Mamici si viitoare mamici de sept-oct'10 (191)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Nu, la mine inca nu-i amiaza, ca a tocait bolfosenia toata noaptea la san... dupa ce beau o cafea poate...

Am vazut poze noi cu Tess, Vladut, Maria a alyntei si Maia Anei, din albumele personale. Urmeaza sa ma uit si pe albumul comun de pe picassa, unde am inteles ca-l voi gasi si pe Tomita, abia astept! Toti bebeii nostri sunt SUPERBI!!! Cei mai frumosi din lume!

Dimineata au avut sedinta foto si printesele mele - prea stateau cuminti amandoua. Am si filmat ceva zambete de Adelinus - scuzati coloana sonora, Iustina se uita la Oraselul lenes.
http://family.webshots.com/video/3018602490099413604LlDEYQ

Revin, se foieste bolfosenia.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neata!
Nu, la mine inca nu-i amiaza, ca a tocait bolfosenia toata noaptea la san... dupa ce beau o cafea poate...

Am vazut poze noi cu Tess, Vladut, Maria a alyntei si Maia Anei, din albumele personale. Urmeaza sa ma uit si pe albumul comun de pe picassa, unde am inteles ca-l voi gasi si pe Tomita, abia astept! Toti bebeii nostri sunt SUPERBI!!! Cei mai frumosi din lume!

Dimineata au avut sedinta foto si printesele mele - prea stateau cuminti amandoua. Am si filmat ceva zambete de Adelinus - scuzati coloana sonora, Iustina se uita la Oraselul lenes.
http://family.webshots.com/video/3018602490099413604LlDEYQ

Revin, se foieste bolfosenia.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Scumpica foc "vorbareata" ...ce zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Adelinei!!! O dulcica.
si lui Tess, zambareata ca de obicei
Toma Andrei! Are buzite superbe!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Am vazut si eu ceva pozici! Pe fuga,asa cat ma lasa domnisoara!
LORA, Adelina grasulina e simpatica rau!!
MARI voinicul Vladut!
ALYNTA e superba Maria! Ce mare e!!
CHICHI ce flacau frumos ai!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fica-mea e fascinata de cantecelele astea! Dar cat e treaza,ca de adormit noua ne trebuie ceva mai strong,gen aspirator sau uscator!!
http://www.220.ro/desene-animate/Cantece-De-Leagan/9dKFSz8WpO/

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Am reusit sa mai intru si eu aici, ca mi-era tare dor de voi. Noi suntem bine, colicii chiar daca ne dau dureri de cap/burtica, nu mai sunt atat de severi. Ii dau alternativ, inainte de fiecare masa Infacol si Colief si pare sa functioneze. Lapte am destul, dar cred ca, la fel ca la Clarinda, bebe nu ia prea bine in greutate ... dar mai am putina rabdare, pana la o luna sa vad ce zice si pediatra. Sabrina e cuminte, doarme, mananca, se uita la tot ce e injur cu toate ca inca nu distinge obiectele si persoanele, dar e foarte curioasa. Ieri a facut si ea 2 saptamani. la baita ii place mult; singurul lucru neplacut sunt colicii, dar sper sa fie din ce in ce mai putin prezenti. Oricum, pana la 3 luni trec de tot. Maine vrem sa iesim si noi afara, in parc si luni sa ne vedem cu fetele: Chichiutza (imi trimiti te rog nr tau de tel prin PM, ca nu cred ca mai apuc sa deschid mailul comun sa iau nr de acolo), Pity si Alina_clau. Asa ma gandeam si eu, sa iesim intre 12 si 3-4 ca atunci va fi mai cald. Nici nu stiu cum s-o imbrac. Pity, poti sa-mi trimiti si tu nr de tel pe PM, please, sa fac eu convocarea pentru luni?

Donna, iti multumesc frumos. Sa stii ca seamana cu Clarinda, dar cand avea cateva luni. La nastere Clarinda a avut par mult, negru si ochii oblici chiar. Era uratica. Sabrina mi se pare mai curata, mai roz ... sunt tare curioasa daca va semana cu Clari.

Incerc sa intru si eu pe mailul cu bebei pana se scoala bebelusa, sper sa am timp. Va pup mult!!!

Mergi la inceput

Clabuc, chiar m-ai facut sa rad, pe bune! Auzi laea...cica "era uratica"... Imi dau seama de sensul in care ai spus-o!
Tare as vrea si eu o intalneala..dar cu cine? Va invidiez, fetelor!

Vazui si pozele cu Toma, e dulce tare si f. nostim! Chichi, pupam flacaul! Nu scapa de-o plimbare impreuna cu Adelina cand 'om veni in Bucuresti.

Va multumim pentru aprecieri si laude!

Aaaa, vazui si poze cu Elisa de oramona, e tare frumusica.

Eu azi am prajit peste...Mariuk mi-a facut pofta. Nu va zic ca bolfosenia se trezea una-doua, tati dadea cu glet in balcon, asa ca a fost nevoie sa ma tot fatai pe usa din bucatarie..acum toata casa miroase-a peste...Iustina si prietena ei - fata vecinilor, e de aceeasi varsta si e la noi, tot exclama: pfiuuu, ce urat miroase...na, vad ca bolfoseniei ii place mirosul, doarme de sparge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am reusit de-am vazut si eu toate pozele din album...avem cei mai frumosi copii din lume, nici nu ma pun sa-i enumar pe toti ca mi-e frica sa nu uit pe careva!

Multumim si noi de urarile la adresa flacaului si la adresa mea. Coada (fundul) tot ma doare, nu pot sta decat pe o parte si nu ma pot apleca...ma gandesc ca e fisurat ceva, oricum in ghips nu au cum sa ma puna asa ca indur stoic, o trece el in timp. Problema e ca ma doare tare si nu pot lua nimic sa-mi treaca din cauza ca alaptez.

Si mie mi se pare ca nu ia in greutate Darian , (Clabuc parca avea aceeasi problema). De fapt eu nu am cum sa-l cantaresc... nu am reusit nicidecum sa fac rost de un cantar, bani de dat pe unul iar n-am... am cantar dintr-ala de adulti dar nu e electronic, si ma cantaresc singura si apoi cu el in brate... insa acul ala, stiti si voi cum e... mi se pare ca arata ca are copilul doua kile jumate ... ori ca a scazut ori is eu paranoia. Mai bine nu il mai folosesc... Culmea e ca papa, bine, la 3 sau 2 ore din ambii sani cate juma de ora...offff.... Asa cand ma uit la el tot subtirel e, nu are bulanase, nu are nika... Imi vine nu stiu ce sa fac....

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ei, ce bine ee... am si eu un moment de pauza, soacra mea e cu galuscutul afara asa ca e liniste. Am mancat bine, am baut si o bere fara alcool (mergea la peste prajit!) si daca mai stau buni si bebe afara cred ca trag si un pui de somn.

Intre timp am vazut poze cu un voinicel de Mariuk, dulce foc! Ce frumos dormea el langa mami! Cam asa merge si la noi, in curand vom folosi patutul pe post de suport de jucarii.

Si am mai vazut o bolfosenie delicioasa si zambareata. pt Adelina, pt surioara cea frumoasa si pt mamica lor! Lora, la noi mirosul de peste prajit nu a avut efect sedativ, vad ca al meu e azi pe principiul "eu cand vreau sa urlu, urlu".

Pana acum i-am dat Sab Simplex... sa trec pe Infacol?

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Eveline, eu zic sa nu stai gandindu-te ca o sa treaca...de ce sa induri cu stoicism cand e posibil sa poti lua vreun medicament, totusi, sa mai amelioreze durerea! Eu zic ca-ti faci griji degeaba cu luatul in greutate, daca vezi ca mananca bine. Pentru linistea ta, cheama asistenta acasa cu cantarul, noi asa facem, ori merge sotul meu si il imprumuta pt. o ora.

Donna, multumim! Vad ca azi se "poarta" pestele... Si-a mea cand urla, pai urla, frate...da' azi vad ca-i destul de liniste in zona. La noi Infacolul nu da rezultate, asa ca am renuntat la orice, pentru ca vedeam ca mai tare plangea cand ii dadeam. Si-apoi ce sa fac...sa le iau la rand pe toate (produsele de pe piata, ma refer)...ce-i copilul meu, pe post de tester? No, ne-or trece noua si colicii astia, ca vad ca nu e chiar de speriat, in cazul nostru.

Mergi la inceput