Mamici si viitoare mamici de sept-oct'10 (191)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna mamici! Intoarcem toti pupicii inapoi, si mai dam si citeva in avans

Lora, ce scumpica e Adelina! E irezistibila! Abia astept si eu etapa asta Noi deocamdata zimbim si chiar ridem dar in somn, sau citeodata dupa alaptat

Si eu am renuntat la Infacol, desi prima doza parea ca functioneaza... Si nici altceva nu vreau sa mai incerc, oricite asigurari as primi, tot nu mi se par ok kestiile astea.
Cel mai bun anticolici pt noi e sa dormim impreuna. Asa am dormit asta-noapte si a fost bine pt amindoi. Chiar ne-am odihnit, in comparatie cu celelalte nopti.

Tati a inceput sa-si faca griji pt marti, ca il las singur cu Tudor. Acum, daca se intimpla sa nu fiu linga bb cind incepe sa plinga, si vede ca el nu reuseste sa-l calmeze, imediat intra in panica ca "ce face el marti singur?"

----------------------------------------------

Proaspata mamica implinita de baietel Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Chiar, paote aveti vreo sugestie pt mine.
Vreau sa-i iau doctoritei mele un cadou, dar nu prea am idei pt ceva potrivit. As vrea ceva mai oficial, in sensul ca nu am avut o relatie foarte personala, de fapt a fost chiar f profesionala asa ca nu indraznesc sa-i ofer ceva intim sa zicem.
Oare un pix/stilou/vreun instrument de scris ceva si un buchet de flori ar fi potrivit?
Of, niciodata nu m-am priceput la cadouri... Please, help me, o idee ceva. orice ar fi bine venita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ne-am intors si noi de afara, am stat doua ore, iar Miru inca doarme in carucior.
Voi cum stati cu pofta de mancare? Eu as balota mereu, mai ales dulciuri...chiar acum ma gandeam ce as putea gasi dulce prin zona... I-am interzis lui Dragos sa mai cumpere biscuiti, ca ii rad instant. Acum o saptamana slabisem 10 kile, acum mi-e frica sa ma sui pe cantar, ca am eu baga impresie ca am mai pus vreo 2 la loc .

Descarc si eu niste poze mai tarziu si le pun in album, sa vedeti cat au crescut falcile. Am iesit din maternitate pe 8.10 cu 3500 si joi seara aveam 4100, deci am pus 600g in 2 saptamani .

Pupam

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Chiar, paote aveti vreo sugestie pt mine.
Vreau sa-i iau doctoritei mele un cadou, dar nu prea am idei pt ceva potrivit. As vrea ceva mai oficial, in sensul ca nu am avut o relatie foarte personala, de fapt a fost chiar f profesionala asa ca nu indraznesc sa-i ofer ceva intim sa zicem.
Oare un pix/stilou/vreun instrument de scris ceva si un buchet de flori ar fi potrivit?
Of, niciodata nu m-am priceput la cadouri... Please, help me, o idee ceva. orice ar fi bine venita

Fistiq, cred ca un pix mai smecher si un buchet de flori este foarte potrivit. Sau am mai vazut cosulete cu mai multe chestii in ele, gen o sticla de vin vechi, o cutie de bomboane si niste fructe.

Pupam pe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Ne-am intors si noi de afara, am stat doua ore, iar Miru inca doarme in carucior.
Voi cum stati cu pofta de mancare? Eu as balota mereu, mai ales dulciuri...chiar acum ma gandeam ce as putea gasi dulce prin zona... I-am interzis lui Dragos sa mai cumpere biscuiti, ca ii rad instant. Acum o saptamana slabisem 10 kile, acum mi-e frica sa ma sui pe cantar, ca am eu baga impresie ca am mai pus vreo 2 la loc .

Descarc si eu niste poze mai tarziu si le pun in album, sa vedeti cat au crescut falcile. Am iesit din maternitate pe 8.10 cu 3500 si joi seara aveam 4100, deci am pus 600g in 2 saptamani .

Pupam

kiti, pupam falcutele de miru! dar si pe vladut, pentru ca nu vrem sa il suparam! a, si felicitari pt frumoasa greutate!
ca si tine, si eu am inceput sa mananc foarte multe dulciuri. in cantitati industriale,as putea spune... am ramas cu 10 kg in plus; nu ma deranjeaza,acum arat si eu mai a om. problema e ca nu ma mai incape nicio pereche de pantaloni. si nu stiu cum o sa fac eu sa imi iau de imbracat... pe matei nu l-as lua inca prin magazine...

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Nici eu nu-i mai dau nimic de colici,si vad ca-i mai bine! A dormit toata noaptea si azi a facut nani.Cred ca mai rau ii faceau alea(infacol,bonisan..) Aaaa, si face si kk mai des. De cate ori ii schimb pampersul,e kk! De aia doarme bine,ca-si goleste burtica des!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Fetelor, cine imi mai zice odata cum sa fac sa pun poza cu printesa mea la semnatura?
Am stiut, dar am uitat

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Poza cu printesa

Ionela, problema e cu ghilimele, nu sunt recunoscute cele puse de tine. Ori editezi si le tastezi inca o data ori copiaza linkul din mesajul meu.

Poza cu printesa

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

nu stiu daca merge

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

http://picasaweb.google.ro/septoct10/IonelaN?locked=true#5530077528698575538

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Pupam

kiti, pupam falcutele de miru! dar si pe vladut, pentru ca nu vrem sa il suparam! a, si felicitari pt frumoasa greutate!
ca si tine, si eu am inceput sa mananc foarte multe dulciuri. in cantitati industriale,as putea spune... am ramas cu 10 kg in plus; nu ma deranjeaza,acum arat si eu mai a om. problema e ca nu ma mai incape nicio pereche de pantaloni. si nu stiu cum o sa fac eu sa imi iau de imbracat... pe matei nu l-as lua inca prin magazine...

simona cu matei

Multumim si il pupam si noi pe Matei.
Pai pentru cumparaturi poti sa ii dai sa pape, apoi il lasi cu tati sau buni si fugi repede la magazin. Sau, varianta preferata de Dragos cand il aveam pe Vlad - ii iei pe amandoi cu tine, doar ca Matei ramane cu tati in masina si tati face ture cu masina in jurul Mall-ului sau unde vrei tu sa mergi . Bebelusii dorm de rup in masina, iar taticii sunt calmi, ca poti sa ajungi la ei in 10 minute.

Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui septoct2010

Crinuta - i-am aratat-o pe Vero lui Vladut si i-am explicat ca ea e viitoarea mea nora. Nu a avut nimic de protestat, a zis ca bine . Apropo, frumoasa nora mea . Felicitari pentru rochia fara fund si burta. Vreau si eu...
Chichi - pupam falcutele de Toma. Este un frumusel si va fi mare pungas...se vede. O sa ai de lucru cu el
KAT - multumim de muzicute, doar ca mie imi ia o vesnicie sa le descarc pe rand. Daca nu e prea greu, poti sa le arhivezi si sa le pui pe yousendit.com sau transfer.ro
Zoze - vazusi bre ca am livrat fetele in aceeasi zi? Daca mai nasteam la Giulesti, stateam in aceeasi rezerva Maria si Mihaiu'

Cat despre blogul ala, mai bine nu-l mai cititi, ca ii faceti trafic. Cea mai buna solutie este IGNORE. Si eu nu pot sa cred ca este sotul Soranei. Nu cred ca ea ar putea trai cu asa cineva. Sorana

Pupam pe toata lumea si somnic usor

Doamna si noua ne place tare de Miru! Nu ne-o dai cand mai creste? Hai ca suntem simpatici si promitem ca ne purtam frumos. Si Toma va fi educat in spiritul pro-magazinute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fug da' reviu!

Mergi la inceput