Mamici si viitoare mamici de sept-oct'10 (191)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata! Eu am servit o , in caz ca mai vrea careva va dau cu draga inima! Eu nu prea functionez fara!
KAT vazut Tessulina bubulina! O scumpete d-le! Pozele cu ea imbracata cu hainuta cu buline imi plac!
Chichi l-am admirat pe Toma! Spre rusinea mea nu am mai intrat la gravidute ca ma cam incurc in parole! E asa dragut si va seamana! Mi se pare ca are privirea / ochii tai! A crescut frumos!
Nastasie si la noi mai sunt episoade de gelozie! E normal... Eu acum fiind mai mult acasa cu Matei si Maria, David e la gradi ziua; reusesc sa ma ocup si de Matei! Il mangai, ii ascult "pledoariile" din doua cuvinte spuse apasat si repetate! E asa fericit ca e ascultat! La mine diferentele intre copii sunt si mici, deci si "sensibilitatile" mai mari! O scoatem noi la capat!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Asa creste Maria!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna dimineata!... eu zic ca e dimineata inca, dwsi am dormit binisor azi-noapte.

Alynta merci pt cafea, mergea una, dar doar virtuala ca daca beau una adevarata mi-e ca nu mai inchide pisicutul meu un ochi.
Frumusica foc Maria ! Vad ca se incuscreste lumea pe aici pe capete, noua ne place mult de Maria dar ne e teama ca are doi frati mai mari ...

KAT multumim pt muzici, eu stau cam rau cu timpul si rabdarea dar imi fac curaj si mai descarc cate o melodie. pt Tess, e deliciasa ca de obicei!

Am mai vazut papusi frumoase in album: Elena-Elisa, Raisa Nicoleta, Alexandra, Sara-Elena, Julia, Sabrina (care seamana fff mult cu surioara Clarinda, asa-i?), Mara Elena, Miruna, Maria... toate frumoase si dulci!!! Si voinici am vazut, incepand cu nazdravanul Toma (chiar ca are o mutrita care promite multe... dar are si niste ochi frumosi!), Victor-Darian (pupici pt el si pt mamica accidentata), Calin Ioan (ce baiat mare!), Adrian Gabriel, Tudor Stefan ( pt voinic si pt mamica lui!), Bogdan-Filip (care creste ca Fat-Frumos).
Sper ca n-am uitat pe nimeni, oricum pot spune si eu: in albumul nostru sunt cei mai frumosi bebei!

Simona, foarte bine a crescut Matei, felicitari!

...s-a terminat cu linistea...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua si de la noi. Anuntam (oficial) ca Infacol-ul incepe sa isi faca efectul!!! I-l administrez o data la 2 mese, incepand de joi seara si de aseara bebe e mai linistit, a mai plans, dar nu ca serile anterioare cand urla de auzeau toti vecinii. Azi de dimineata bebe a zambit mult mai mult decat in ultima saptamana si s-a jucat singurel fara sa planga (mai scartaie cand scapa suzeta sau cand vrea alintat).

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am mai pus poze cu bebe in albumul de la semnatura (albumul voinicel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Neata fetelor!
Alynta merci de cafea e tare buna.
Azi-noapte am dormit tare bine, a stat sotul cu Sarah si a fost
liniste.
Chichi felicitari pentru vestile bune.Toma e frumusel foc
Fistiq pupam bebelu'somnoros.Cat despre anxietate, o sa treaca si ea...instinctul de mama espune totul.
Sabina Nicklas a luat bine in greutate.Ia pune un link cu seriile "disperatelor" sa mai arunc si eu cate un ochi.
nastasie la noi gelozia a trecut repede.Al meu Eric e inca mititel dar s-a obijnuit cu Sarah repede.Cand bebita plange si nu sunt in camera vine si ma impinge sa merg la ea, dimineata cum se trezeste o cauta, cand are chef o pupa si o mangaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Avem si noi o saptamana de viata, suntem grasut, am avut 4400 gr la nastere si 51 cm. Problema mare este ca nu vrem sa sugem la san. La spital i-au dat cu biberonul( am nascut prin cezariana) iar acum nu vrea sa se atinga de san( adica il tine in gura dar nu trage, laptele ii vine singur in gura iar el nici nu-l inghite). Cat am stat in spital l-au luat la rand toate asistentele de la copii si niciuna nu a reusit sa-l invete. Eu am lapte cat cuprinde, stau toata ziua si ma mulg iar surplusul il arunc. Eu perseverez cu pusul la san insa nu cred ca o sa-l mai accepte. Banuiesc ca lui nu-i dauneaza ca ma mulg si ii dau la biberon lapte matern, sau da? Ca de asta imi este frica.La mine nu ma mai gandesc, ca este obositor. Deocamdata este f cuminte doarme cate 3-4 ore, suge si iar doarme.Am o pompa de muls de la BABY NOVA de care suint multumita. Am inteles ca ar mai fi unele bune cu clapeta. Ce stiti? care sunt mai usor de folosit, ca deja am facut febra la maini.Merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Am mai pus poze cu bebe in albumul de la semnatura (albumul voinicel)

frumoase pozele Mari dar mai ales Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui septoct2010

Crinuta - i-am aratat-o pe Vero lui Vladut si i-am explicat ca ea e viitoarea mea nora. Nu a avut nimic de protestat, a zis ca bine . Apropo, frumoasa nora mea . Felicitari pentru rochia fara fund si burta. Vreau si eu...
Chichi - pupam falcutele de Toma. Este un frumusel si va fi mare pungas...se vede. O sa ai de lucru cu el
KAT - multumim de muzicute, doar ca mie imi ia o vesnicie sa le descarc pe rand. Daca nu e prea greu, poti sa le arhivezi si sa le pui pe yousendit.com sau transfer.ro
Zoze - vazusi bre ca am livrat fetele in aceeasi zi? Daca mai nasteam la Giulesti, stateam in aceeasi rezerva Maria si Mihaiu'

Cat despre blogul ala, mai bine nu-l mai cititi, ca ii faceti trafic. Cea mai buna solutie este IGNORE. Si eu nu pot sa cred ca este sotul Soranei. Nu cred ca ea ar putea trai cu asa cineva. Sorana

Pupam pe toata lumea si somnic usor

Multumim pentru aprecieri Kiti. Ma bucur ca-i place lui Vladut de fie-mea.Deci nu mai e nici o indoiala ca ne incuscrim.
Referitor la rochie a fost o intamplare fericita ca am gasit-o. Am sa va pun poze cu ea intr-o saptamana, dupa botez, caci pana atunci mi-e cAm lene s-o imbrac, sa fac poza.....

Chchiutza

Pupam cuscra si ginerele frumos dar si fetita dulce

crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

e un dulce vlad.asa il tin si eu pe genunchi cand stam la taclale.
loredana, si el il iubeste, il pupa, ma cheama cand plange sau ii pune muzica la leagan.insa cand e si mama la noi se cunoaste ca vrea sa fie mai mult bagat in seama de catre ea.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput