Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Merci Irina, sper sa nu ma mai doara burtica , tare m-am speriat.Mi-a mai trecut,chiar am facut si un dus si apoi mi-a facut sotzul masaj
Ralu sper sa te simti si tu mai bine in curand
Tunde , Doamne prin ce ai trecut si tu, te pomenesti ca erai si singurica? Sper ca esti bine acum

Eu cand ma duc data viitoare la doctor o sa o intreb cand e cazul sa intru in panica.Poate dureri de burta e normal sa ai, sau intepaturi,ca doar creste bebele,dar eu ma sperii si nu stiu daca e grav sau nu .

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara

Ati scris ceva zilele astea nu gluma...pfiu, iar am mult de citit, de obicei era mai liniste in week-end...
Eu mi-am intins parul, facut manichiura, calcat camasi, schimbat asternuturi si acu lenevesc cu voi pe aici. Azi am fost la film la Afi Palace la "Mananca, roaga-te, iubeste", chiar interesant, merita vazut. Nu cu sotii insa, e un film mai mult "de femei" si riscati sa moara de plictiseala. Eu vazusem trailer-ul, asa k l-am lasat pe al meu sa leneveasca acasa si mi-am scos in oras niste prietene si pe mama. Am mai achizitionat si o caciulita si niste botosei de la C&A cu ocazia asta (by the way, lucrusoare frumoase si la preturi rezonabile...)

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Roxana tare harnicuta ai fost azi.Foarte bine ca te relaxezi la un film si la cmparatri cu fetele Si eu am vrut sa dau pe la C&A azi,dar nu am mai ajuns ca obosisem tare.

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Burtici eu ma bag la somn , sa fiu odihnita maine la munca...of ,parca nu mai rezist 2 sapt !!!

Noapte buna !

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Noapte buna Carmen. o sapt usoara si frumoasa sa ai

Roxx dar ai avut energie..nu gluma

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Loutzy, felicitari si casa de piatra! Asteptam pozici cu miresica burticoasa, dar si impresii!

mada23, pupicei multi, multi pt tine si o imbratisare calsa! Toate gandurile mele bune sunt cu tine! Of, Doamne, prin cate trebuie sa treaca o mama pt puiul ei...

Tunde, simt acolo la tine o atitudine usor mai optimista, ceea ce ma bucura foarte mult. Pup fata si o sa vezi tu ca toate o sa se rezolve cu credinta si rabdare! Pup fata si bebelina si baietelul mare si scump!

ciudatica, mai, nu mergi cam mult la serv?? mai lasa-l naibii de serv si stai si odhineste-te, o sa vezi ce o sa regreti perioada asta cand iti mai permiteai o leneveala mica... Si dupa 6 luni deja la munca? Bebe o sa stea cu bunicii sau cum?

mirela, imi pare rau ca nu s-a ameliorat deloc problema cu durerile de maini. Poate ai scris, da n-am retinut - medicul ce a zis de asta?

babyleeks, brrr, 18 grade? pai cred ca eu mami si tati o sa inghete de frig la temperatura asta? Noi acu avem 22 si parca as mai baga un grad in plus....
Felicitari pt aniversare si multi ani fericiti impreuna!

Simo, nu-mi plac deloc starile astea de rai ale tale. macar nu mai mergi la serv...Sunt curioasa, si laprima sarcina ai avut astfel de pb?

Lorich, o sa dau o tura prin piata sa ma uit de underwear...ma gandeam la tine zilele trecute cand ziceai ca mori de pofta de sarmale, mi-a fost ciuda ca n-aveam. M-am gandit: uite, frate, traversam soseaua si o faceam pe fata asta fericita Dar lasa vecina, ca poftesti tu odata la ceva ce eu tocmai am gatit! sa vezi dupa ce intru in concediu (adica peste 3 sapt!)ce gateala bag!

missmj, multumesc de pont! Am cautat si eu perna de gravida la Kaufland, zicea cineva zilele trecuta pe aici, dar nu am gasit. Poate reusesc maine sa dau o fuga pana in real!

ralu, ai planuri mai sa stai pana la 3...stiu cum e nici eu nu pot sa dorm singura deloc! Poate iti ajunge sotu mai repede sa dormi si tu linistita...

_
BB e deja pe drum
Roxana 29+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

roxx..nu imi aduc aminte prea multe de acu 8 ani..asta e prob si imi e ciuda de mor..zici ca-s senila
stiu ca lesinam si ameteam ca aveam tensiunea mica si lipsa de calciu..in rest nimic
ma rog..inafara de travaliul de 24h..ala il tin minte calumea

pupici..somnic usor, ne vedem la cafea
irina..vezi sa nu shomam iar maine, ca fac fetele papa si cafeaua

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Buna dimineata

la toata lumea
apoi somn

sa aveti o sapt frumoasa

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata...Simo multam de cafea...ia zi, ce trec azi la caiet? mamica cumintica, da?

Roxx ce draguta esti! Si eu intru in prenatal peste 2 sapt., o sa avem timp sa ne vedem. Cu sarmalele..pofta e inca acolo..pana apar...merge sotul we asta la mama, daca nu, fac varza aia a la Cluj.
Filmul ala vreau si eu sa-l vad, deja l-am dat jos, dar astept ocazia de "intre fete". Sambata seara am vazut "Backup plan" cu J. Lo....tot cam de fete, sotul a plecat dormind spre pat si ne-a lasta pe noi, fetele.

Tunde sanatate multa! Pana la urma ce a fost? Ca nu pot sa cred ca de la raceala....

Bebelu si tu, stai linistita, ok?

Shines m-ai omorat cu aventurile tale!!!! Cum sa explodeze mai cuptorul cu microunde? Bine ca sunteti ok.

Eu inca n-am gasit cosmonaut de fetita; era destul de ok in Carrefour, gros, mat bun, culoare frumoasa, insa nu mi-a placut ca "totoseii" erau cu capse, as vrea de-antregul, pt ce am eu nevoei saaib acapse si acolo?? mai cautam...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Neata Lori
Raportez cumintenie totala azi
Ar fi trebuit sa merg sa duc medicalul la birou, dar i-am dat masina sotului azi, asa ca nu ies afara ca nu am cu ce..mai ales pana in Afumati
Cuptorul meu a facut poc..noroc ca flacara a facut doar in interior si am apucat sa il opresc..o luase razna.
Acusi bag un nani ca m-am trezit de la 6.30..pe urma ma apuc de cautat pe site-uri cuptoare..sa mergem diseara sa il luam..deci tot raul spre bine

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput