cresterea imunitatii
salut
de cateva luni tot intr-o raceala o tin; nu serios (febra stat la pat) da oricum
mi s-a cam luat;
as vrea sa iau ceva, de preferat cat mai naturist sa imi intaresc un pic sistemul imunitar;
sau dc aveti ceva sfaturi care au mers la voi (de iesit ies aproape zilnic in parc cu piticu, nu fac sport din pacate din lipsa de timp, nu dorm prea mult si pana in dec nu pot remedia asta, mananc asa si asa - adica relativ diversificat legume fructe etc dar si multe dulciuri)
multumesc anticipat
Raspunsuri
emilia.m spune:
Ce coincidenta!
Acum 5 minute mi-a zis colega de birou care sunt cele 5 remedii naturale care intaresc imunitatea:
Macese, ginseng, arnica, propolis, echinaceea.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Porumbita spune:
lecitina si vit c clar pastilute
insa astea Macese, ginseng, arnica, propolis, echinaceea cum sunt mai eficiente?
marius spune:
Oua de prepelita proaspete- cura de 240 de oua in 50 de zile dimineata prima masa - consumate ca atare sau cu branza/biscuiti, lapte ce vrei dar sa nu fie fierte.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Alizee spune:
Medicului de familie i-ai spus ?
Este important sa-ti faci niste analize, fiindca nu este normal sa ai febra si sa zaci.
Poate ai o infectie, care netratata, va da si mai multe complicatii.
Sanatate iti doresc.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tazar Baraka, 3 cps/zi. Sanatate! |
Fiecare isi da cu parerea - spre exemplu, eu as fi putut scrie ca ar putea sa ia cate 2 capsule de probiotice timp de o luna -, dar pana nu merge la medic si nu face niste analize pt a se stii clar ce problema are si nu va incepe tratamentul prescris de medic, nu se va vindeca organismul, doar isi va ameliora simptomele.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Tazar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allinta
Fiecare isi da cu parerea - spre exemplu, eu as fi putut scrie ca ar putea sa ia cate 2 capsule de probiotice timp de o luna -, dar pana nu merge la medic si nu face niste analize pt a se stii clar ce problema are si nu va incepe tratamentul prescris de medic, nu se va vindeca organismul, doar isi va ameliora simptomele. |
am "vorbit" conform prospectului.
de acord cu analizele si consultatul medicului.
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Medicului de familie i-ai spus ? Este important sa-ti faci niste analize, fiindca nu este normal sa ai febra si sa zaci. Poate ai o infectie, care netratata, va da si mai multe complicatii. Sanatate iti doresc. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
pai am zis ca nu am avut cea serios (frebra stat la pat) dar "culeg" prea usor racelile si de aia as vrea sa imi intaresc sistemul imunitar
analizele la sange le-am facut de 3 ori anul asta (a fost nevoie)
ultima data acum vreo 3 luni si ceva
sunt in limite