Gravidutze si mamici de Cluj - 167
Raspunsuri - Pagina 16
dariandra spune:
LA MULTI ANI PENTRU CARINA, UNA DINTRE FETITELE DRAGI SUFLETULUI MEU!
SA CRESTI SANATOASA, FRUMOASA, VISELE SA TI LE IMPLINESTI ALATURI DE PARINTII TAI MINUNATI!

dariandra spune:
GABI - Cu timpul putin care mi-a mai ramas, trebuie sa marturisesc; m-am delectat urmarind minunile voastre dragi (alte sufletele dragi pe care le iubesc
). Sunt fermecatoare impreuna si parca nu ma pot gandi la una fara sa o vad si pe surioara draga.
Interesanta tematica de la gradinita si tu cred ca ai fost o educatoare super...
.
ELENA - Ma bucur ca veti avea inca o fetita, cat despre curajul tau...este de admirat; il sarutam pe Dragos si pe Iulia iubita.
IOANA - Ne-au ramas intalnirile matinale inainte de gradinita...
.Scuze, uneori probabil sunt prea preocupata de gandurile mele si poate nu va observ.
Cate ceva despre noi; Daria isi iubeste tare mult educatoarele, este adorabila cand o aud cum canta si cum povesteste despre fiecare de la gradinita.Ieri tare m-am distrat de ea.Sa vedeti ce mi-a spus:
"- Mami, te rog sa-i cumperi lui Tudorica o pereche de papuci, ca aluneca saracutul la baie!"
Cred ca Tudorica asta e ceva iubire secreta.![]()
Sunt nemaipomeniti copiii astia si in fiecare zi astept cu nerabdare s-o vad, sa-i simt parfumul si imbratisarile inconfundabile.
O saptamana frumoasa si va sarut cu drag pe fiecare!
sara2007 spune:
LA MULTI ANI CARINA SCUMPA SI FRUMOASA....ESTI O SCUMPETE DE FETITA,VESELA SI FERICITA.SA CRESTI MARE SI SANATOASA,SI SA-TI FACI PARINTII MANDRI SI BUCUROSI.FELICITARI MAMI SI TATI
ANAMICA ce tinuta trebuie pt balet?oare pot veni oricand sau trebe sa astept sa se faca o noua grupa,la inceput de luna?as aduce-o poate de sapt viit.voi mergeti?va place?si la noi continua cateodata fazele de gelozie![]()
SI NOI VENIM LA INTALNIRE..eu zic ca pt mancare n-avem timp..si eu as opta pt o tombola,dar poate in valoare de 30 ..e bine?eu cred ca vin numa cu sara,sa ma aiba macar cateodata numa pt ea..va pupam si va dorim nopate buna
eladea2005 spune:
urez si eu cu intarziere, dar cu mult drag:
LA MULTI ANISORI, CARINA, PRINTESA CU OCHI ALBASTRI!
LA MULTI ANISORI JOSHUA, MICUL SI ELEGANTUL PUIUT AL LUI FLORY!
SA FITI SANATOSI, FERICITI SI PLINI DE NOROC !!!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
antoni spune:
La multi ani cu intarziere pt micutul Joshua!
Ioana,mami de Sara,Diana-cred ca n-am fost pe faza, si noi vrem la balet sau dans, tot am cautat dar mi s-a zis ca sub 4 ani nu se iau inca copilasii.unde anume mergeti? si noi vrem!
daca vreti cu animatoare pt intalnire, eu cred ca si boom party-ul e ok.legat de tombola,cum decideti, mie imi convine oricum.numai sa ne hotaram ca sa ocupam locul din timp.pupici si o saptamana frumoasa!
Meli
anamica spune:
Hello,
Ioana la grupa de balet sunt copilasi mai mari. La dans e ok pt Ana, o imbrac lejer colanti/pantaloni subtiri de trening+tricou.
Meli noi mergem la dans la http://caravanaveseliei.ro/cursuri/
Am mai scris ca nu invata lucruri spectaculoase dar e un exercitiu de socializare, ascultat de domnisoara in pregatire pt gradinita sau in lipsa ei![]()
Gabi stiu ca e normala gelozia dar mi se rupe sufletul. Noi avem ajutor si Ana nu are timpi morti dar ca si la Sara, ea pe MAMI nu vrea sa o imparta.
Paula Ana il pupaceste pe Tudor si dintr-o data pupicul devine apasat si mangaierea dura. Zice ca-l iubeste, apoi ca e urat si nu-l iubeste, etc. Dar... totul a culminat cu o constipatie pe care nu pot sa o leg de nimic, pt ca nu s-a schimbat nimic in regimul ei alimentar, de altfel bogat in fibre (4 fructe/zi, 2 iaurturi, paine neagra, supe) No ce sa zic, ea zice ca nu vrea sa-l lase sa iasa
e ca o reactie de control asupra a ceea ce ea poate controla!
Zi faina va doresc,
Victo spune:
oooff..diana, ma gandeam ca voi treceti mai usor.
stefan e tot o criza de furie...
dar acum alta pb...bolile!!!!!!!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
elenuta23 spune:

felicitari dna educatoare 
noi suntem cu muculeti si cu o tusa usoara 3-4 ore pe zi, asa ca vom merge mai departe la gradi 
la gradi au avut tema despre culoarea rosie si binetees Scufita rosie , avem cateva pozici pt cine doreste
http://picasaweb.google.com/103241809191715619406/SCUFITAROSIE#
am depus dosarul medical pt Iulia si ce sa vezi, din mai nu mai au fonduri 

, chiar nu le pasa ca sunt copii cu deficiente care au nevoie de un aparat care e costisitotr si nu orice parinte si-l poate permite .Ne-am facut programare pe joi sa ne i-a mulajul pt ortezele Iuliei, nu pot lasa timpul sa treaca fara sa fac nimik si asa ma simt vinovata fata de ea
.
va sarut pe toate, o seara fumaosa
fug sa fac o mamaliguta 
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
Adriana 17+
Gabriela77 spune:
Of, Elena! Asa de tare ma revolta sistemul medical din Romania
Sper sa se gaseasca o solutie pt Iulia, intr-adevar cu cat mai repede, cu atat mai bine! Va fi bine, ai sa vezi! Ce face burtica? Mai ti-e rau?
Diana, da, asa e si la noi, MAMI si bratele ei sunt marul discordiei, dar crizele de gelozie sunt tot mai rarute, din fericire. Cu constipatia, e clar, draga de ea
, fetota unei prietene facea la fel daca dormea altundeva decat acasa. Sunt sigura ca rabdarea si tactul tau si mai ales infinita dragoste de care e inconjurata o vor ajuta sa depaseasca momentul. La noi e mai bine de cand cu gradi, pacat ca sunt bolile astea. Uite pe cand era tusea pe trecute, acum e iar ca la inceput, seaca, uscata si obositoare.
Co, multumim pentru o petrecere de nota 10, sarbatorita o gazada perfecta, iar voi parintii, minunati! N-a mai rams o felie de tort?
Andreea, va imbratisez tare fetelor
, intr-adevar ce progrese fac copilasii nostri si cat de inteligenti sunt
Asa imi imaginez si familia voastra cu inca o fetita

Si acum nu mai e scuza spatiului, ca aveti un apartament superb
Sofi e maraita tare cu dintii, abia a mancat azi, iar Sara tuseste de zor, mi-e ciuda ca o tin acasa si o vindec, dar la gradi copiii tusesc urat
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
elenuta23 spune:
gaby ai dreptate , e jale cu intreg sistemul romanesc 
ce ii dai Sarei pt tuse???avem si noi exact aceiasi tusa seaca, ragusita
, la 5 avem programare a dr itreaga familie, Iulia cu Dragos iar eu bebita la eco in gasirea unui dr bun si de incredere.
sanatate multa tuturor bolnaviorilor
nina imi mai dai te rog site cu jucarioarele din lemn 
co superba petrecerea printesei, iar voi fetelor ati fost a inaltime toate, una si una 

, sexy mamicutele noastre 

A MULTE LUNITE , MIHAITA!!!

va imbratisez 
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
Adriana 17+