Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Am revenit din oras...

HAI JOANN!!!

Iar m-au luat nenorocitele de contractii pe seara - se pare ca tratamentul care il faceam cu no-spa nu era chiar placebo cum ma gandeam eu uneori, ci chiar avea un rol... De marti de cand l-am intrerupt, ma distrez tare

In rest.. am fost la Hornbach unde am fost teribil de dezamagita ca standul de Craciun era in lucru, si nu am putut vedea nimic. Am luat niste suporturi albe de lumanari, sa nu plec cu mana goala

Ma duc la culcare! Noapte usoara tuturor!

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Neatza fetelor, desi e dimi nu va ofer cafea pt ca am terminat cu sportul asta de cad alaptez. Am intrat sa va multumesc din suflet pt urari si pt gandurilec bune. Noi suntem bine, bb e un pic molesit din cauza de icter, dar papa laptic de la mami si prinde puteri. .. Desi s-a nascut insapt 32 si nu am facut de loc dexa, a tipat imediat dupa nastere, nu a avut deloc nevoie de ventilatie si plamanii sunt super ok. Nici dr neonato nu-i vine sa creada. Zice sa mai calculez o data ca asta nu e bb de numa 32 de sapt :) . Spit filantropia si personalului de aici nu am ce sa-i reprosez pana acum. Va dati seama ca io am venit la spital cu poseta. Nu aveam bagajul facut la 32 de sapt, iar sotul era la londra in interes de servici. Mi-au dat tot ce aveam nevoie si nu mi-au cerut sa aduc nimic. Va pup pe toate si va doresc nastere usoara celor care urmeaza, refacere rapida si bb-i sanatosi. Felicitari proaspetelor mamici symo si mairis. Hai alina! hai joann! Ah....urasc sa scriu de pe tel. Dar mai tarziu vine laptopul...uraaaaa!

31+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Neatza fetelor, desi e dimi nu va ofer cafea pt ca am terminat cu sportul asta de cad alaptez. Am intrat sa va multumesc din suflet pt urari si pt gandurilec bune. Noi suntem bine, bb e un pic molesit din cauza de icter, dar papa laptic de la mami si prinde puteri. .. Desi s-a nascut insapt 32 si nu am facut de loc dexa, a tipat imediat dupa nastere, nu a avut deloc nevoie de ventilatie si plamanii sunt super ok. Nici dr neonato nu-i vine sa creada. Zice sa mai calculez o data ca asta nu e bb de numa 32 de sapt :) . Spit filantropia si personalului de aici nu am ce sa-i reprosez pana acum. Va dati seama ca io am venit la spital cu poseta. Nu aveam bagajul facut la 32 de sapt, iar sotul era la londra in interes de servici. Mi-au dat tot ce aveam nevoie si nu mi-au cerut sa aduc nimic. Va pup pe toate si va doresc nastere usoara celor care urmeaza, refacere rapida si bb-i sanatosi. Felicitari proaspetelor mamici symo si mairis. Hai alina! hai joann! Ah....urasc sa scriu de pe tel. Dar mai tarziu vine laptopul...uraaaaa!

31+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Ce noapte linistita, ma gandeam ca trebuie sa scot o artilerie grea de motate si cand colo, liniste si pace.

Anymona, ce ma bucur ca baiatul tau e bine, Doamne ajuta sa prinda repede puteri si sa va reuniti acasa!

Aneud, probabil ca de la efort se intampla asa...incearca sa nu te mai soliciti f mult.Si remediul minune e no-spa, acum tu ai ceva asemenator pe acolo?

Ana_o, vine bb David azi?

Andreea, mami de baiat si 38+ cu

AMR 4 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
si prajiturele, pentru toata lumea, intram in saptamana 40! Prima data cand schimb semnatura si as fi preferat altceva... adica un bebe David perfect, nascut, cu el la san...
Andreea, o fi vb Davis cu Ilinca? Sa se astepte unul pe altul? Sa vdm ce apare azi la orizont, ca Slava Domnului, contractii avem!
A intrat asistenta si mi-a zis sa nu mai stau turceste, ca ii iese copilului capul ca al lui Oblio... Mi-a explicat si m-am conformat.
Ah, Andreea, azi imi vine coafeza.
Sper ca sunteti toate bine!
Anymona, ma bucur ca bebe Robert e voinic si sanatos!

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Mi s-a facut somn... cum e liniste prin barlog...
Eu v-am oferit cafeluta, chiar daca dorm, o las pregatita.

Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR...chiar asa, cat AMR??

Mergi la inceput

Constatare personala!
Miruna, Dana, Corina si Crisis sunt shopaholicele odiseei!
Nici cu Beatrice nu e de glumit, cred ca daca avea cale libera pentru plimbari, era si ea in top.
Gata, ma retrag la un somn... adica eu incerc. Daca nu pot, il chem pe iubi sa ma spele pe cap, i-am zis ca-l sun cand ma trezesc.

Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR...chiar asa, cat AMR??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ana_o, asteptam vesti. Se pare ca doar noi ce n-avem somn la ora asta.Cand te mai vede dr?

Eu ma duc maine la un consult si o eco si parca vad ca o sa-mi zica sa ma opereze mai devreme.Simt capul lui bb intre picioare, cel putin cand stau pe scaun, parca ii stau pe cap.

Fetelooooor! nasteti sau dormiti? pe unde sunteti?

Andreea, mami de baiat si 38+ cu

AMR 4 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata barlog!

Ana, multumim pt cafea O sa iau, daca nuy te superi si juma' de pahar de pepsi

Anymona, ma bucur ca bebe e bine

Fetelor, am vaz la tv ca si la bamboo au adus decoratiunile de sarbatori! Abia astept sa mergem si noi

Noi ii asteptam pe ai mei sa vada carutu si patutu ca sunt curiosi tare Parca vad ca mama incepe sa planga ca puiul ei face un alt pui

Mai avem 7 zile fix pana il pupam pe falcute pe Matei Aproape ca nu mai am rabdare

O duminica frumoasa ! pe toateeeeeeeeeee

PS Azi sunt pe faza ca am presimtirea ca apare cel putin un ursuletz

Ana, 37+, mami de Matei

AMR 2 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

anymona,

Felicitari! Sa iti traiasca BB-ul, sa fie sanatos si cu noroc!

Nastere usoara fetelor care se pregatesc .

Noi am incheiat 35 de saptamani si am intrat intr-a 36-a. Va urmaresc mai des acum, ca au si inceput nasterile. Sa auzim de bine!

Va pup pe toate, fete curajoase!
35+

Mergi la inceput