Mamici si viitoare mamici de sept-oct'10 (191)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

pupam mamicile si putinile burtici care au mai ramas!
venim si noi cu vesti bune de la dr pediatru. Matei are 4600g si 56 cm!
cand am iesit din maternitate a avut 3000g si 50 cm! sunt tare fericita!
mi-era teama ca nu va avea o greutate ok, pentru ca al meu flacau, dupa ce papa,da afara cam tot! nu dupa fiecare masa,dar de 3-4 ori/zi, tot da.

KAT, multumim frumos pentru melodii! sunt superbe!

simona cu matei

Simona felicitari pentru greutatea lui bebe Matei.Aa pus foarte bine.Pediatrul lui Eric spunea ca nu conteaza cat da afara ci cat ia in greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna ziua si de la noi!

La cat de frumos a fost azi afara, am indraznit sa iesim si noi 15-20 de min., pentru inceput, in parc
Pisica mea are un program tare ciudat, de cand cu colicii astia si reusesc din greu sa ii dau sa manance la cel putin 2 ore de la ultima masa, la cat plange.
Azi noapte iar a stat sotul de garda pana la 4, cand s-a linistit. Imi este frica sa nu isi faca noaptea programul de zi.
Maine merg sa imi scoata firele de la operatie. Tare ciudat arata si se simte, mai ales la partea de deasupra operatiei. Mai sunt si alte fete care au aceeasi senzatie ca mine(din cele cu cezariana)?Parca nici nu apartine de mine bucata aia de carne, asa amortita o simt.
Cam atat
O seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Buna ziua si de la noi!

La cat de frumos a fost azi afara, am indraznit sa iesim si noi 15-20 de min., pentru inceput, in parc
Pisica mea are un program tare ciudat, de cand cu colicii astia si reusesc din greu sa ii dau sa manance la cel putin 2 ore de la ultima masa, la cat plange.
Azi noapte iar a stat sotul de garda pana la 4, cand s-a linistit. Imi este frica sa nu isi faca noaptea programul de zi.
Maine merg sa imi scoata firele de la operatie. Tare ciudat arata si se simte, mai ales la partea de deasupra operatiei. Mai sunt si alte fete care au aceeasi senzatie ca mine(din cele cu cezariana)?Parca nici nu apartine de mine bucata aia de carne, asa amortita o simt.
Cam atat
O seara placuta va doresc!

Valentina, mami de Alexandra

Botosel e normal ce simti.si la mine e la fel mi s-a dat jos pielea in zona respesctiva.de cateva zile am inceput sa am o usoara jena in zona aceea si parca nu mai e asa de amortita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Botosel stai linistita ca e normal. La mine a trecut destul de mult de la operatie (01.09) si in partea de jos a operatiei mai am senzatia de amortire.
Sa nu iti faci probleme cu scosul firelor ca nici nu o sa simti operatiunea (nu doare deloc) dar o sa iti dispara senzatia aceea ca "te tine" ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna fetelor si scuze de deranj.

In primul rand felicitari pentru puiutii noi nascuti si pupici si felicitari speciale lui Paticut care mi-a fost si mie colega la odisee. Paticut sper ca te vad la o cafea cand vin in Bucuresti prin Februarie.

In al doilea rand, si cel mai important, va scriu pentru a va avertiza, pentru a invata din prostia mea. Ca si unele dintre voi am avut poze postate cu copiii mei la semnatura, poze decente. Insa colega Sorana a intrat la Diaspora, a cerut niste sfaturi, se pare ca nu i-au placut si atunci si-a asmutit sotul asupra noastra, sot care mi-a copiat o poza din album si si-a pus-o pe blogul personal scriind niste obscenitati de te doare capul. Tinand cont ca Sorana are acces la pozele voastre (la semnatura sau pe mailul comun) m-am gandit sa va avertizez si pe voi, cine stie poate o suparati si va apar si voua copiii la "panoul de onoare".

Aici puteti vedea ce scrie sotul acestei persoane despre copiii in general.

P.S. daca va intrebati de unde am aflat ca este sotul acestei persoane va pot da mai multe detalii (orasul fiind acelasi ca in cel in care urmeaza sa vina Sorana in UK, faptul ca astepta un copil cu acelasi nume ca al Soranei, faptul ca a intrat la Diaspora in aceeasi zi cu sfaturile catre Sorana, etc etc)

Va salut si sper sa va protejati asa cum trebuie.

Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

doamne fereste! nu stiu cine-i asta, dar vai de nevasta ce-l detine!
cum naiba sa ai ca sot un asemenea badaran, neghiob si frustrat. a dus lipsa de afectiunea parintilor in copilarie. probabil ca nici nevasta nu-i mai departe. "spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti"
cel mai mult ma uimeste ca exista femeia care are curaj sa-i faca un copil frustratului.

sunt foarte nervoasa, i-as scoate ochii unui astfel de animal.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

In primul rand felicitari pentru puiutii noi nascuti si pupici si felicitari speciale lui Paticut care mi-a fost si mie colega la odisee. Paticut sper ca te vad la o cafea cand vin in Bucuresti prin Februarie.

In al doilea rand, si cel mai important, va scriu pentru a va avertiza, pentru a invata din prostia mea. Ca si unele dintre voi am avut poze postate cu copiii mei la semnatura, poze decente. Insa colega Sorana a intrat la Diaspora, a cerut niste sfaturi, se pare ca nu i-au placut si atunci si-a asmutit sotul asupra noastra, sot care mi-a copiat o poza din album si si-a pus-o pe blogul personal scriind niste obscenitati de te doare capul. Tinand cont ca Sorana are acces la pozele voastre (la semnatura sau pe mailul comun) m-am gandit sa va avertizez si pe voi, cine stie poate o suparati si va apar si voua copiii la "panoul de onoare".

P.S. daca va intrebati de unde am aflat ca este sotul acestei persoane va pot da mai multe detalii (orasul fiind acelasi ca in cel in care urmeaza sa vina Sorana in UK, faptul ca astepta un copil cu acelasi nume ca al Soranei, faptul ca a intrat la Diaspora in aceeasi zi cu sfaturile catre Sorana, etc etc)

Toate cele bune.

Luna, multumim pentru avertizare! Ma crezi ca n-am curaj sa deschid sa vad ce a scris? Mi-e groaza deja numai cand ma gandesc... Oare cum de-i suporta pamantul pe astfel de oameni??!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

E groaznic! Cum pot exista asemenea oameni???Chiar,ce femeie ar putea sta cu un asemenea specimen de animal???RUSINEE!!

luna multumim pt avertizare!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Botosel si eu am avut senzatia aceea de "amorteala",dar trece!!!Dupa aia se simte o senzatie de discomfort,iar apoi se vindeca!
simona felicitari pt greutatea lui Matei! Sa creasca mare si sanatos!

Si eu abia astept sa vad cat a crescut mogaldeata mea. Marti mergem la dr.!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Luna, io nu cred o iota din ce scrii si imi pari chiar penibila sa faci niste afirmatii ca astea. De unde stii tu ca acela este blogul sotului? Nimic nu este relevant. O cunosc pe Sorana si este o femeie decenta, plus ca nu a jignit nicioadata pe nimeni, ba din potriva s-a oferit sa ajute pe unele din fetele de pe forum.

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Toate cele bune.

uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput