Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

simo sa treaca..Sanatate multa

25 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Loutzy casa de piatra si noroc!

Madutz tin pumnii sa fie totul ok cu bebica!

Mai fetelor, ce mari sunt puii vostri din burtica; eu am ultima eco morfo pe 1 nov. Ultima data avea 446g...un fifi mic, mic!

Reteta ciorba de pui a la grec
Ingrediente
-1 pui mic / 3 pulpe / ce vreti din pui;
-o ceapa
-3 morcovi
-1 radacina patrunjel
-o bucatica telina
-100 g orez
-200 ml lapte
-un borcanel smantana (250g)
-3 galbenusuri

-zeama d ela o lamaie
-sare
-patrunjel verde

Am pus carnea la fiert, impreuna cu ceapa intreaga, telina si radacina de patrunjel curatate si date pe razatoare. Am condimentat cu sare.

Carnea trebuie lasata sa fiarba bine de tot, apoi luati oala de pe foc, aruncati ceapa, scoateti carnea si o desprindeti de pe oase si o taiati frumusel in bucatele. O data macelarita carnea se pune din nou in oala cu supa, impreuna cu morcovii dati pe razatoate si orezul. Se lasa sa fiarba impreuna pana cand orezul si morcovii sunt fierti.

Intre timp, se freaca bine galbenusurile, apoi se amesteca cu laptele si smantana. Maiaua obtinuta trebuie turnata in supa DAR avand grija sa nu clocoteasca, respectiv sa nu fie pe foc, pentru ca riscati ca oul sa se stranga si nu azi rezolvat nimic. Asa ca eu procedez asa - fac maiaua din start intr-un vas mare, care sa imi permita sa adaug putin cate putin din zeama de supa, astfel incat maiaua sa ajunga la temperatura supei si atunci o poti turna linistita, fara s astrice afacerea.

I-am dat dat un clocot - doua, apoi zeama de lamaie si patrunjelul verde.

Pofta buna !

E reteta de pe un blog, dar am printat-o si nu ami stiu de pe care blog.. Am respectat fix ce am scris acolo, singura mentiune, ca orezul mi s-a parut cam mult. Aaaa...si mie imi palce sa pun un pic de otet in ea cand o pap, imi adu ce aminte de ciorba de burta.

Va pup, o dupa-amiaza la fel de frumoasa ca vremea de afara!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 27+

Mergi la inceput

fetele ce e linistea asta ????

25 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu am facut mamaliga si peste cu mujdei
am mancat si niste mamaliga cu smantana si acum am o ditai burta

+26 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

ce de papa bun ce pofta imi faceti,eu am sa pap mititei diseara ata e in meniu

Cu ajutorul lui Dumnezeu27+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burticute - dragute!
Trec si eu sa va salut putintel ca mi-era dor de voi, de ce oare ati mai scris?!?

Mada23 imi pare rau sa aud ca esti in spital. Sa dea DD sa fie bine si puiucul tau sa stea pana la termen la tine in burtica!

Madalina_m... chiar de toata jena ce ti s-a intamplat. Poate nu ar trebui sa te gandesti ca DD e suparat pe tine ca nu trebuia sa te impartasesti. Ar trebui sa crezi ca ai dat peste un preot care nu are "nici o treaba" cu meseria lui si nu are ce cauta acolo. Eu nu as mai merge oricum la asemenea biserica. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva.

Laura - CASA DE PIATRA!!! Sa fiti sanatosi, fericiti, alaturi ce multi copii frumosi! Sunteti niste scumpi!

ciudatica felicitari pentru eco si pentru bb scump.

Monica super burtica. Super bebelina! [green]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

MADA, stai linistita acolo, sa creasca bebe mare ca un cozonac si sa fie sanatos. stiu ca e greu sa stai in spital si deprimant dar o faci pentru puiutul tau care trebuie sa fie bine. multa sanaate si asteptam vesti in curand de la tine

MADALINA, si preotii sunt oameni si fiecare om are fie o zi mai proasta, fie e lipsit de chef si atunci apar problemele. nu te mai necaji din atata lucru. incearca sa vb cu cel care te-a spovedit si daca tot nu reusiti sa va intelegeti, du-te la alta biserica. generalizarile oricum u isi au rostul, fiecare om e in felul lui, indiferent de profesia care o are. unii sunt mai inspirati cand isi aleg meseria , iar altii o fac din diferite motive personale. sa treaca

CIUDATICA, ce mare e Tudor! sa stea cuminte la mami in burtica si sa fie sanatos.

LUCIA, ce frumos e sa ai de unde sa mai primesti lucruri de bebe! din pacate eu nu prea am prietene cu copii asa ca totul va fi achizitionat. sa le folosesti cu placere.

Raluca 27s cu Maia

Mergi la inceput

Eu am tot asteptat sa intrati sa ne povestim...da nimica
Va pup si va urez o seara minunata eu ma duc la o petrecere in aseara asta ...nu prea aveam chef dar cum azi fac 1 an de la cununia civila...nu puteam sa stau in casa ...pupici

25 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Lorich multumesc pt reteta
Banyleeks La Multi Ani!! si distractie placuta

azi a fost tare frumos afara de nu mi venea sa intru in casa, am mai cascat gura prin magazine, am facut cumparaturi, am fost putin la socrela, la McD, ne am vazut cu niste prieteni...cam asta am facut azi.....voi?

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burtici.
Am ajuns si noi acasa dupa o plimbare in gradina botanica. A fost placut ca am mai fost cu inca un cuplu si ea tot graviduta.Sa vezi ce povesti pe noi.

Multumesc fetele pt urari si aprecieri.

Babyleeks la multi ani si tot ce va doriti.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput