Gravidutze si mamici de Cluj - 167

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Andrei! Sa cresti, mare si sanatos!

La Multi Ani, Nicoleta!

Ce zi frumoasa a fost ieri, a veni Mosul, mult prea bogat, acum ma gandesc cum va face fata Mos Craciun, dar veselie maxima si fericire extrema. Sara a decretat ca il iubeste pe Mos Nicolae si ca nu mai trebuie sa vina Mos Craciun ca ea a primit deja tt ce voiaSofi, fascinata de jucariile ei, dar mai mult de cutii,ambalaje, cu inca doi dinti sus iesiti intr-o saptamana. Iar avem probleme cu ochisorii, azi fugim la Optilens, sper sa scapam odata ca m-am saturat de picaturi.

O zi frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si la noi a venit mosu!:)
dovada
http://family.webshots.com/photo/2977528700102838148uJzKyq

LA MULTI ANI, NICO!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI, NICO!

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata,

La multi Ani, Nico! si tuturor celor dragi, ce poarta numele Sf Nicolae!

Gabi sa stapaneasca sanatoase cadourile de la Mos si Sofi cei doi dintulini! Va tinem pumnii la ochisori!

Ani, frumos v-ati sarbatorit voi, au o alta savoare aniversarile cu puii mici(si mari)! Sa vezi numa cum e cu inca un micut

Paula faine pozele! copii cuminti, Mos generos, parinti fericiti! Se intrevede un mic Schumacher? Ce s-a mai intamplat cu bubitele, au trecut de la sine?

Meli ce face puiu mic? Timea e absolut superba, finuta si delicata frumoasa noastra balerina!

Elena

Si la noi a venit Mosul ieri ca sa fie si tati prezent la desfacerea cadourilor. Cred ca si pentru noi mirarea si ”magia” ca Mosul vine noaptea pe nesimtite, ne face fericiti! La noi vedeta a fost un Zhu-Zhu pets, pe care il luase sotul meu si eram convinsa ca va fi ignorat dar se pare ca reclama tv si-a facut bine treaba si Ana l-a preferat

Eu m-as duce la pichetare, sa vad cum ma descurc sa las copiii!

Zi frumoasa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

http://family.webshots.com/photo/2749691520102838148jOZAsj
prima nazdravanie:)
diana, calciu si nidoflor a fost trat. a trecut cam, in 3-4 zile

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Bravo, copilasi cuminti!

Paula, ti-ai facut baiat! Mihai iti seamana leit!

Trebuie sa descarc si eu pozele.
A venit mosul si la gradi! O nebunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Nico,La multi ani!!!

Gaby-ce are Sofi cu ochisorul?tot infundat canalul si la voi?

Diana-ms mult!acum nu ca sa ti-o intorc dar si Ana e o frumusete!

o seara faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI NICO!

SI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI...SPER CA MOSUL A FOST DARNIC CU VOI SI V-A ADUS TOT CE-ATI CERUT...

mosul a venit si la noi, adica la copii, de fapt...bine, am primit si noi cate ceva...Eric a fost cel mai incantat, evident...Filip e prea mic sa priceapa ce se intampla...el il urmarea doar pe Eric cum se bucura/extazia si incerca si el sa se manifeste, siderat fiind...prin chiote si agitat maini/picioare..

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

LA MULTI ANI ANDREI...SA AI PARTE DE TOT BINELE SI TOATA FERICIREA DIN LUMEA ASTA...SA CRESTI MARE SI SANATOS..

LA MULTI ANI NICO SI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE NICOLAE SI NICOLETA...SI BINEINTELES SI TATALUI MEU CARE ESTE SI EL UN MOS NICOLAE.

SPER ca MOS NICOLAE v-a adus toate cadourile visate...numa astia din guvern in loc sa ne faca o bucurie de sarbatori vin cu tot felul si tin lumea in emotii,cel putin pe mine m-au tinut toata ziua si inca nu stiu nimica exact..oare cand se v-a sti?si eu m-as duce in fata la primarie daca as sti ca se rezolva ceva..oricum astia nu-s normali si se vede ca n-au nepoti...copii au da mari...vroba unei mamici;oare cum s-ar descurca fiica-sa lui basescu cu 600 pe luna si sa mai stea si un an acasa?groaznic..eu una sunt f suparata si indignata.voi nu??cine vine miercuri in fata primariei?cand ma gandesc ca alees abia face un an...mai am un an de stat acasa...ce m-as face fara daca n-ar mai fi anul acela?ce-as face cu alees?ar fi greu..f greu

Mergi la inceput

S-a hotarat, Ioana! probabil ca ai vazut deja. Cele care sunt deja in maternitate, respectiv noi, ramanem dupa vechea formula, cum era si normal, restul mamicilor care urmeaza sa nasca din ianuarie 2010 vor beneficia de 1 an maternitate, acelasi plafon la indemnizatie si un stimulent de 500 Ron.luna daca revin la serviciu dupa 1 an. Exista posibilitatea prelungirii maternitatii la 2 ani, cu precizarea ca al doilea an nu va mai fi platit.Cel putin eu asta am inteles azi noapte la stiri.

Meli, da, tot cu ochisorii Sofiei. Sunt cam amarata, am fost ieri la Nicula si m-a certatca am stat atata cu ea, ca si cum as fi stat, am fost la Vladutiu si voi merge din nou la ea. A spus ca la varsta asta, ca sa poata face testul daca e sau nu obturat canalul trebuie anestezie generala, dar semnalele asta arata, secretiile care tot apar la 2 -3 luni. Cu chiu cu vai am reusit o programare la Vladutiu si mergem sa vedem ce spune dansa.

Altfel, bine, ne pregatim de serbare, Sofiei ii ies dintisori pe banda rulanta, toate bune si frumoase. Pa!

Mergi la inceput