Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

sorina si eu mi-am luat ciorapi de din Ungaria de la Tesco dar sa sti ca talia vine fix peste burta si se vede foarte urat sub rochie.

Cu ceaiul.... ce super ar fi sa mearga repede dilatatia... si asa presimt ca ajung la declansare pentru ca am DPN pe 3 si doc meu pleaca din tara pe 4 si nu vreau sa risc sa nasc cu altcineva

sugubina de acord cu remediul tau, am stat si eu o zi si s-a cunoscut imediat, dar nu pot sa stau in pat.
Asta e unul din motivele pentru care nu vreau cezariana. Mi-e frica sa nu trebuiasca sa stau in pat dupa.

Cand faceam FIV dupa punctie cand ma trezeam din anestezie ma obligau sa stau doua ore in pat.... plangeam de ciuda.

Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Potrivita expresia "picioare de elefant".

Sa vedeti ce dilema aveam in seara asta in cada. Stateam si ma uitam la gleznele mele si spuneam ca am glezne de vaca.... apoi mi-am dat seama ca vacile au picioare subtiri si glezne finute si cautam o comparatie zoologica si nu o gaseam. Acum stiu

Fug ca deja aberez....

Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Ana, multumesc de raspuns . Problema mea este ca nu mai pot purta decat rochii pentru ca orice altceva simt ca ma taie pe burta, bebe se agita foarte tare, am contractii, iar dresurile normale mi se par prea stramte. De aia ma gandesc la niste dresuri de gravi. Dar oferta e destul de limitata si atunci, asa cum spui si tu, e destul de greu sa gasesti ceva calitativ. Ai gasit mai grosi? Unde? Macar sa incerc ca nu am prea multe optiuni.

30+

Eu mi-am luat de la kiabi, sunt mai grosi(50 den) si foarte comozi.

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Sooooo.... JoAnn joaca cu coduri si nu prea respecta randul... Ma duc sa pregatesc agitate si pt JoAnn... Dupa ma "patucizez", ca sa vedeti ca am invatat si eu pufeasca...
Va pupic pe toate... Maine de dimi sper sa citesc numai vesti bune

pupici pe burtici :*:*:* 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Noapte buna si de la noi... sunt lesinata de somn. Am calcat 3 haine si m-a lovit cascatul

Sa nu va apuce nascutul la noapte, galeria nocturna e injumatatita si motatele au obosit. D

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

..............................................................................................................
........................................................................................
.............................................................................

Mergi la inceput

gata.... motate si pentru JoAnn si puici la ursuletii din burtica sa mai stea putin cuminciori pana apuca mami de facut injectiile de dexa
Somnic pufos la toate burticile... I'm over and out

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Scot si eu niste motate mai modeste pt Joann nu se compara cu artileria scoasa de ana_vio
Nastere usoara Joann si sanatate fetitelor!!

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna Burtici,

Am revenit si eu in decor, sunt cam zombi!!!

Nu am inca nici o veste de la JoAnn, dar maine o sa incerc sa o sun sa vad cum este! Sper sa primesc un raspuns!

Va las cu mos Ene, eu una sper sa dorm mai bine in noaptea asta...caci sunt destul de obosita! Va pup cu drag si va doresc o noapte cu un somn cat mai placut si odihnitor!

Madalina34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Intrebare de panica ... Azi a fost o zi de eforturi cu curatenii, service la masini si asa mai departe. De 4 ore ii calc maimutzicii. Stau jos ca nu ma tineau balamalele in picioare deci ar trebui sa fie ok insa am avut 3 episoade de cutite de durere ascutita in capatul burtii sub stomac, in partea superioara a uterului. Sa ma crizez?

30+ cu FIV - Miss LHB

Mergi la inceput