Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata si de la noi! Raportam noapte linistita, nicio contractie, bebe prea somnoros...ma chinui de 20 min sa-l activez si da doar semne slabe ca s-ar trezi.

Anymona, felicitari pentru bebe Robert sanatos si papacios! Este extraordinar ca a respirat fara probleme la 32 de saptamani si nu a fost nevoie de nicio interventie.

Ana, multumim de cafeluta si prajiturile!!! Nu stiam ca nu e bine sa stai turceste... eu numai asa stau. Ma gandeam ca nu e bine cu colul moale dar nu ca ii fac copilului capul de Oblio . Oricum capsorul isi modifica un pic forma dupa nastere dar zau ca de asta nu am auzit...

Eu nu mai suport, abia astept sa nasc si sa vad bebelutul ... eu credeam ca dupa ce am pierdut ditamai dopul, hai nu la o ora, da macar la o zi - doua nasc...aiurea. Au disparut contractiile, s-a inchis colul si pot sa mai duc sarcina inca 40 de saptamani. Nu mai spun ca placenta are tot gradul 1.

Azi mai bantui un pic sa ii schimb draperiile lui Emanuel. Saracul a tot participat la camera lui bebe si la el nicio schimbare ca doar e noua... sunt surprinsa cat poate lasa de la el, fara sa ii fie cerut, pentru bebe.

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam
[Eu nu mai suport, abia astept sa nasc si sa vad bebelutul ... eu credeam ca dupa ce am pierdut ditamai dopul, hai nu la o ora, da macar la o zi - doua nasc...aiurea. Au disparut contractiile, s-a inchis colul si pot sa mai duc sarcina inca 40 de saptamani. Nu mai spun ca placenta are tot gradul 1.

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

asadar, Mirunam, o sa iti trimit eu tie sms cum ca am nascut

Andreea, mami de baiat si 38+ cu

AMR 4 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza fetelor!

Aseara si azi noapte am trait emotii tari (contractii regulate si dureroase). La ora 7 s-au potolit. Nu am pierdut dop, nu scurgere, nu nimic. Bebe e bine si tare miscacios.

Ana foarte tare faza cu Oblio. Stiam ca la nasterea naturala se intampla asa ca se modeleaza capul sa poata iesi, dar isi revine in cateva zile. Dar nu ma gandeam ca si ce faci inainte poate influenta.
Fii-mea nu avea frunte cand s-a nascut.... adik era turtita invers... ca o gaura in loc de frunte, dar in cateva zile si-a revenit.

Cat despre shopping.... m-ai ghicit...... mai ales on line.... viata mea fara e-bay, card si paypal nu ar mai fi aceeasi.

Anymona ma bucur ca sunteti bine si ca ai un baietel zdravan. Sper sa ajungeti cat mai repede acasa

Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna dimineata fetelor
e cam liniste, inca se doarme in barlog
ana eu abia stau pe scaun si tu stai turceste!!!!!!!
pai e frumos asa ???!!!

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Anymona, ce ma bucur sa aud vestile bune . Bebe Robert este barbat adevarat, nu se incurca el cu lipsa de oxigen etc. Este f bine ca ii dai laptic, o sa ia repede in greutate.
Felicitari fetelor care astazi schimba semnatura!!!
Cine naste astazi?
Astazi la pranz mergem in vizita, sper sa nu am contractii... sa ma bucur si eu de iesire . Aseara m-au lasat contractiile, am amai avut azi-noapte, dar nu regulate si nu f dureroase. Acum am avut 2 contractii de cand m-am trezit, dar am renuntat sa le mai bag in seama, nu vreau sa-mi stric duminica

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Beatrice, tu ai facut comanda la Suisses Ro sau Fr?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

http://www.3suisses.ro/ro/shop/copii/9.html
De la romani

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Am luat un no spa si un supozitor cu uscosin si stam la orizontala. De fapt asta am facut toata ziua...nu stiu de ce s-au suparat asa acum si vor sa iasa. Am citit ca si Adipapazi a pierdut dopul, si ea are cat mine, este in spital sub monitorizare. Off...de ce se grabesc bebeii astia asa?

fericita!! 33+ si

BAFTA MULTA ADITA!!!OOOO, SARACA, UNELE DINTRE NOI NE VAITAM CA NE-AM PLICTISIT IN CASA SI EA A STAT NUMAI LA ORIZONTALA TOATA SARCINA.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici !

Anymona felicitari pentru bebe sanatos! Asteptam pozici cand faceti .

Azi schimbam si noi semnatura, am trecut la 33. Felicitari celor care schimba semnatura cu noi!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna dimineata si de la noi.
raportam si noi o noapte linistita dupa o zi de ieri fff agitata plus ca aseara la 9 copilul meu a vrut sa facem biscuiti cu forme si a trebuit sa stau pana la 12 sa ii coc , dar am facut o bucurie lui iustin. astazi va fii iar o zi agitata cu muncitori si impachetari dar o sa intru sa vad daca mai naste cineva.
va puup pe toate si aveti grija de voi

Mami Andreea 36sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Constatare personala!
Miruna, Dana, Corina si Crisis sunt shopaholicele odiseei!
Nici cu Beatrice nu e de glumit, cred ca daca avea cale libera pentru plimbari, era si ea in top.
Gata, ma retrag la un somn... adica eu incerc. Daca nu pot, il chem pe iubi sa ma spele pe cap, i-am zis ca-l sun cand ma trezesc.

Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR...chiar asa, cat AMR??

dA, EU AM INVATAT SITE-URILE PE DINAFARA DE UNDE AS PUTEA COMANDA. Mi-as fi facut de lucru macar pana la Unirea shopping Center si as fi venit macar cu un ciorapel

37+
38 ecografic

Mergi la inceput