Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 4
flavia ramona spune:
Neata,
Miha, mersi. O sa ma duc sa vad si la Metro.
Noi aseara ne-am dus la Grand center ca nu stiam ce sa mai fac cu el, ca tot dor de duca are copilul meu. Am vrut sa fac abonament pe noiembrie si m-a intrebat tipa de acolo daca nu vreau sa incepem inca de ieri si normal ca am vrut. Asa ca ne-am facut abonament. Cine mai pofteste, cine mai doreste??? Nu de alta, da io ma plictisesc acolo.
Ma pus cel mic si cu coada sa beau un ceai la ei aseara si m-au apucat niste palpitatii la inima si niste ameteli de zici ca bausem altceva. Am luat de lamaie, dar zau ca nu stiu ce avea in el, oricum, nu mai fac greseala asta.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
alinamoro spune:
Flavia, poate o fi avut cofeina ceaiul.
Mie imi place si beau de multe ori ceai Winter la Gemi.
CristinaR, cum te mai simti?
Moni, tu esti ok cu interferonul?
Citat: |
Apai la noi la gradi mai primesc si cate o mica palma la fund sau peste mana, pe langa pedepse, iar ingrijitoarea striga la ei frecvent si nu prea se sinchiseste nici cand e vreun parinte de fata.... Dar na, asta e... |
Anca, si niciunul dintre parinti nu-i zice nimic, le convine situatia? Io cu asta n-as fi de acord.
Miha, mersi ca mi-ai dat idee de cadou la Matia. (lego)
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Flavia eu cred ca a fost cu ceai negru ceaiul tau de lamaie.
Fetelor am nevoie de ajutorul vostru. Daca stiti vreun logoped bun sa imi spuneti si mie. Trebuie sa merg neaparat cu Tudor. De vreo doua saptamani pare ca s-a agravat problema lui. Pana acum repeta unele silabe, acum ii iese greu cuvantul...
Cristina R cum sunteti? Am auzit ca sunt bolnavioare fetele.
monica70 spune:
Buna seara.
Na am fost si la inot,dar de data asta nu era Miha cu Mattia prin zona.Sper ca sunteti bine!
FLAVIA asa sunt si eu ma plictisesc daca merg singura cu Diana si mai mult se plictiseste si ea daca nu e cu ceva copil cunoscut.Tare m-as duce si eu cu ea la locul ala de joaca dar e mai complicat,ca-l mai am si pe Tudor.Daca l-as duce si pe el as iesi prea scump si relaxare ioc ,iar daca nu-l duc poate n-am cu cine il lasa,ca al meu lucra mai mult dupa-amiaza pana seara.In plus numai eu singura cu ei amandoi cu masina nu m-as duce inca.
GABI imi pare rau de Tudor,poate ii trece de la sine,o fi pe baza psihologica,cel putin balbaiala asa stiu ca e. Poate avea legatura cu faptul ca a ras colega lui ca e "balerin"?
ALINA chiar ok de tot nu-s,dar supravietuiesc.Azi de dimineata m-a lovit un junghi intre omoplati de nu ma mai pot ridica cum trebuie din pat,nu ma pot intoarce cu capul in lateral spre stanga etc.Cred ca si de la vremea asta umeda.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
diana11 spune:
Gabi eu merg la Liad in Micalaca la un logoped cu Alexandra. O cheama Sirbut Ancuta. Nu stiu cat este de buna pentru ca am fost la o singura sedinta cu Alexandra. Prima sedinta este 50 lei, urmatoarele 25.
La gradinita la Alex sunt doi gemeni care au facut sedinte cu un logoped de la Laser si-mi zicea mama ca ea este foarte multumita de progresele copiilor. Acolo era 50 lei sedinta anul trecut. Iata aici http://www.lasersystem.ro/program.html
Eu am o senzatie de strangere de gat groaznica. Am baut o cafea astazi cam tare si cred ca nu mai beau un anSper sa fie de la cafea si sa nu am alte probleme cu tiroida.
Ale e mai bine, maine o duc la gradinita
gabitzica spune:
Diana iti multumesc din suflet. Mi-au fost recomandate azi amandoua da catre dr. Corciu dar la Bonca i-am uitat complet numele, am retinut doar ca lucreaza la Laser. Urma sa sun miine acolo sa aflu despre cine e vorba, doar ca ma obseda pana miine faptul ca nu imi amintesc numele. Desi in prima faza pe asta l-am retinut mai usor. Tu pentru ce problema ai fost cu Alexandra? A ajutat doar o sedinta?
Moni nu cred ca faza cu balerinul l-a marcat. Si-a manifestat din nou interesul pentru balet dar cu fete de varsata lui nu cu alea de 3 ani
flavia ramona spune:
Miha, ii spuneam povesti la B cand ai sunat. Nu te mai sun acum. Vorbim maine.
Gabi, posibil sa fi fost cu ceai negru, cu toate ca pe el nu scria, m-am uitat. Problema e ca nu scap de senzatia de ammeteala si e o ameteala urata, nu am mai avut de mult asa. Nu scap nici de senzatia de palpitatii sau de apasare pe piept. Sa vedem cat ma tine, daca mai continua vreo 2 zile imi iau trimitere pt niste analize, sa vad. Ma cam tem cand sunt la volan.
Probabil ca si scoala l-a afectat putin pe Tudor.
Noi la gradi nu mai avem probleme momentan, insa deja tot mai mult cred ca a ramas cu ceva de pe urma certurilor de la inceput si pana acum. Plange foarte usor. Acuma seara a dat cu lampa de veche pe jos si nu l-am certat, am ridicat putin tonul si l-am intrebat ca ce face daca o strica, ce ii mai pun in priza si a inceput al meu sa planga de numa. Sambata seara cand am pregatit laptele l-am lasat pe el sa toarne (ma ajuta la pus, la incalzit, mai ales daca e pe golite cutia de lapte) si a dat si pe jos lapte. Nici nu am apucat sa zic ceva ca el deja plagea rau de tot ca a dat pe jos lapte. I-am spus si ii tot spun ca asta e, stergem, reparam sau daca nu vedem noi ce facem, dar il rog sa aibe grija de lucruri ca sunt ale noastre. Na, mai lucram la partea asta.
Diana, chiar, tu pt ce o duci pe Ale la logoped?
Azi nu am apucat sa o sun pe Cristina, dar aseara era cu fetele bolnave, luase si Mara de la Dora ceva virus si vomita saracuta.
Moni, putem ajuta cu ceva? daca vrei cand merg eu la Grand center pot sa o iau si pe Diana cu noi, asa ai si tu putin liber si are si B cu cine se juca. Ce zici?
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
monica70 spune:
FLAVIA sper sa nu fie ceva serios si sa iti treaca repede.Mersi de oferta,dar e ok ca vin ai mei tot cu schimbul prin zona ca nu se poate altfel cu unul ca Tudor care nu sta locului o secunda.In scaunul de masa e ridicat doar in picioare,daca il las pe jos scoate toate alea din dulapuri sau numai te miri pe unde umbla,iar in patut sta doar daca ii pun la DVD Baby Einstein,dar e prea aproape de TV patutul si nu vreau sa il las prea mult acolo. Eventual cand mai mergi cu Bogdi la locul de joaca suna-ma inainte cu o ora-doua,ca poate vin si eu cu Diana cu voi daca se nimereste sa avem cu cine il lasa pe Tudor acasa - marti si vineri nu prea, ca are Diana inot.
Imi pare rau de fetele Cristinei ca-s bolnavioare.
DIANA si tu cu probleme? Pe toate ne-a lovit cate ceva? O fi si vremea asta de vina.
GABI bafta cu logopedul ala.Si cu baletul
Am plecat sa ii citesc povesti Dianei.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
ancapolgar spune:
Alina,stiu doar de o mamica, ca a discutat putin cu educatoarea pt ca fetita i-a spus acasa ca educatoarea a plesnit-o dupa cap, si bineinteles ca nu a recunoscut nimeni nimic, tot asa fac mereu, totusi de atunci nu s-a mai plans fetita. Dar chestiile cu corectia la fund si cu crizele ingrijitoarei le-am vazut si auzit personal, din pacate. Si mai nou parca zilnic e crizata ingrijitoarea, o vad cam tot cu capsa pusa, eu inteleg ca sunt multi copii si ele au ramas cu un salar vai-si-amar, dar nu sunt copiii vinovati de asta. Cand am auzit-o eu, striga la ei sa manance cu paine...
Gabi , imi pare rau de problema lui Tudor, sper sa o rezolvati cat mai usor.
Cristinuta, multa sanatate si printeselor tale!