Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 19
monica70 spune:
Buna dimineata !
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
In special pentru MIHA SI GABI
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
adablackcat spune:
Neata. Haideti cu o cafea sarbatoritelor! Io nu mi-am dat seama ca azi e sarbatoare, desi se vorbea in jurul meu despre...
La multi ani Gabi si Miha! Si tuturor sarbatoritilor de azi!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Citat: |
Alina, nu am fost la film cu Miha. |
Io asa am inteles.
La multi ani sarbatoritilor nostri: Gabi, Miha, Mihai, sot de Cristinacsa, Gabriel, sot de Diana11, GabiB, Nicolas-Mihai!
Daca am uitat pe cineva sa ma traga de maneca.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ancapolgar spune:
La multi ani! spun si eu sarbatoritilor!
Ioanae trist ca a trebuit sa recurgi la solutia asta, iti doresc sa iti treaca repede timpul si sa te intorci cu bine acasa la pufisorii dulci!
Noi am cam scapat de varicela, bubitele abia se mai vad, deci am scapat f. usor, am facut si baie, am iesit la aer, iar dupa cum zice dr. Bulboaca, de maine mergem la gradi. Alinush, nu te-am deranjat la lucru ca am vazut ca erati cam aglomerati. Am intrebat si intr-adevar, eu daca am avut Zona Zoster nu mai fac varicela. Zona Zoster poate recidiva, dar sper sa nu ma intalnesc cu situatia asta.
Melania 14 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Gabi m-a ajuns blestemul arhitectei!
de aia nu mai am pozele ,glumesc evident.E o poveste lunga si incalcita,un ghiveci cu gust amar...amar.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
adablackcat spune:
No Carmen, acum musai musai sa ne povestesti, nu ne lasa sa firebem si sa ne tot gandim la povestea asta cu pozele. Mai ales ca le-am cautat in tot albumul acu' cateva zile ca sa le votez!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
maria_rubi spune:
La multi ani, Mihaili si Gavrili, si femininul lor!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
adablackcat spune:
Cristina, esti mai bine cu plamanii?
Bazar umanitar DC
Melania 14 spune:
Ada pt voturi.
Pai,pozele sunt facute in concediu de o prietena(la modul in care faci poze tuturor si daca prinzi faze meseriase cu atat mai bine),care prietena a descoperit pe forum pozele facute de ea si trimise de mine in concurs.S-a infuriat,a scris administratorilor ,habar nu am ce,drept urmare au fost scoase din concurs.
Partea meseriasa e ca cu mine nu a vorbit nimeni,nici prietena si nici administratorii,( ce v-am spus stiu de la Diana)Asa ca ulterior
s-a adaugat mesajul urmator si frauda a fost eliminata din concurs:Citat: citat din mesajul lui desprecopii
atentionare:
Pozele trebuie sa fie personale! Pozele care nu apartin membrului respectiv - vor fi descalificate din concurs.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Drept urmare am primit ce meritam, o dubla sanctionare ,am fost pusa cu botu' pe labe!
Spiritele s-au calmat si eu am ramas cu ghiveciul cu gust AMAR si cu of-ul spus
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
monica70 spune:
CARMEN faina "prietena" ce sa zic ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI