Gravidutze si mamici de Cluj - 167

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nrl

Salutari, am vazut ca m-ati chemat
Am sunat la dna cu locul de la gradi din Manastur, a spus ca nu mai organizeaza acolo, acuma amenajeaza un spatiu nou, deschide cam in o saptamana, dar ca are deja f multe solicitari, nu stie daca ii convine doar asa sa ne inchirieze locul...sa o mai caut pe sfarsitul lunii...
Si noi vrem la intalnire, in orice varianta se decide, doar in 4.12 dimineata nu, ca atunci va fi petrecerea de ziua lui Andrei.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

cred ca e vorba de Meryland, daca nu ma insel...acolo vom tine petrecerea de ziua lui Eric...si da, s-au mutat pe str. Sindicatelor(unde e si City Plaza).

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani Carina, minune frumoasa si norocoasa!
Felicitari mami si tati pentru 3 ani de impliniri alaturi de printesa si multi inainte, cu sanatate si fericire!

Am fost saptamana asta cu Tudor la vaccin, avem un grasut-lungut de 5,95 Kg si 63 cm(intre timp am depasit 6 kg). Din pacate la Ana simt tot mai tare reactii vis-a-vis de fratior...In rest bine, sanatosi si ma consolez cu gandul ca le vom rezolva noi pe toate.

La intalnire venim si noi, oricum si in orice conditii.

Sanatate bolnaviorilor!

Week-end placut, cu soare si veselie,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI, CARINA!!!!! SA AI O VIATA LA FEL DE FRUMOASA CA SI TINE

FELICITARIIII MAMI SI TATI PT O ASA MINUNE

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am o itrebare pt voi, am niste migrene de toata frumusetea , aseara am crezut ca mor, am sunat la 112 si nu au vrut sa imi spuna ce pot lua pt a ma linisti , sunt dureri groaznice de cap si nu as vrea sa o deranjez pe dna dr sambata
va multumesc pt sfaturi

camy ce faceti???cum e printesa de nota 10???Alexia ce zice???

ioana sLA MULTE LUNITE, ALESS!!!!! INCA PUTIN SI FACI ANUL , CE REPEDE MAI TRECE TIMPUL

alina voi cumsunetti???Alex si-a mai revenit???ati mai incrcat cu olita??? noi inca nu avem inters pt asa ceva

va doresc un sfarsit de saptamana minunat

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

[flopentru urari si pentru ca desi ne vedeti mai rar pe aici, nu ne-ati uitat!!!!

La multi ani, ingerasul meu scump, Carina!

La multi ani tuturor pitcilor nascuti in perioada acesta, sa fiti sanatosi!!!! Mai ales lui Joshua, dragul nostru coleg de gradi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

La multi ani, Carina! Va transmitem multi

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Imi amintesc si acum cu placere de noi si burticile noastre tantose...Tare mandre mai eram, si cat timp liber aveam, zbarnaia forumul, nu alta. Ce minuni au iesit de acolo si ce plina e viata acum, nu-i asa?

Imi amintesc cum s-au facut 40 de saptamani si puiul mic nu se hotara sa vina, Co...Si totusi tu erai atat de calma...Si apoi a venit minunea. Chiar o minune cu ochi incredibil de albastri si par mult...Cu cata bucurie am asteptat pozele lui Andrei!

Si ne-am gandit la voiLa tine si la comoara ta mica nascuta.
Mereu veti fi in gandul si in inimile noastre!Sa fiti fericiti si sa bucurati de fetita voastra!
La Multi Ani, Carina![pup]

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, din pacate- pt tine- nu stiu ce sa te sfatuiesc, ca eu nu ma confrunt cu dureri de cap decat rarisim, cd sunt extenuata sau f racita.
diana, ce face micuta Ana?
noi, desi ne-am mutat in birou..stefan vine si aici noaptea sa doarma cu noi. uff..nu aude din prima prin interfon cd plange micul, asa ca eu il inchid repede si plec in dormitor.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi ani, Carina!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Elena, si eu am avut cateva migrene crunte in sarcina. Am luat paracetamol. E mult mai rau sa stai sa suferi, fara grija poti lua un analgezic.

Noi ne-am intalnit azi cu d-na dr care mi-a scos fetele din burtica, asa draguta a fost si le-a laudat pe fete

Cu petrecerea facem cum doriti, cu sau fara cadou, ar fi frumos sa ne vedem. Dar zic eu, la varsta asta, fara o anuimatoare ar fi cam crunt

Ioana, am fost educatoare cu norma intreaga, am improvizat o poveste si pe marginea ei am povestit despre toamna, am avut succes

Diana, e normala si gelozia asta la fratiorul/surioara mai mare. La noi s-a mai echilibrat balanta de cand cu gradi, ca am vreme sa o rasfat pe Sofi in absenta ei, iar cand vine Sara inversam rolurileDar si asa, tot are accese de gelozie si se infuriel uneori cand ma vede cu Sofi in brate.
Macar atata bucurie am ca doarme in camera ei.
La noi, a inceput si Sofi sa fie mamoasa, se cere in brate, ma urmareste si ma striga, deci e bataie pe mami. Cum tati e putin pe acasa, mai greu...dar sanatosi sa fim, ca nimic nu e greu. Stiu sigur ca imi va fi asa dor de perioada asta.

Va pup, somn usor

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput