Pufuleti dintosi de Ian - Febr 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Dulcineea nu mai sta cu griji,poate din cauza asta nici el nu se odihneste cum trebuie ca te simte,acuma nu stiu ce sfat sa-ti dau dar cred ca instinctul de mama nu insala,fa cum crezi ca ii este mai bine puiului
Fetele am si eu 2 intrebari legate de papica la bb.A dat careva ficat cu branzica si mamaliguta?si daca i-as da in loc de ficat inimi de pui are ceva?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Mi-am comandat si eu cartea de retete pt bebe de care zicea DecenuEla Sper sa pape si copilul meu ceva ca intru in disperare Marti avem 9 luni si el e tot pe tzitzi Azi a papat vreo 5 lingurite de supa clara de pui ,ca dimineata mi-a refuzat banana cu branzica Acum seara vreau sa-i dau orez fiert cu mar copt

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Hello fetele, sunt varza de obosita cu toata munca de la servici...de abia astept sa ma duc acasa, poate plec mai repede ca e vineri azi.
Am fost aseara la teatru cu mama mea, de fapt nu la teatru, ci la Radu Beligan - Confesiuni despre Viata si Arta, iar Dani a stat acasa cu sotul meu.
Care, apropo, i-a dat cereale cu iaurt la 7, i-a facut baie, apoi LP si l-a adormit. Se pare ca nu a plans dupa mine/tztz..a adormit ferice.
Radu Beligan merita vazut, atat cat va mai fi in viata. E un actor mare.

Am incetat sa ii mai pun cereale in LP de seara, ii dau pe la 7 cereale cu iaurt si doarme mai linistit.
Am vazut poze in picassa....foarte frumosi toti pufuletii, foarte expresivi. Trebuie sa ii mai fac si eu poze lui Dani, ca nu am mai apucat de la mijlocul lui septembrie.
Ce repede trece timpul.
Au iesit analizele lui Dani, ma duc sa le ridic si sa va zic ce a iesit. Sunt curioasa.
Un uichend placut va doresc. Nu stiu daca mai apuc sa intru de acasa.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Cat de frumos trebuie sa fi fost eu sunt terminata dupa el, l-am vazut de cateva ori prin oras si raman muta de admiratie. Ultima data mi s-a parut tare slab si imbatranit o sa incerc si eu sa ajung sa-l vad, multumesc de idee
Bafta sa fie perfecte analizele lui Dani si un WE relaxant!

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LML TEODOR

Multumim mami de cinste, abia astept sa vad pozele

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Mi-am comandat si eu cartea de retete pt bebe de care zicea DecenuEla Sper sa pape si copilul meu ceva ca intru in disperare Marti avem 9 luni si el e tot pe tzitzi Azi a papat vreo 5 lingurite de supa clara de pui ,ca dimineata mi-a refuzat banana cu branzica Acum seara vreau sa-i dau orez fiert cu mar copt

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

zic si io...poate nu vrea sa pape mancare de bebe,sincer,nu are nici un gust...radu a refuzat orice mancare facuta fara sare si blenduita...eram disperata...dr a lui mi-a spus sa-i fac mancare cu putina sare,carnea sa o fac inabusita cu ceapa,usturoi,foi de dafin,boabe de piper,sare si apoi taiata marunt;doar asa accepta mancarea dar tot prost mi se parea ca mananca...in conditiile in care el doar 6 luni a supt,apoi lapte praf...stai linistita,ca o sa pape...acum il opresc eu de la mancare...in compensare,alex mananca de rupe...orice...niciodata nu i-am dat blenduit...acum,aproape doar din mancarea noastra "serveste"...ma ia cu friguri cand ma gandesc cat va manca dupa ce va mai creste

dar, din cate imi amintesc eu,frumosul cu ochi albastri pe care il ai nu este deloc slabut...radu era costeliv...puteam sa-i numar coastele...acum are 42kg si 139 cm...(in conditiile in care avea 43 kg la 134 cm )

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

livia ,sarumana
posibil,dar daca are tanti dr dreptate,de ce nu gasesc nicaieri scris asa ceva?
http://www.bioterapi.ro/compusi_bio/index_compusi_bio_minerale_fier.html

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Am dat si eu o cautare pe net

ceiul l-am gasit..dar apa nu...cine stie la ce s-o fi gandit tanti doctor...mai spun si ei prostii...eu orocum nu am incredere in medici f.mult
D e cand s-a nascut Alexandru am fost odata cu el la pediatru...pe la 5 luni...si mi-aq spus ca e un copil perfect..asa ca....tot in instinctul meu ma incred...in rest am fost la vaccin-la medicul de familie care la masurat, cantarit...atat.

Am vazut in tabelul de pe site ca ciupercile au Fe mult...avem voie sa le dam(cred ca e o intrebare toanta....)

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

ce bine ca ai intrebat tu! si eu ma invart de o saptamana sa pun intrebarea si tot uit, noi mancam f des ciuperci proaspete la cuptor, in sosu de paste, pe gratar etc. Avem voie sa le dam si lor?

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

azi am un copil tare marait, vrea numai in brate,

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Si Yannis a fost asa azi, nu stiu dece, dar numa atentie si numa sa stau de fundu lui sa il tn in picioare , numai asta a vrut, in rest nimic, nu prea s-a omorat cu mancarea (cu exceptia fructelor), culcat nu, in fund nu, la jucarii nu, nici macar la cabluri! in picioare nene altfel un scandaaaaaaal. Ma luptam cu el sa il pun jos in fund sa plec si io pan la baie si s-a impins in mine si a dat un cap de gresie
m-a apucat si pe mne plansu odata cu el .
A fost o zi maraita rau!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

al3csaesti draguta....dar ai inteles gresit....am vrut sa zic ca daca as urma sfatul medicului atunci as indopa copilul...si nu vreau asta

La fel ca si Al3csa am inteles si eu, cel putin asa pare din mesaj dar imi inchipuiam ca vrei sa spui contrariul, dar totusi, am citit de 3 ori mesajul tau si pan la urma m-am lasat pagubasa

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am incetat sa ii mai pun cereale in LP de seara, ii dau pe la 7 cereale cu iaurt si doarme mai linistit.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si eu la fel, cereale in iaurt pe la 7 si noaptea LP gol. Imi convine mai mult sa ii pun in iaurt sa nu imi mai cada din linguritza iaurtu

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Buna seara!
Ma gandeam sa va propun sa le zicem puilor pufuleti dintosi. Si ce vad! Chiar asa scrie, deci ceva telepatie exista.

In al doilea rand .... m-a spart varianta in romana a lui yummy ... belea .... tara de cocalari ce mai!!! Parca imi vine sa ma bag in barca cu cris.d cu plecatu in tari straine.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
http://community.webshots.com/user/adina_bulina Poze Maria Dalia

Mergi la inceput