cresterea imunitatii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Inseamna ca esti tu mai sensibila si trebuie sa ai mare grija la schimbarea aerului, sa te imbraci un pic mai grosut si ia vitamine, sau incearca unul din remediile propuse si vezi cum te simti. Multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sau poate ai un teren alergic si a proliferat in ultima vreme in jurul tau un alergen (mucegai, puf, praf, polen...) Astea pot fi confundate cu racelile usoare dar una dupa alta.

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Analizele pt alergii se recomanda numai de catre alergolog.
Chiar daca ti-ai facut analize de cateva ori anul asta, nu au fost cele specifice persoanelor alergice.
Eozinofilele cum ti-ai iesit la ultimele analize ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Porumbita, parca vorbesti despre mine! Am intrat pe net, in speranta ca voi gasi ceva naturist, sa-mi tratez durerea in gat si amigdalele cat pepenii! De 2, 3 luni si eu tin intr-una asa; nu m-am dus la doctor pentru ca m-am tot gandit ca sunt simple raceli si in vremurile astea nu mai dai buzna la doctor pentru o simpla raceala; am incercat sa fiu mai atenta si mai grijulie, ddar sapt. asta am fost ok., pana ieri cand am iesit in oras nevoita fiind, si m-am intors asa cum v-am spus cu amigdalele cat pepenii. Era deja vineri seara, nu amveam unde sa ma duc, doar la urgente, dar mi-e sa nu rada aia de mine ca vin pentru asta. Acum nu pot nici sa mananc, am luat vit. C cu propolis, am baut ceaiuri cu miere si lamaie, am mestecat chiar si un baton de propolis; nu stiu ce sa mai fac. Cu siguranta ma voi duce luni la medicul de fam. ca nu se mai poate; cand ma auzi eu sunt bolnava, mi-e si rusine sa mai spun cuiva!
Imunitatea mea e 0 acum, si trebuie sa mi-a fortific cumva, dar pana atunci niste remedii naturiste nu au cum sa strice.
Scuza-ma ca m-am bagat peste postul tau, dar sunt disperata si nu avea rost sa mai deschid un subiect cu aceeasi tema. Ma orientez si eu din sfaturile date tie.
Iti doresc multa sanatate, sa te faci bine cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

tlaura, cumpara de la farmacie pastile pt gat si ia-le asa cum scrie pe prospect.
Paracetamolul este f bun in raceli.

Nu iti mai fie jena ca racesti des, alarmeaza-te. Spune-i medicului tau de familie, cu siguranta va stii ce tratament sau analize sa-ti recomande.

Vit C se poate lua zilnic, fara intreruperi. Stiu de la doctora mea.

Sanatate.

Edit : pt amigdalele inflamate, ia un antiinflamator care nu afecteaza stomacul. Cere in farmacie.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Tlaura incearca sa mananci lamaie cu miere simpla, fara ceai; e buna pt. gat, sau sa iei miere dimineatza p stomacul gol si mananci dupa 30 minute. Iti doresc multa sanatate si sa te faci repede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie durerile puternice de git imi trec dupa ce pun cite o picatura de... albastru de metil. Am refuzat multa vreme sa incerc asta, dar cind mi-a ajuns cutitul la os, am facut-o. Tlaura, daca te incumeti, sticluta are un picurator, pui pe fundul limbii, cit mai spre git 1-2 picaturi, te strimbi bine (e amar) si nu mai bei nimic. Mie imi trece dupa 2-3 reprize/zi de colorat limba :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Porumbita iei catina din piata, o dai prin blender si o amesteci cu miere si mananci dimineata cate o lingura, te pune pe picioare din toate punctele de vedere

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu le dau fetelor mele de 3 saptamani Septilin si inca n-au racit deloc sezonul asta. Pe prospect scrie ca isi face efectul dupa 1-6 luni de administrare... Eu ma gandesc sa le dau vreo 3 luni.

Cel putin deocamdata merge mai bine decat anul trecut cand le-am dat Ribomunyl... Insa e adevarat ca ne-am si mutat din Bucuresti si aici e aerul mai curat si posibil sa fie si mai putine episoade alergice la mijloc, cine mai stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

ma inscriu si eu cu imunitatea la pamant

Intr-o iarna am luat 3 luni de zile Imunomix (Echinaceea) si mi-a fost mai bine. Am repetat schema in iarna urmatoare si efect zero.
Vitamina C am luat la fel, fara rezultate grozave.
Ma mir ca in toamna asta am "bifat" doar o raceala care mi-a trecut surprinzator in cateva zile cu Oscillo.
Baraka am luat, dar pentru tuse, cred ca vreo luna de zile.

Vreau sa incerc acum sirop cu propolis, mi-a spus cineva ca a dat cu rezultate bune la copil... deci voi lua si pentru copil si pentru mine

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput