Mamici si viitoare mamici de sept-oct'10 (191)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Felicitari BPATRICIA!
Felicitari Bubante!

Tutz bine ai revenit! Am citit povestea nasterii tale!
KAT multumim pentru cantecele!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

8 poze noi cu TESSA, azi - 3 saptamani

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

KAT multumim pentru cantecele!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Alynta sper sa fie de folos.
Am mai pus http://turboupload.com/users/Kristin si am trecut link la home, la profil pe forum.
Am toata colectia Baby Einstein dar nu pot spune ca ascultam. Deocamdata ne place mult Lovely Baby.

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Salutare si de la noi!
Crinutule! E superba piticania!

Eveline cum reusisi bre sa cazi? Ia mergi mataluta la dr sa nu fie ceva-n neregula pe-acolo!sa nu mai doara!

Cu intalnirea, luni e ok si pt mine, mesele noastre sunt haotice, dar sigur undeva intre 12 si 3 e ok!

Cantarul nostru a fost ok, 3710g, a luat vreo 350g si saptamana asta cu tot cu lapticul putin papat! fetele care s-au gandit la noi!

Despre kg eu nu discut, e subiect tabu! Botezul noi vrem sa-l facem la jumatatea lui decembrie. Pana atunci poate ma mai subtiez si eu, desi cu alaptatul asta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Buna fetelor si scuze de deranj.

Luna
Am citit postarea pe blog, si imi pare rau de timpul pierdut, dar am aflat ce oameni mediocrii pot fi pe lume. Nu stiu cine e, daca e sau nu cine banuiesti tu, si nici nu are importanta pentru mine. Tu, eu, si alte mamici, au ceea ce el nu va avea niciodata - posibilitatea de a crea o fiinta. Unii dau din fund 30 de secunde, atat pot. Altii creaza o viata. Care nu se compara cu nici o realizare materiala. Cand ti-e copilul bolnav, sau cand iti doresti un copil si din diferite motive nu-l poti avea, sau cand iti moare cineva...toti banii din lume nu te pot ajuta. Poti avea toate comorile din lume, tot nu poti cumpara o viata.
Iar cu pozele? Pentru mine sunt doar o imagine la un moment dat, din viata mea. A mea! Daca cineva mi-ar fura pozele, nu-mi va putea fura viata.
Luna, astfel de oameni merita ignore. Mie postarea de pe blog mi-a provocat la propriu, pur si simplu mi-a intors stomacul pe dos acel limbaj. Ii multumesc Bunul Dumnezeu pentru sotul care il am, si ca n-am intalnit astfel de oamenii, dar sa traiesc alaturi de unul cu asemenea gandire si limbaj.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Am citit tot,dar miauna pisica si nu am vreme de scrisoare.
Am vrut totusi,sa-i raspund Crinei: MEEERG SI EEU!! Iti trimit PM cu nr meu acum!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Da Zoze am primit nr de tel, dar eu n-am avut timp sa merg azi caci am fost in oras si mi-am cumparat rochie ptr botez. E rosie si nu are nici butica si nici fundul mare.
Incercam maine sa mergem. De dimineata ma duc la biserica sa imi faca preotul molifta si dupa amiaza te sun sa stabilim cand mergem.
Pupici

crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Fetelor, cine imi mai zice odata cum sa fac sa pun poza cu printesa mea la semnatura?
Am stiut, dar am uitat

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Poza cu printesa

Ionela, problema e cu ghilimele, nu sunt recunoscute cele puse de tine. Ori editezi si le tastezi inca o data ori copiaza linkul din mesajul meu.

Poza cu printesa

_

Mergi la inceput

Mie mi-e dor de Paticut.
Nu stie nimeni nimic de ei? Sunt bine?

_

Mergi la inceput

Eveline ai gria de tine! Refacere rapida!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Crina,s-a facut!

Cat priveste povestea aia cu blogul..Mi-e mila de omul ala,de biata sotie,dar-mai ales-de copilasul ala pe care-l asteapta Cu un parinte cu un asemenea limbaj,cu asa atitudine..mi-e mila de el! Niciun copil nu merita asa un parinte! In loc de dragoste..iata ce va primi

chichi,felicitari pt grasunel! Tineti-o tot asa!

Felicitari,Bubante!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput