileaza casa acolo sa stea confortabil.
ma plang doar de durerea asta de spate..e deranjanta rau, cand ma ridic trebuie sa ma tin de fund prin casa

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Fetelor eu ma bag in patut, nu prea mma simt bine , am dureri de burtica, nu am mai avut pana acum.Nici nu am stat cuminte azi, am gatit toata ziua,macar daca imi iesea ciorba aia buna !
Va pup, noapte buna !

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetelor, la mine in casa e o caldura ingoziotare! Afara s-a incalzit vremea si oamenii astia ne dau caldura ca la balamuc (nu am repartitoare). Stau cu toate geamurile deschise, dorm cu pijama de vara si tot simt ca ma sufoc.

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Am vazut ca ati dezbatut ceva subiecte...si chiar s-a deviat putintel de la tema...

Mada23 multa sanatate si sa poti tine copilul pana mai incolo! Imi place ca esti pozitiva! Doamne ajuta!

Loutzy casa de piatra si felicitari! M-am gandit vineri la tine! Acum va puteti linisti un pic ca oricum nu mai e f mult si vine bebele

Madalina m e foarte ciudat ce ti s-a intamplat! Poti merge sa discuti cu cel la care te-ai spovedit. O sa te simti mai bine. Nu merita din cauza unei persoane sa te demoralizezi, asa cred (stiu ca numanui nu-i pica de bine o faza asa aiurea)

Carmen si eu am junghiuri daca vreau sa fac ceva in viteza cum ar fi sa ma dau jos din par sau sa ma invart de pe o parte pe alta. Si sunt chiar dureroase

Mirela mi s-a parut super bun pretul la prospape la ikea 10 buc la 100 lei parca? Imi place sa vad preturi afisate sa ma pot orienta si eu ca mai am tendinte de a cumpara mai scumpisor si apoi daca caut bine gasesc acelasi produs si mai ieftin. Merci Spe sa te mai lase durerea aia de maini sa ne poti arata curand alt botosel frumos de-al tau

Floritunde stii si tu ca sarcinile sunt diferite una de alta si de la femeie la femeie. Zici ca colegele tale nu au nimic...gandeste-te ca si tu ai o gramada de energie: mergi la scoala, la spectacol si cate si mai cate nu faci......ai grija de Mario, de sot...tot ale tale sunt de facut! Si poti, veizi?Dupa ce vine bebelina vei fi chiar ca si o albinuta

Babyleeks cum de te-ai hotarat sa nasti in apa? Brajo, curajoasa decizie

Va si sa aveti o noapte usoara si odihnitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna seara

madutz iubita , imi pare f rau ca nu esti ok ...d/zeu sa te ajute si bb sa mai stea cumintel acolo inca 11/12 s .

madalina nu pot sa cred ce ai patit !!! ma abtin de la comentarii .....dar sincer nu stiu cum as fi reactionat in locul tau , spun decat ca exista f multi oameni indiferent de profesia lor care sunt rai si nu bine intentionati . Imi pare rau ....mergi si discuta cu dohovnicul tau si spunei ce sa intamplat

vorbeati de junghiuri ? si eu am ...si in pat cand ma misc , si cand ma dau jos ...depinde de zi de moment , azi de ex am avut de cand m/am dat jos si am si acum ... e ca o durere /junghi in dreapta ...si bb e acolo ... cred ca ma doare ficatul , fierea sau chiar si ligamentul....asta e..induram totul ei sa fie sanatosi

tb sa facem baitza si sa mai intindem o masina de rufe pt pisoi si am o lenee

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput