Mamici si viitoare mamici de sept-oct'10 (191)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

chichiutza te pup si eu. Ma bucur ca a lua bine piciul in greutate.

crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fulguta tu crezi ce doresti. Eu am dorit sa avertizez fetele de asa ceva. O cunosti tu personal dar poti trai o viata intreaga langa un om si sa nu-l cunosti cu adevarat. Activez de ceva timp pe forumul asta si n-am motive sa scot aberatii "penibile" asa cum le numesti tu. Pe sotul ei il cunosti? Ii cunosti numele real al sotului? Daca da, ei bine ala are numele lui pe blog, il poti afla si tu.

Mai departe, se pot afla adrese IP, culmea, dezaxatul respectiv e in orasul in care urmeaza Sorana sa se mute, astepta un copil f curand (la sfarsitul lui sept scria ca vine luna viitoare adica sfarsitul lui oct) care se va numi Tudor. A aparut la diaspora imediat dupa cateva sfaturi date Soranei care nu i-au picat bine probabil. Acum ce sa zic, o groaza de coincidente nu?

Am vrut doar sa va atentionez ce faceti cu pozele copiilor vostri, cred eu ca asta e de bine sau...? Eu una stiu ce am facut cu ale mele.

Va salut si sanatate multa copiilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

A si pt ca eram datoare am reusit sa pun poze cu bebe Toma in picasa de bebei! Am dat de cap porcariei cu parola! Am pus un calup de poze ca n-am avut timp de sortat! Mai sterg maine! Sunt in plus fata de cele din albumul comun de mamici!

Am vazut in sfarsit bebelinii superbi! Wow ce frumuseti aici! Pupam gagalici si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubante

Primiti cu colindul in formula completa?
ALEXANDRU (Biliboi) a fost livrat in conditii optime, pe 15.10.2010 (cezariana la 39 saptamani) si este un baiat misto de 3,460 kg si 52 cm .
Am ajuns acasa si ne-am adus aminte ca trebuie sa anuntam si fetele de pe forum (da mami e o cascata).
Revenim cu amanunte.
Va pupam si va multumim pentru tot.

_
Raluca, mami de Alexandru

Felicitari Raluca!
Bun venit Alexandru!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Crinuta, Zoze! Off as vrea sa se sabilizeze odata cu mesele astea, cand vrea san, cand nu-l mai vrea, cand mananca 60ml cand 120...nimic la el nu e clar. Bine ca macar creste! E tare incapatanat! Prevad un mare nazdravan dupa okisorii aia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

A si pt ca eram datoare am reusit sa pun poze cu bebe Toma in picasa de bebei! Am dat de cap porcariei cu parola! Am pus un calup de poze ca n-am avut timp de sortat! Mai sterg maine! Sunt in plus fata de cele din albumul comun de mamici!

Am vazut in sfarsit bebelinii superbi! Wow ce frumuseti aici! Pupam gagalici si mamici!

Cristina mami fericita de Toma Andrei

Si Toma se zgarie? sau joaca box?
E super dulce!

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Am vazut si 2 papusici frumoase: Elena-Elisa a Ramonei
si Raisa Nicoleta a Ionelei.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Salutare si de la noi!

Felicitari noilor mamici, si multa sanatate si bucurii pentru noii puiuti. Si "hang in there" pentru burticile ramase.

Noi am facut o pauza de pe forum dintr-un motiv foarte rusinos . Vedeti voi, mai fetelor, eu sufar de o boala, ca altfel nu am cum sa ii spun: sunt dependenta de seriale. Si in ultimele zile am descoperit "Desperate Housewives" (see the irony? ). Asa ca in ultimele zile am vazut sezonul 1, 2, 3 si 4. Si acum ma uit la sezonul 5. Uff, sunt dependenta!

In rest, suntem bine. Miercuri am fost la masuratori la doctor si la 5 saptamani avem 4.2 kg (adica 1.1 kg mai mult decat la nastere - habar nu am cat a avut cand am plecat de la spital) si 56 cm (cu 6 mai mult). Nicklas mananca exclusiv de la mine, cateodata mi-e frica ca nu am destul de lapte, insa se pare ca e bine ce fac totusi.

Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Si Toma se zgarie? sau joaca box?
E super dulce!

_

paiiii... se si zgarie si joaca si box! depinde de moment! Ne bucuram ca-ti place de noi!

Mergi la inceput

Sabina pune poze noi si te iertam.

_

Mergi la inceput