Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)
Raspunsuri - Pagina 8
heidy spune:
Salutari si de la noi ...
Ana felicitari pt capitol nou. Ar trebui si eu sa ma mobilizez sa invat, dar imi trebuie in primul rand parola...daca mi-o trimiteti si mie pe PM, am sa incerc.
Sugubina hai acasa ca iti simtim lipsa pe forum . Se vede ca ai laptop acum, dar zilele trecute ...abia asteptam mesajele de la tine.
Noi cafea am baut dupa ce am trecut de 3 luni cam 1 pe zi cu un pic de lapte(pana atunci ne era rau cand o vedeam, miroseam...). Oricum, innainte sa raman gravi beam cam 4 cafele tari pe zi.
Si sa scot si eu motatele pt Alina
NASTERE USOARA ALINA
33+ Tudor Andrei
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 neata!!!! Andreeacc joi la 9 am eco la elias. la cat iti face cezariana? poate vin sa iti fac un pic de galerie acolo. live Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria |
nu stiu inca, aflu luni; ti-am trimis un pm cu nr meu de tel si poate ne vedem pe acolo.
Andreea, mami de baiat si 37+ cu
AMR 5 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
bebelu86 spune:
Andreea nu am primit pm
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria
mirunam spune:
ALINA NASTERE USOARA!!!!
Am bifat Kiabi si cumparaturi de papa apoi am picat. Ma doare simfiza de la mers si posteriorul de la Nospa. Arat ca o rata...
De Kiabi s-au bucurat sotul si copilul, ca de obicei. Eu pana nu ajung la dimensiunile initiale nu cumpar nimic. Am luat totusi doua tricouri de alaptat . Camasi de noapte si pijamale aveau doar marimi de elefanti si ma deprima oricum genul asta de cumparaturi
Alinushca, acum am vazut ca si tu ai combinatia de doi scorpioni . La mine mai e si sotul si vreo 15 cunoscuti si prieteni
Beatrice nu toti sunt gelosi. La mine Emanuel este un pic, dar fiind inca mic nu imi dau seama iar sotul nu este deloc...sau nu arata. Eu sunt geloasa si posesiva in casa, ei nu ma egaleaza sub nicio forma.
Anya asa m-am gandit si eu sa pun o compresa cu apa calda si sa masez usor. Oricum luni intreb doctorul. Cum a aparut din senin nu are ce sa fie grav dar ma deranjeaza. Nu doare nu nimic...
Ana_vio, pai vii cu coreografii din astea complicate??? Motatele mele sunt amarate rau, imi este rusine sa le mai scot , s-au complexat.
Ratusca unde esti? Acum te sterge Beatrice din lista
AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +
EvaF spune:
Neatza, gagiques,
OOOOOooooooo aici se naste de zor
HAI ALINA!!!!!
citat din mesajul lui beatrice75 Mai, dar voi chiar beti cafea? 37+ 38 ecografic |
Beatrice, eu nu beau deloc cafea. Inainte de prima sarcina beam muuuulta cafea, fumam, acum, nu. Dar, sincer, astept sa termin cu sarcini, nascut, alaptat, si sa imi fac o maaaare cafea cu o maaaare tigara. Nu stiu cum si daca vor intra, daca le voi mai savura dupa atata timp dar visez. Si la un Baileys.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)
Ioana_Mami spune:
Neataaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Feteleeee...am innebunit ...am dormit de la 3 noaptea pana acu...
Moaaaaaaaaa ce bine a fost!!!
Sunt fresh!!
Am schimbat si semnatura...yupiiiiiiii..Ma apuc sa citesc cu ce ati umplut 8 pagini!!
HAi ca avem motate odihnite!!!
Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
bebelu86 spune:
Andreea primit pm. mai greu, dar a ajuns
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria
letzy81 spune:
citat din mesajul lui ana_vio87 Facem galerie pentru alina_1984... scrie in pag 2 la cap asta Eu am plecat in oras... SA NU NASCA NIMENI FARA MOTATELE MELE!!! pupici pe burtici :*:*:* 31+ |
Ana esti fantastica sincer cu motatele tale!
Poate nu ma uiti si pe mine pe 27,miercuri!Daca uiti,nu-i nimic,imi imaginez cum ar arata ....
Cred ca am inceput sa am emotii
Sunt singura si plangacioasa!!!!!!!!!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
37+SANDRA-GABRIELA
AMR 4 zile!
geniusamb spune:
Fetelor, eu pacatuiesc gandindu ma la un mojito .. De fapt de asta mi a fost pofta toata sarcina. Ca de fumat.. spre rusinea mea am reusit sa ma abtin primele 5 luni. Apoi m am luat din nou..
Ana, 37+, mami de Matei
AMR 2 s
EvaF spune:
citat din mesajul lui geniusamb Fetelor, eu pacatuiesc gandindu ma la un mojito .. De fapt de asta mi a fost pofta toata sarcina. Ca de fumat.. spre rusinea mea am reusit sa ma abtin primele 5 luni. Apoi m am luat din nou.. Ana, 37+, mami de Matei AMR 2 s |
Am mancat recent la un restaurant spaniol unde serveau mojito fara rom. Noi sarbatoream un succes al meu profesional cu prietenii, ma rog, si aveam chef de ceva cu care sa ciocnesc totusi, a fost un surogat excelent, sa stii. E bun si fara alcool, e fantastic gustul acela de frunze de menta proaspete...
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)