Gravidutze si mamici de Cluj - 167

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani! celor care-si sarbatoresc astazi ziua numelui!!!

elenuta ce rau imi pare ca Iulia are probleme.Bine macar ca sa poate rezolva.Va tin pumnii sa treceti repede peste si Iulia sa se faca repede bine.

Vineri am ajuns la urgente cu sangerare.Deja eram convinsa ca s-a terminat, dar bebe e ok, eu aveam un hematom si col f scurt.Astazi ma mai duc la un control sa vad ce-mi recomanda doctorita mea, probabil repaus la pat.Mi-e si groaza ce voi face cu lucrul.
Sper sa revin cu vesti mai bune.

Lilly 9+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LA multi ani, Bea!!! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!!!

LA multi ani, Irina!!! Spune-i mamei tale sa mai dea un semn de viata

LA multi ani Ioana!!!! Sa iti gasesti iubirea si linistea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, sa iti fie numele pomenit azi de multi!!!
Este vreo Mihaela?
Mihai si Mihaita! la multi nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

BEA,LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

BUCURIA DIN ZAMBETUL TAU SA NU-TI DISPARA NICIODATA DIN FATA SI SUFLET, IAR CEI DRAGI TIE,SA-TI STEA MEREU ALATURI

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

LA MULTI ANI FERICITI BEA! SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA AI MULT NOROC!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LA Multi Ani Bea!

La Multi Ani,Irina!

La Multi Ani, Ioana!

LA Multi Ani celor sarbatoriti astazi, Gabrieli si Gabriele, Mihai si Mihaele!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multumim si de urarile pt Mihaita!
diana, cum mai esti cu sanii..eu chiar nu am gasit nicio logica la zonele astea dureroase care apar din timp in timp.
azi chiar m-a tot tzocait piciu de numa (din 2 in 2 ore, aprox, pt ca musiu nu stie adormi altfel..si acu suge o tara cat sa adoarma, peste 2 ore ii e foame etc etc..)..si acu pac ma doare un san.
eu cu sotul ne-am mutat in canapeaua din birou sa dormim. bine, eu fac turele de rigoare pt papi..dim. insa e mai nasol, ca il apuca scanceala..si mie mi-e somn la ora aia.( de regula 5..)
vad ca prin nu stiu ce minune- sau cat o tine- Stefan nu mai patruleaza in miez de noapte. numa dim, pe la 6, 6 jumate se trez si ma ia la el in pat.
deci, cu treziri din astea tot la ora 5..va dati seama cum sunt..chiauna.sapt asta am baut cate o cafeluta in fiec zi, ca nu mai puteam nici sta pe picioare.:(
acum mai suntem si raciti cu totii, exceptie micutul- sper sa reziste si de data asta. a cam stranutat el azi..da vad ca nasu nu ii curge, acu nu stiu dc gatutul il doare, ca la noi astea sunt simptomele. iar stefan si tuseste, of course.:(
eu sg cu ei acasa..va dati seama..fara sa iesim in parc..infernal.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI BEA!!!! SA RAMAI LA FEL DE ZAMBAREATA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR
LA MULTI ANI IRINA
LA MULTI ANI IOANA!!!!! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII DIN PARTEA SAREI SI A LUI ALES< SI SA TE AJUTE DOAMNE DOAMNE SA ITI GASESTI IUBIREA
LA MULTI ANI TUTUROR MIHAELELOR <MIHAILOr SI GABRIELELOR si GABRIELILOR
VA pupacesc si o saptamana buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Va multumesc tuturor pentru urari!!!Ieri nu am reusit sa intru,ca nu a mers internetul.Am sarbatorit in familie si a fost tare frumos!Nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 ani...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 9+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Bea!Sa cresti mare, printesa dulce! Sa fii fericita mereu!

La Multi Ani, Ioana!Sa te bucuri de puii tai!

La Multi Ani, Irina!Sa cresti mare si sanatoasa!

Noi nu suntem prea bine, Sara cu laringita urata, azi noapte a facit si Sofi febra 39, 2, sunt cam zombie...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput