Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***
Raspunsuri - Pagina 13
olishka spune:
Pisik ce ma bucur cati-a placut
Imi faceam griji si ma gandeam ca poate n-a fost pe placul tau.
Anaan as fi facut o seara indecenta, dar dfe astazi am fusari de onoare: rusi 
Monn nu ma risc la tort caci n-am mai facut niciodata si decat sa iasa ceva naspa, mai bine nu. Cred ca o sa fac o frezervare la un restaurant dragut,ii cumpar ceva si cam atat. Si o sa fie surpriza caci el sigur a uitat de aniversarea noastra.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Monnvas spune:
PISIK pai tre' sa se potriveasca si copiii nostri la ceva... Si al meu e OK si deodata urla... De obicei se oftica, nu-i iese ceva, nu e ceva cum stia el. Vineri am avut treaba si l-am lasat dimineata cu bunica-mea, iar dupa-amiaza l-a scos tata la plimbare. M-am dus dupa ei si cand m-a vazut a inceput sa urle, s-a potolit abia in casa.
Culmea e ca nu mai face crize de-alea de personalitate, cu "de ce m-ai luat de aici" sau "de ce nu-mi dai aia", ii povestesc si se linisteste f repede, insa acum face crize de... oftica. Si nu mai stiu de ce, ca ziceam ca-l apuca urlatul din senin...
Ce ma distreaza e ca seara fac inventarul: "mama, tata, mama, tata", suntem toti, gata, s-a linistit![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
OLGA eu as lua ceva care sa contina/sugereze cifra 2. Oricum, o iesire in 2 e mereu binevenita!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas OLGA eu as lua ceva care sa contina/sugereze cifra 2. Oricum, o iesire in 2 e mereu binevenita! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Buna idee

De mancat, iti zic eu cand n-a mancat. In Turcia cand eram la all inclusive

novus spune:
Hello !!!
Ilinca, fain bretonul Sophiei, poate il mai ciufulesti tu un pic sa nu para asa egal, iar cizmele sa le tocesti sanatoasa !!!
Mababei, te astept cu drag si la usa mea reala
, chiar nu treceti pe aici in drum spre Germania ??
Anaan, spor la treaba sa termini lucrarea si sper ca totusi glumesti cu contramandarea vizitei la Deva, cateva ore tre' sa te aerisesti si tu, asa ca va asteptam wkd viitor, da ?!!
Pisik, ce ma bucur ca mai treci pe aici 

!! Si imi place starea ta, emana multumire, fericire si impacare
Olga, multi ani fericiti va doresc
!!!la cadouri nu-s ce sa zic cred ca o iesire in 2 pt inceput e binevenita, apoi mai vedem... ma mai gandesc 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
?lexandra azi a stat mai mult pe afar decat in casa, de dimineata am plecat pana la casa la soacra mea unde s-a jucat cu pisica careia i-a dat constiincioasa de mancare si la final de bucuri s-a pus langa pisica sa-i dea un pusi, noroc ca am fost pe faza ; cand i-am sugerat sa o pupe in schimb pe buni nu a fost de acord, da'pe mata da !! Apoi a bagat un somn de 3 ore cu mama pana am fost noi la inmormantare si dupa aceea cu forte proaspete iar la joaca !!
Chatonel, am salvat retetele 
Tufetelor de cand cu retetele astea imi vine cheful de gatit, experimentat chestii noi, Pisi deja ma studiaza si ma tot interogheaza ca ce-mi venii ![]()
Kea, eu am o chestie de plastic unde se pune piciotul inauntru pt masurat, cam tot ca a voastra, mersi de lamuriri !!
olishka spune:
Am gasit o chestie interesanta:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1246
2 ani - nunta de bumbac - ii iau ceva de bumbac...cred ca o camasa.

novus spune:
Referitor la intalneala de la Moeciu si eu zic ca e ok ca perioada 17-19 dec asa ca maine sun sa vad pe unde au liber si va prezint variantele 
Pana acum ca participante eu am asa : Novus, Olga, Denisamada, Ela, Cativ, Saby, Curea , Anaan, Pisik, Gaza ( sper) , Simonapro (zicea de ian dar cred ca e ok si dec) si ...
( de data asta nu mai ghiciti sigur !!)
Daca am omis pe cineva, rectific si imi cer scuze !
Asteptam in continuare inscrieri pt Craciunul ghioceilor !!!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Am gasit o chestie interesanta: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1246 2 ani - nunta de bumbac - ii iau ceva de bumbac...cred ca o camasa. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Da de hamac ce zici
?www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)