Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 18
flavia ramona spune:
Diana, inca nu am planuri de Revelion, prin zona, loco, lucrez si intre Craciun si Revelion.
Eu sunt pro intalnire sa o mai vedem odata pe Ioana, numai sa poata ea, ca are o gramada de treburi de rezolvat. O sa vorbesc cu ea la telefon daca nu citeste.
La mine e liniste, Bogdi doarme, eu am spalat o tura de haine, ma duc sa le intind imediat, am mai facut o mamaliguta ca a cerut Bogdi si dupa ce se trezeste mergem la varul meu ca a facut 21 de ani.
Cristiana cum mai esti?
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
maria_rubi spune:
Da, si eu ma gandeam la o intalnire, dar nu am indraznit sa propun...mai are doar cateva zile de stat si sunt convinsa ca nu-i ajung nici pentru familie, pentru copii...
Dar, Ioana, daca ai timp si poti, cu drag ne facem vreme sa te vedem!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
aditapop spune:
Buna seara!
Nu sunt din Arad, sunt din Deva, pe-aproape totusi
Fetele din Deva nu prea activeaza la topic, asa ca va cer voua un pic de ajutor, daca vreti sa dati un vot, aveti link mai jos.
Multumesc din suflet celor care o vor face!
VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!
Melania 14 spune:
Salutare fetelor,
Va mai scriu si eu cate ceva sa nu uitati de mine Azi l-am sarbatorit pe socrumeu si cand sa plecam Mela a inceput sa planga ca ea vrea sa ramana la el,asa ca am fost de acord.Credeam ca va renunta cand o sa se vada singura,dar...tzapa.De abia astept maine dimineata sa vad cum s-au descurcat printre sforaituri
Ioana iti doresc putere de munca si sa treaca anul cat mai repede!Criza asta ne-a dat pe toti peste cap!
Matia La multi ani!
Gabi voi nu i-ati spus lui Tudor unde si de ce mergeti la logoped?
Ada,pozele mele nu le mai cauta,au fost scoase din concurs .Le-am votat si eu pe ale voastre.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
Melania 14 spune:
Miha vad ca v-ati indragostit de Clubul din Gradiste.Sunt foarte faine pozele,copii si parinti.V-ati costumat superfain, sa nu va recunosc.Alina iti sta bine roscata.
am si eu niste poze cu noi,de pe la padure si Festivalul Stiintei:
http://good-times.webshots.com/album/578960661AbaBys
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
Somleac spune:
Salut,
noi azi avem zi de Sanleani. Asa au vrut copii, nici macar la teatru nu au vrut sa mergem. Asa ca daca vreti o gura de aer va asteptam.
Saptamana trecuta am scris ditamai mesajul care cuprindea si o invitatie la film. Aseara m-am intalnit cu Gabi si mi-am exprimat uimirea ca nici macar una dintre voi nu ati reactionat. De fapt mesajul meu n-a mai ajuns. Asa ca relansez invitatia pe saptamana asta. Ce ziceti?
Carmen, super pozele. Ce schimbata e Mela. A crescut tare mult. Cand au fost zilele stiintei?
O duminica plina de iubire va doresc.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
gabitzica spune:
Carmen, de ce au fost scoase pozele tale din concurs?
Iti sta bine in exercitiul functiunii. Cum de ai tuns-o pe Mela asa scurt? Ce a mai crescut si Serban!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
alinamoro spune:
Salutare!
Noi am fost plecati la Bihor de ieri, acuma seara ne-am intors.
A fost super ca am avut vreme frumoasa.
Citat: |
Incep lucrul efectiv pe 2 decembrie. De ce intrebai, Alina Moro..? Vrei sa-ti dau o "consultatie" financiara?? Lucrez la uta, daca doresti, daca poti... |
Am intrebat deoarece ziceai ca mai ai foarte putin si incepi lucrul. Eu ma gandeam ca mai ai cateva luni si nu stiam de ce zici ca mai ai putin.
Gabi, Miha, la ce film ati fost?
Carmen, ce copii mari ai, pe Mela sa n-o recunosc!
Ma inscriu si eu la o inatlnire cu Ioana daca poate ea.
P.S. Aditapop, eu nu mai am puncte...
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alina, nu am fost la film cu Miha.
Carmen, am uitat sa iti raspund la o intrebare. Nu l-am pegatit pe Tudor inainte sa il duc la logoped, doar cand l-am dus i-am spus unde si de ce. Daca i-as fi explicat mai din timp cred ca tot la fel s-ar fi comportat la prima sedinta. Acum tot ma intreaba cand mergem.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
flavia ramona spune:
Fetelor, amm vorbit cu Ioana si din pacate nu are timp de iesit, e pe ultima suta de metri si are o gramada de rezolvat, plus ca inca mai lucreaza.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)