Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 5
flavia ramona spune:
Neata,
Anca, tu cum stai cu cautarile pentru loc de munca?
Azi noapte am dormit rau, m-a trezit Bogdi de 2 ori, o data numa m-a strigat si a doua oara a spus ca a visat urat asa ca m-am pus langa el, sa dorm macar putin pana dimineata.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
diana11 spune:
salut
Alexandra nu-l zice pe R, delocMi-e mi-a placut de logopedul de la Liad. Doar o sedinta am apucat sa mergem, ne vom duce pana il "invata"
alinamoro spune:
Diana11, cati ani Ale? 5?
Nici Ade nu-l zice pe R, dar deocamdata nu-i ingrijorator.
Anca, io cred ca ingrijitoarea aia crizata isi descarca nervii si frustrarile pe bietii copii.
Flavia, io zic ca Bogdi ii un copil finut si mai sensibil. Probabil ii certa la gradi daca face ceva "rau" si de aia ii speriat.
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ancapolgar spune:
Flavia, continui sa caut ceva cu un program acceptabil... Acum m-am apucat de scolit la Scoala Populara de Arte, grafica computerizata, m-am inscris, de azi incep sa merg, deocamdata lunea si miercurea de la 17 la 19. De mult tot vroiam sa invat chestia asta si acum am ocazia, as vrea sa lucrez asa ceva.
Alex nu a avut probleme cu pronuntarea sunetelor, iar pe R l-a descoperit mai intens cu ceva timp in urma si de atunci il accentueaza in cuvinte. In schimb, avea obiceiul de a inversa sunete, silabe... Acum vorbeste foarte corect.
Si Alex plange f. usor de la o vreme, el e foarte emotiv si trebuie sa am grija cu reprosurile, ca imediat le ia in tragic, dar mai ales la gradi plangea imediat daca nu reusea sa se integreze imediat intr-o activitate, ca el e mai incet... Si eu cred ca sunt cam stresati de asteptarile de la gradi si se tem ca nu se ridica la nivelul asteptarilor...
flavia ramona spune:
Alina, probabil ca de aia ii mai sensibil acum.
Anca, spor la invatat atunci.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
diana11 spune:
Alina, 5 ani si 8 luni are Alexandra. Poate o sa-l zica si fara ajutor dar deja ar cam fi vremea sa-l zica si ea ioc
gabitzica spune:
Am reusit sa fac o entorsa azi. Am calcat stramb de dimineata, dar nu am luat in seama incidentul, am alergat mai departe. Dupa vreo 5 ore a inceput sa ma doara iar acum nu mai pot sa calc pe picior Am fost la Urgente, mi-a facut film sa vada daca nu e si ceva fisura dar e doar entorsa. La cat am de alergat numa asta nu imi lipsea.
alinamoro spune:
Gabi, imi pare rau, refacere rapida iti doresc!
Acum concediu medical si repaus la pat.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Aoleu GABI iar o patisi.Dar de ce trebuie sa alergi atat?
DIANA si Diana l-a zis destul de tarziu pe R,parca in jur de 4 ani a reusit doar sa il pronunte.Dar stiu ca e normal si sa nu il poata pronunta pana pe la 6-7 ani.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
gabitzica spune:
Moni alerg pe pentru ca trebuie. Sunt singura din familie care alearga si trebuie sa impac problemele personale, profesionale si extraprofesioanele Am fost cu masina la service si cand m-am intors dupa ea si am coborat din masina care m-a dus, am calcat pe o bordura, am auzit ca a pocnit ceva dar am alergat mai departe si nu am mai simtit durerea. Ma grabeam sa ajung inapoi la lucru, sa imi fac hartoagele si sa merg mai depoarte la firma unde am avut azi control. Abia cand am plecat acasa am simtit durere.
Stau sa ma gandesc inre cele doua rele de azi care e cel mai rau? Entorsa mea sau faptul ca piesa defecta de la masina costa 2700 lei?