Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)
Raspunsuri - Pagina 16
crisis81 spune:
Da da da...... ceaiul de zmeur are un super efect. La 37 de saptamani col scurtat si un pic deschis. Si atunci m-am apucat de treaba.... 3 cani pe zi. Rezultatul? 38 de saptamani col inchis, tare si lung

. Sa mai beau?![]()
Cris
mami de Teodora si
38+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ana_o spune:
Claudia, multa sanatate lui Nicholas, sper ca se simte mai bine!
Pissi, eu nu stiu nimic despre acele vitamine...
Madalina, sper ca ai petrecere frumoasa!
Miruna, mai poti?
Sugubina, ce ma bucur ca esti bine si optimista!
Ratusca, asa-i ca te simti alta, cu parul aranjat?![]()

Beatrice, gata curatenia?
Sun ce-o face?
Amelia, nu incetezi sa ma uimesti!
Yarrina, si eu raportez acelasi tip de durere, dar nu cred ca seamana a contractii.
Draga de Adipapazi, si ea in spital?
Fetelor, au inceput nasterile, va vine sa credeti???
Eu nu mai pot sa dorm, de emotii. Efectiv azi noapte m-am chinuit sa adorm, norocul meu ca in weekend nu vine "vizita" si am fost trezita intr-un mod placut, de domnul iubi!
Stie sa-mi aduca cele mai frumoase buchete de trandafiri... a fost minunat!
M-a plimbat azi, am mers la varul lui, sa-i arat cum sa ajunga acolo, apoi prin centru, sa mancam si in rezerva toata ziua, dupa aceea... pana acum, cand a plecat sa doarma, ca azi noapte a citit
si daca nu recupereaza acum, n-are cand. Dupa ce nasc, n-o sa mai plece.![]()
Toate bune si frumoase, dar mi-a aparut un herpes azi dimi. Sete nu mi-a fost... sa fi mancat ceva aiurea?! Tare trista sunt, mi-am pus un plasture si-l las acolo, va dati seama ca dc nu-mi trece, n-o sa-mi pot pupa copilul??
Scap de una, dau de alta...
Cu nascutul, vad ca puiul meu nu da semne c-ar vrea sa iasa. Maine terminam 39 si intram in 40, nu ma gandeam ca ajung pana aici. Dar uite ca se poate. Nici urma de vreun dop sau ceva lichid la orizont, so... still waiting.
Ana
38+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva zile...
sorinaalex spune:
Mirunam, multumesc 
Pissi, nu stiu ce sa-ti spun de Pregnacare. Eu iau Elevit (cam pe sarite
). Am avut si azi si joi niste puseuri de tensiune insotite de ameteala. In general nu am probleme d'astea si tot sper ca are legatura cu presiunea atmosferica. Poate sa fie asta? Nu m-am umflat nici un pic in sarcina...m-am ingrasat, dar mainile si gleznele sunt la fel ca iniante.
Fetelor, am si eu o dilema...voi v-ati cumparat dresuri de gravida? As vrea ceva cu mai multi deni si nu gasesc.
Am citit si eu de Adipapazi...spune ca nu are contractii deloc. II tinem pumnii sa mai tina bebeii la mami in burtica. 
30+ 
ana_o spune:
Alina, jos palaria!
Mi te imaginez cu burtica mare, vaslind in caiac...
Cu tot ceaiul din lume, trebuie sa constientizam ca bebeii vin cand trebuie. Si probabil nu-i momentul.
Ana
38+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva zile...
ana_o spune:
Sorina, am eu dresuri de gravi, nu m-am simtit deloc confortabil in ei. Poate din cauza materialului. Parerea mea.
Ana
38+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva zile...
yarrina spune:
Ana se pare ca la mine au trecut. Mi-au tremurat
un pic dar gata. Maine ma mobilizez sa fac bagaj ca uite cum te poate lua. Esti o norocoasa ca inca te poti misca si ai ajuns pana aici. 
Adi iti tinem pumnii sa mai stea un pic bebeii la caldurica.
fericita!! 33+
si 
ana_o spune:
Ma bag la somn. Sau cel putin, incerc. N-am dormit decat 5 ore azi noapte si ma cam resimt.
Maini/palme amortite, burtica miscacioasa, constipatie, dureri de spate... declaratie de stare.
Somn usor si linistit tuturor!

Lore76, dormi?![]()

Ana
38+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva zile...
sorinaalex spune:
Ana, multumesc de raspuns
. Problema mea este ca nu mai pot purta decat rochii pentru ca orice altceva simt ca ma taie pe burta, bebe se agita foarte tare, am contractii, iar dresurile normale mi se par prea stramte. De aia ma gandesc la niste dresuri de gravi. Dar oferta e destul de limitata si atunci, asa cum spui si tu, e destul de greu sa gasesti ceva calitativ. Ai gasit mai grosi? Unde? Macar sa incerc ca nu am prea multe optiuni.
30+ 
sorinaalex spune:
Yarrina, bine ca ai trecut peste hopul asta. Acum stai cuminte in pat si odihneste-te. 
30+ 
yarrina spune:
Sorina eu mi-am luat dresuri normale doar ca marimea 5.
Si ma impac f bine cu ei ca-s f elastici...nu strang burtica.
fericita!! 33+
si