Pufuleti dintosi de Ian - Febr 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Buna seara!
Ma gandeam sa va propun sa le zicem puilor pufuleti dintosi. Si ce vad! Chiar asa scrie, deci ceva telepatie exista.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
http://community.webshots.com/user/adina_bulina Poze Maria Dalia

Mara e exclusa din start din grupul pufuletilor dintosi....nici urma de dinte prin gura ei. Si mai stiu eu cativa.....

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Mi-am amintit ca ma intreba Simplicity de vopsit. In ultima vreme m-am vopsit cam la 7 saptamani cu vopsea fara amoniac. In sarcina m-am vopsit o data cu henna si n-a iesit nimic si inca o data de Craciun tot cu de asta fara amoniac. Am vazut ca si tu esti bruneta...cum/cu ce te faci?

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

In seara asta am incercat si cu al treilea tip de LP....nu l-a vrut nici pe asta. Copilul meu cred ca o sa bea direct lapte de vaca in stilul asta. Si m-am mai lamurit cu ceva...noaptea nu se trezeste de foame, deci n-am cum sa o pacalesc cu cereale&co, imi ramane doar speranta ca o sa vina o noapte in care sa fie foarte obosita.

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna dim va invita la o cafea mare ca mie una imi trebuie sunt treaza de pe la ora 7 ca fiimea de..nu mai avea somn.Va urez o zi buna si va ,azi vreau sa mai fac acte ceva prin casa daca ma lasa mata asta mica.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Neata fetele!!de cafea ioana

lml iannis

azi noapte fiul drag numai nu era linistit si se zavrcolea la propriu in patut....si mai si gemea saracul....noi pe langa el ca ametiti...ce are....ce are...o fi burtica,o fi gingiile,dam lapte...dam ceai.....punem in hutul...el nimic...cand ziceam ca s-a linistit....incepea...offff si pana la urma il desfac la pampers si el saracuta avea kkel care seara nu face deloc de cand a fost mic mic si mai facea si noaptea.....si era rosuuu si il ustura probabil...doamne asa ochisori mari a facut cand l-am spalat si uns....offf cum naiba s-a oparit asa de la un singur kk....dupa a dormit minunea pana dimineata langa mami pe perna mea(sunt extra plate)....as fi vrut sa-l tin toata noaptea...dar l-am pus langa mine sa nu amorteasca....oare asa acid e kk acum de cand papa mancare solida

va doresc o zi frumoasa si insorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetele !
Va dau si eu o cafea maaaaaaaaaaare ca dupa noaptea asta si sa mi-o dea pe vena,tot zombie as fi

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Cica l-am adormit pe fiu-mio Dupa ce s-a indopat de tzitzi,stiti cat a dormit ? 5 minute !!!!!!!!!!!!

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Multam de cafea Ioana

Xela, cum mai sunteti?

Oani, ce mai face portughezul nostru preferat? Mai poti, mami? multi pentru voi

Sa aveti o zi minunata, ladies!

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatzaaa

2 cafele primim cu drag, desi azi mi-a facut Dragos o surpriza si am dormit pana la 9 fara un sfert.

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Buna seara!
Ma gandeam sa va propun sa le zicem puilor pufuleti dintosi. Si ce vad! Chiar asa scrie, deci ceva telepatie exista.

In al doilea rand .... m-a spart varianta in romana a lui yummy ... belea .... tara de cocalari ce mai!!! Parca imi vine sa ma bag in barca cu cris.d cu plecatu in tari straine.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
http://community.webshots.com/user/adina_bulina Poze Maria Dalia

stai sa vezi varianta romaneasca ca reclama la nu stiu ce mezel.

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput