Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(596)
Raspunsuri - Pagina 4
bebelu86 spune:
Mamutz tu vrei sa pun tot ce ai scris in ultimele 2 postari, pe prima pagina?????
mai bine facem o adresa de mail in care atasam toate info si lasam parola la vedere, intra cine vrea, cauta info si gata.
mie mi se pare enorm de mult sa pun asta p prima pagina.
dc voi vreti sa le trec, ok..no problem..
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria
bebelu86 spune:
sau dam parola doar fetelor active care vor info si putem sa mai facem acolo si listuta pt acatist, si lista cu nr de tel ale noastre, cine vrea sa dea, in caz de ceva sa stim una de alta, sa mai trimitem diverse poze sau mai stiu eu ce chestii interesante, dar in acelasi timp personale.
e doar o parere, nu aruncati cu rosii
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria
andr@ spune:
buna searaaaaa bebeluu eu chiar sunt de acord cu adresa de care vb, si sa o dam doar celor ce activeaza, e pacat sa se piarda informatii asa utile ca ale lui mamutz si nu numai...
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
nu mai e nimeni?
gabyv spune:
eu sunt Andra
Felicity multumesc pt raspuns, eu am mai avut o discutie cu ai mei si am hotarat sa nu mai anunt nimic...se simt cam tineri si nu cred ca vor neaparat sa fie bunici. Astept eu Minunea si apoi o sa povestesc...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
andr@ spune:
buna gaby, ce faci?
bebelu86 spune:
mai sunt si eu p aici din cand in cand..
ma preg sa ma bag la baitza sa ma fac mumoasa, dar la cat de obosita sunt, mi-e asa o lene
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
andr@ spune:
gaby esti z18, tu ce zici, ai ovulat?
gabyv spune:
am venit de la cumparaturi si inghet pe aici pana se face cald in casa, ca abia am dat drumul la centrala.
si am luat azi o fiola de D3 si sunt cam ametita.
tu? ceva nou?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?