Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mada, sanatate multa! Tine copilasul acolo cat mai mult pentru ca acum e prea micut sa se nasca. Chiar daca este grasunic plamanii lui sunt imaturi. Te-ai dus la control pentru ca aveai programare sau ai simtit ceva?

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetelor eu nici eu nu am o parere prea buna despre preotii ortodoxi. Eu ii imparti in popi(marea majoritate care umbla numai dupa bani) si preoti (care au har si sunt f putini).
Eu una nu ma duc la biserica nu din cauza preotolor, ci a babelor care tot carcotesc in timpul slujbei.
Scuze daca jignesc pe cineva.
Merci Laura de urari.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

imi cer scz de mesajul precedent Shines ai dreptate

Mergi la inceput

Multumesc mult de sfat, Ralu. Ma gandeam sa merg in alta parte, pentru ca acolo sigur ma voi reintalni cu acel preot.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu una nu mai comentez p subiectu asta..
sunt multe de zis....dar nu se merita..
aici ne-am intal sa vb despre bebei, sarcina, altele...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

da, citeam mai devreme ca erau pareri pro si contra sacului de dormit: mie mi-a spus nasa mea, care a facut cursuri prenatale in Franta (au stat o perioada acolo, in interes de serviciu si acolo a si nascut) ca sacii de dormit sunt cei indicati a se folosi, nu paturi, nu pilote. Acolo, pana la 3 ani, numai in sac ii culca. Si eu tot sac o sa imi cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu ai dreptate. Ne intalnim aici pt cu totul altceva decat polemici pe diverse teme.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ai dreptate Ralu, eu zic ca toate sa il consideram un subiect inchis.

Eu sunt foarte incantata ca am primit cadou de la o prietena niste body-uri si niste botosei foaaaaarte draguti ! O sa pun poze in curand ! Mamaaaa ce mici sunt si ce draguti

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Fetelor vreau sa va intreb ceva...voi aveti junghiuri cand va ridicati brusc? sau noaptea cand va intoarceti de pe o parte pe alta? eu am, mai ales noaptea,ma trezesc vaicarindu-ma de junghiuri.

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Carmen, si eu am junghiuri. Dar cel mai mult ma doare osul pubian si incheieturile inghinale. Cand stau mai mult intr-o pozitie e groaznic, abia reusesc sa ma intorc sau sa ma ridic din pat si sa merg.

Mergi la inceput