Gravidutze si mamici de Cluj - 167

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ani, La multi ani cu intarziere!Tot ce e mai bun sa ai parte!

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Buna fetelor
n-am mai dat demult pe la topicul asta ....dar vreau sa propun pentru weekendul asta o iesire la cora la Targul Verde.....
prietena mea o sa aiba acolo un stand cu miere de albine si in plus a intrat pe piata cu niste creme f bune pe baza de miere, propolis si laptisor de matca....merita sa incercati..sunt f bune....si ca bonus...un vin aromatizat cu miere si propolis cred ca ar fi super de sarbatori....

weekend placut si sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ce fac mamicile cu pitici si burtici????

un week placut

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, noi suntem bine! Fiecare cu serviciul lui, eu cu al meu, Patrick cu al lui (se pregatesc pentru serbare, sunt numai vreo 12 acum la gradi, din ce in ce mai putini din cauza de raceli banuiesc).

Astept sa ma duc dupa P la gradi ascultindu=l pe Mircea Badea

VA puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumesc mult dragelor pt urari

Intr-adevar Co se referea la sotul meu( Puiu mare). Al doilea bebe speram sa vina la anul

Elena, imi pare tare rau pt nefericita intamplare. Poate reuseste politia sa identifice personajul si sa va recuperati caruciorul.

Arleena, multumim de pont. O vizita la Cora era pe lista "de facut" in weekend.

Ioana, in ce il costumezi pe Patrick? Stefi va fi spiridus al lui Mos Craciun si inca mai avem un pic de lucru la costumatie.

Paula, tortul a fost virtual la propriu . Nu am vrut sa cumpar tort pt ca am fost doar noi trei si oricum Stefi nu mananca,asa ca am facut eu panna cotta intr-o forma frumoasa, am facut un sos de fructe de padure iar in lumanare a suflat Stefi bineinteles.

Azi am fost singurica acasa asa ca am profitat sa fac curatenie si sa calc. Papa e gata, asa ca imi astept iubitii.

Aseara am fost in carrefour si am terminat de cumparat cadourile. Sunt reduceri de 15% la jucarii si 20% la haine de copii si carti.O sa fie si in seara asta si maine seara, asa ca daca mai aveti de cumparat cadouri, profitati.

Sa aveti un weekend frumos si linistit

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ani, orice e dulce e binevenit.
te asteptam in clubu cu bb 2!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani Andrei,,sa cresti mare ca frumos esti!

Ani-ce fain, hihi, sigur va veni, poate chiar un baietel cu bucle la fel de scumpe!

un we linistit!

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

DE MOS NICOLAE E MOMENTUL IN CARE CEEA CE NE DORIM AM VREA SA DEVINA REALITATE. INSA DACA AVEM SANATATE, FERICIRE, CREDINTA SI MAI ALES DACA SUNTEM INCONJURATI DE CEI DRAGI , ATUNCI MOS NICOLAE A VENIT DEJA!!!

O NOAPTE MAGICA SI PLINA DE DARURI FRUMOASE PT CEI MICI

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

Buna mamici,
Sunt si eu si mamica si graviduta de Cluj (mai bine zis Floresti, vecina cu Elena :) )si va transmit un mesaj pentru mamicile interesate de participarea la protest impotriva modificarii legii indemnizatiei , preluat de pe un alt forum de mamici din Cluj :
" Fetelor am citit urmatoarele, nu ne trebuie aprobare, asa ca sper sa ne strangem cat mai multe la protest pe miercuri la ora 11 in fata primariei. Cred ca acest lucru le priveste atat pe mamele care sunt acuma in CIC, care urmeaza sa nasca bebe1 sau 2 sau pe cele care in urmatorul apropiat isi doresc un copil. NU se poate accepta ceea ce vor sa faca cu noi!!!
Va trimit urmatorul link pt lamuriri:
http://mamepentrumame.ro/index.php?o...atie&Itemid=56.

"IMPORTANT PENTRU MAMELE DIN TARA!
Am aflat ca exista o forma de protest pentru care nu trebuie acte si pe care o puteti organiza si in orasele ca sa nu va deplasati pana la Bucuresti pentru protest daca vremea nu permite.
Pichetarea - va strangeti in fata primariei si va plimbati caruturile goale pe acolo fara insa a arbora nici o pancarta, mesaj etc.
Simbolul carutului gol este reprezentativ pentru ce va deveni Romania daca se descurajeaza natalitatea prin aprobarea Proiectului privind concediul maternal si Indemnizatia pentru cresterea copilului.
Organizati-va sa va strangeti in nr cat mai mare (macar 20) si nu stati pe loc. Va plimbati in cerc caruturile goale si nu strigati nimic. Prin respectarea acestor limite nu va trebuie aprobari semnaturi etc.
Mult succes!
Ana Maita Presedinte 'Mame pentru Mame'"

Sincer multe detalii nu stiu nici eu, in afara de prezenta nici nu cred ca ar conta foarte mult detaliile. In speranta ca vom fi cat mai multe mamici prezente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI!!!Tuturor care poarta numele de NICOLAE sau NICOLETA
Sper ca mosul Nicolae va gasit sanatosi si fericiti si ca va adus tot ce v ati dorit
VA pupacesc

Mergi la inceput