Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alina, mai devreme am glumit, dar la prima sarcina am baut ceai de zmeur, am nascut tot dupa termen, cu dilatatie rapida (nu am de unde stii ca a fost meritul meu, la cate perfuzii mi-au bagat...). Prietena care-mi recomandase insa, a nascut in Austria, tot dupa 40 sapt, perfect natural, si tot asa, dilatatie f rapida. Cum ziceai si tu, nu te ajuta sa nasti mai devreme, dar cred ca ajuta la nastere.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

20Den, parca. I-am primit de la mama mea, din Viena i-a cumparat. Pare rau. Ar trebui sa gasesti la C&A, acolo au articole de gravi.

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Ana, multumesc de raspuns . Problema mea este ca nu mai pot purta decat rochii pentru ca orice altceva simt ca ma taie pe burta, bebe se agita foarte tare, am contractii, iar dresurile normale mi se par prea stramte. De aia ma gandesc la niste dresuri de gravi. Dar oferta e destul de limitata si atunci, asa cum spui si tu, e destul de greu sa gasesti ceva calitativ. Ai gasit mai grosi? Unde? Macar sa incerc ca nu am prea multe optiuni.

30+

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Am inteles fetelor. O sa incerc si varianta Yarrinei cu numarul 5. Multumesc inca o data .

Ma bag si eu la nani pentru ca maine dimineata sper sa ma simt bine si sa dau o tura pe la Ikea. Somn usor si sa fiti cuminti

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ma retrag si eu.

Noapte buna fetelor si sper sa primim numai vesti bune maine dimineata!

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 5 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ana, am 2 poze cu un iphone, nu se vede mare lucru, doar se ghiceste burtica.:)
Sorina, eu nici la C&A nu am vazut mare lucru pt gravide din pacate.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sorina, poti incerca la farmaciile Centrofarm, stiu ca aveau acum cateva luni. Am vazut pe raft, dar cum eu n-am fost interesata n-am dat mare importanta. Eu am picioare de elefant acum (am si stat azi foarte mult in picioare), si oricum nu cred ca voi mai purta vreodata fusta in viata mea. Poate doar din cele lungi pana in pamant si/sau cu dres cel putin 80den .

31+

Mergi la inceput

Somn usor si odihnitor fetelor! Eu mai bantui putin si apoi ma retrag si eu la somnel.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Amelia am descoperit ca cel mai bun remediu pt labe de urs/picioare de elefant este statul in pat. Nici regim..nici medicatie de tensiune. Dupa cateva zile de sezut in pat am picioruse de balerina. Pana si doctorita mea se mira cand ma vede.

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Salutare, fetelor!!!!
Doamne, dar e o explozie de nasteri!!!! Aseara era liniste si acum....
HAI, ALINA!!!!!!!!!!!! si HAI, JOANN!!!!!!!!!!!

Eu nu ma simt bine deloc. Am o stare asa parca de ameteala, oboseala si tahicardie si ma doare capul. Nu stiu ce e...sigur e o carenta de vreo vitamina, dar nu stiu de care ca as consuma mai mult alimente in acest sens. Nu am mai luat Elevit si astazi m-am apucat sa iau Pregnacare. Va intrebam si azi noapte daca a auzit cineva de ele. Poate nu or fi bune...???

30+ Roberta

Pissi nici eu nu stiu nimic despre Pregnacare.
Si eu am luat Elevit o vreme si nu prea mi-a placut.Acum am gasit la farm. Dona-FEMIBION II care esta recomandat si pe perioada alaptarii.Eu ma simt excelent si in afara de colesterol si trigliceride toate analizele sunt bune.
Sper sa nu fie luat ca reclama....
Pana de putin timp se gasea numai in afara....

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

37+SANDRA-GABRIELA
AMR 4 zile!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Amelia am descoperit ca cel mai bun remediu pt labe de urs/picioare de elefant este statul in pat. Nici regim..nici medicatie de tensiune. Dupa cateva zile de sezut in pat am picioruse de balerina. Pana si doctorita mea se mira cand ma vede.

sugubina 33+ cu Puficele

La remediul asta o sa apelez cat de curand (respectiv din noiembrie), ca mai am doar o saptamana de job si apoi stau acasica . Abia astept!

31+

Mergi la inceput