Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
missmj spune:
Merci Irina, sper sa nu ma mai doara burtica , tare m-am speriat.Mi-a mai trecut,chiar am facut si un dus si apoi mi-a facut sotzul masaj![]()
Ralu sper sa te simti si tu mai bine in curand
Tunde , Doamne prin ce ai trecut si tu, te pomenesti ca erai si singurica?
Sper ca esti bine acum 
Eu cand ma duc data viitoare la doctor o sa o intreb cand e cazul sa intru in panica.Poate dureri de burta e normal sa ai, sau intepaturi,ca doar creste bebele,dar eu ma sperii si nu stiu daca e grav sau nu .
carmen
27 + cu
Andrei
roxx26 spune:
Buna seara
Ati scris ceva zilele astea nu gluma...pfiu, iar am mult de citit, de obicei era mai liniste in week-end...
Eu mi-am intins parul, facut manichiura, calcat camasi, schimbat asternuturi si acu lenevesc cu voi pe aici. Azi am fost la film la Afi Palace la "Mananca, roaga-te, iubeste", chiar interesant, merita vazut. Nu cu sotii insa, e un film mai mult "de femei" si riscati sa moara de plictiseala. Eu vazusem trailer-ul, asa k l-am lasat pe al meu sa leneveasca acasa si mi-am scos in oras niste prietene si pe mama. Am mai achizitionat si o caciulita si niste botosei de la C&A cu ocazia asta
(by the way, lucrusoare frumoase si la preturi rezonabile...)
_
BB e deja pe drum
Roxana
28+ cu
bebe creste
missmj spune:
Roxana tare harnicuta ai fost azi.Foarte bine ca te relaxezi la un film si la cmparatri cu fetele
Si eu am vrut sa dau pe la C&A azi,dar nu am mai ajuns ca obosisem tare.
carmen
27 + cu
Andrei
missmj spune:
Burtici eu ma bag la somn , sa fiu odihnita maine la munca...of ,parca nu mai rezist 2 sapt !!!
Noapte buna ! 
carmen
27 + cu
Andrei
bebelu86 spune:
Noapte buna Carmen. o sapt usoara si frumoasa sa ai 
Roxx dar ai avut energie..nu gluma 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
29+ cu
Natalia Maria
roxx26 spune:
Loutzy, felicitari si casa de piatra! Asteptam pozici cu miresica burticoasa, dar si impresii!

mada23, pupicei multi, multi pt tine si o imbratisare calsa! Toate gandurile mele bune sunt cu tine! Of, Doamne, prin cate trebuie sa treaca o mama pt puiul ei... 
Tunde, simt acolo la tine o atitudine usor mai optimista, ceea ce ma bucura foarte mult. Pup fata si o sa vezi tu ca toate o sa se rezolve cu credinta si rabdare! Pup fata si bebelina si baietelul mare si scump!

ciudatica, mai, nu mergi cam mult la serv?? mai lasa-l naibii de serv si stai si odhineste-te, o sa vezi ce o sa regreti perioada asta cand iti mai permiteai o leneveala mica... Si dupa 6 luni deja la munca? Bebe o sa stea cu bunicii sau cum?
mirela, imi pare rau ca nu s-a ameliorat deloc problema cu durerile de maini. Poate ai scris, da n-am retinut - medicul ce a zis de asta?
babyleeks, brrr, 18 grade? pai cred ca eu mami si tati o sa inghete de frig la temperatura asta? Noi acu avem 22 si parca as mai baga un grad in plus....
Felicitari pt aniversare si multi ani fericiti impreuna!
Simo, nu-mi plac deloc starile astea de rai ale tale. macar nu mai mergi la serv...Sunt curioasa, si laprima sarcina ai avut astfel de pb?
Lorich, o sa dau o tura prin piata sa ma uit de underwear...ma gandeam la tine zilele trecute cand ziceai ca mori de pofta de sarmale, mi-a fost ciuda ca n-aveam. M-am gandit: uite, frate, traversam soseaua si o faceam pe fata asta fericita
Dar lasa vecina, ca poftesti tu odata la ceva ce eu tocmai am gatit! sa vezi dupa ce intru in concediu (adica peste 3 sapt!)ce gateala bag!
missmj, multumesc de pont! Am cautat si eu perna de gravida la Kaufland, zicea cineva zilele trecuta pe aici, dar nu am gasit. Poate reusesc maine sa dau o fuga pana in real!
ralu, ai planuri mai sa stai pana la 3...stiu cum e nici eu nu pot sa dorm singura deloc! Poate iti ajunge sotu mai repede sa dormi si tu linistita...
_
BB e deja pe drum
Roxana
29+ cu
bebe creste
Shines spune:
roxx..nu imi aduc aminte prea multe de acu 8 ani..asta e prob si imi e ciuda de mor..zici ca-s senila
stiu ca lesinam si ameteam ca aveam tensiunea mica si lipsa de calciu..in rest nimic
ma rog..inafara de travaliul de 24h..ala il tin minte calumea![]()
pupici..somnic usor, ne vedem la cafea
irina..vezi sa nu shomam iar maine, ca fac fetele papa si cafeaua![]()

Simo
30 cu Eduard Matei
Shines spune:
Buna dimineata

la toata lumea
apoi somn ![]()
sa aveti o sapt frumoasa
Simo
30 cu Eduard Matei
Lorich spune:
Neata...Simo multam de cafea...ia zi, ce trec azi la caiet? mamica cumintica, da?
Roxx ce draguta esti! Si eu intru in prenatal peste 2 sapt., o sa avem timp sa ne vedem. Cu sarmalele..pofta e inca acolo..pana apar...merge sotul we asta la mama, daca nu, fac varza aia a la Cluj.
Filmul ala vreau si eu sa-l vad, deja l-am dat jos, dar astept ocazia de "intre fete". Sambata seara am vazut "Backup plan" cu J. Lo....tot cam de fete, sotul a plecat dormind spre pat si ne-a lasta pe noi, fetele.
Tunde sanatate multa! Pana la urma ce a fost? Ca nu pot sa cred ca de la raceala....
Bebelu si tu, stai linistita, ok?
Shines m-ai omorat cu aventurile tale!!!! Cum sa explodeze mai cuptorul cu microunde? Bine ca sunteti ok. 
Eu inca n-am gasit cosmonaut de fetita; era destul de ok in Carrefour, gros, mat bun, culoare frumoasa, insa nu mi-a placut ca "totoseii" erau cu capse, as vrea de-antregul, pt ce am eu nevoei saaib acapse si acolo?? mai cautam...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
28+
Shines spune:
Neata Lori 

Raportez cumintenie totala azi ![]()
Ar fi trebuit sa merg sa duc medicalul la birou, dar i-am dat masina sotului azi, asa ca nu ies afara ca nu am cu ce..mai ales pana in Afumati
Cuptorul meu a facut poc..noroc ca flacara a facut doar in interior si am apucat sa il opresc..o luase razna.
Acusi bag un nani ca m-am trezit de la 6.30..pe urma ma apuc de cautat pe site-uri cuptoare..sa mergem diseara sa il luam..deci tot raul spre bine

Simo
30 cu Eduard Matei