Pufuleti dintosi de Ian - Febr 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la noi.
LML TEO .
Nici noi nu luam decat D3,cand am fost acum o sapt la dr si am intrebat-o daca sa-i dau ceva sau sa-i fac analize mi-a spus ca un copil care are carente de Fe sau Ca se vede iar daca eu vreau sa-mi intep degeaba copilu nu am decat asa ca...nu-i dau nimic,mai vedem pe parcurs ce si cum.La noi e soare si frumos
mai mergem o tura pe afara

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

livia ,sarumana
posibil,dar daca are tanti dr dreptate,de ce nu gasesc nicaieri scris asa ceva?
http://www.bioterapi.ro/compusi_bio/index_compusi_bio_minerale_fier.html

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!!
M-am trezit de mult dar abia v-am ajuns din urma.

LML Teo!
Fetele...n-am poze. Am luat aparatul ieri dar am uitat sa fac poze.

Nici Mara nu primeste nimic...fe, ca. O sa reincep sa-i dau vigantolul de care tot uitam in ultima vreme.

Am vazut ca vorbiti de colaj (multumim Lucia ca te vei ocupa) dar mai e pana atunci.....cand il facem, nu cand implinesc toti pufii 1 an? Sau cand?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Eu cred ca ar trebui sa asteptam sa faca toti un an, dar asta e dpar parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

imi cer scuze daca am zis ceva nepotrivit....dar eu simt ca ar trebui sa indop copilul la sfatul medicului cu d3 , lapte praf cu vitamine,calciu,fier,vitamina c in sezonul rece , ceai de bebelusi imbogatit cu vitamine , biscuiti de bebelusi imbogatiti cu vitamine , antibiotic chiar daca nu este necesar...asa sa previna o infectie nu stiu e frustrant pentru mine ca mama sa nu stiu daca fac bine sau nu copilului ....imi pare totusi un picut mai rezistent capabil sa se dezvolte si in alt fel chiar trebuiesc toate vitaminele astea supliment ....nu stiu....nu vreau sa supar pe nimeni...imi cer scuze daca am facut-o

Mergi la inceput

ar fii dragut sa le facem poza exact la un an si cu aia sa facem colajulce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

livia ,sarumana
posibil,dar daca are tanti dr dreptate,de ce nu gasesc nicaieri scris asa ceva?
http://www.bioterapi.ro/compusi_bio/index_compusi_bio_minerale_fier.html

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Am dat si eu o cautare pe net

ceiul l-am gasit..dar apa nu...cine stie la ce s-o fi gandit tanti doctor...mai spun si ei prostii...eu orocum nu am incredere in medici f.mult
D e cand s-a nascut Alexandru am fost odata cu el la pediatru...pe la 5 luni...si mi-aq spus ca e un copil perfect..asa ca....tot in instinctul meu ma incred...in rest am fost la vaccin-la medicul de familie care la masurat, cantarit...atat.

Am vazut in tabelul de pe site ca ciupercile au Fe mult...avem voie sa le dam(cred ca e o intrebare toanta....)

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Calciul impiedica absorbtia de fier, stiam ca suplimentele de fier nu se iau la aceeasi masa cu lactatele sau cu calciul, dar de apa nu am mai auzit. E adevarat ca micutii care beau mult ceai sunt predispusi la anemie feripriva dar nu din cauza ceaiului in sine, ci pentru ca ceaiul umfla burta fara sa aduca niciun aport nutritiv.
Mai studiez...Oare faptul ca apa dilueaza sucurile gastrice si incetineste digestia sa aiba vreo legatura cu absorbtia fierului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

imi cer scuze daca am zis ceva nepotrivit....dar eu simt ca ar trebui sa indop copilul la sfatul medicului cu d3 , lapte praf cu vitamine,calciu,fier,vitamina c in sezonul rece , ceai de bebelusi imbogatit cu vitamine , biscuiti de bebelusi imbogatiti cu vitamine , antibiotic chiar daca nu este necesar...asa sa previna o infectie nu stiu e frustrant pentru mine ca mama sa nu stiu daca fac bine sau nu copilului ....imi pare totusi un picut mai rezistent capabil sa se dezvolte si in alt fel chiar trebuiesc toate vitaminele astea supliment ....nu stiu....nu vreau sa supar pe nimeni...imi cer scuze daca am facut-o

Nu cred ca e bine sa indopi copilul cum ai zis tu cu antibiotic preventiv ... Si sa stii ca si calciul in exces poate dauna .. se fac depuneri de calciu pe oase .. nu e de joaca... mai bine pt linistea ta fa-i niste analize si gata .. si cu cat il protejezi mai tare cu atat e predispus la imbolnavire in sezonul rece .. crede-ma eu nu l-am imrobodit niciodata .. nu i-am dat numai mancare bio si nu mi-a racit niciodata, nu s-a imbolnavit. Asa ca numai fi stresata si bucura-te de copilul tau ... bucura-te ca e sanatos ... Lasa naibii antibioticile pt cand o avea nevoie.

Mergi la inceput

al3csaesti draguta....dar ai inteles gresit....am vrut sa zic ca daca as urma sfatul medicului atunci as indopa copilul...si nu vreau asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

in primul ran dlucia la multe lunite lui teo!azi dimineata eram nauca miera gandul doar la cafea.... daca na dormit piciul azi noapte. scuze.

da colajul sa il facem cand fac puii un anisor, dar am zis dinainte ca sa stie toti pufii, ca acusi se apropie decembrie si incep aniversariel

livia eu ii dau pe langa vigantol si fier 5 pic de la 8 luni. dar eu nu ii dau san so...

azi am un copil tare marait, vrea numai in brate, are un inceput de raceala, ii curge nasul, are ochii impaienjeniti si de aceea vrea numai in brate, efectiv boleste. dupa masa la dct cu noi.of.
ma duc sa vad poze

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput