Pufuleti dintosi de Ian - Febr 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna ratusca?
Ce au special pantofiorii astia?

Mergi la inceput

Bea, nu te-am mai citit de mult timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Buna ratusca?
Ce au special pantofiorii astia?

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

Sunt piele interior si exterior si cel mai important au ridicatura aceea pe interiorul talpii pentru formarea piciorului pt mers. teoretic, ar fi trebuit sa ii luam din aceia gen ghetute, inalti peste glezne, insa noi nu reusim sa il incaltam cu asa ceva pt ca tine labutele tare aiurea, asa ca ne-am multumit cu unii tip adidas. Oricum, sunt primii pantofiori in care Andrei sta in picioare cu toata talpa.

Mergi la inceput

Eu am ghetute din astea cu talonete, piele pe interior, inalte si nici n-am dat multi bani. Cred ca papuceii aia costa, nu?

Mergi la inceput

Super fain ca s-a dat Andrei singur jos din pat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Eu am ghetute din astea cu talonete, piele pe interior, inalte si nici n-am dat multi bani. Cred ca papuceii aia costa, nu?

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

Da, din pacate cam ustura(180 RON). Insa m-am enervat pt ca pana acum i-am cumparat 3 perechi de incaltaminte fara sa fi rezolvat efectiv problema. astea 3 impreuna clar au costat mai mult decat Ortopedia. Deci daca stiam de ei de la inceput ma duceam la fix si nu mai ameteam cu alte nazbatii!

Mergi la inceput

Ma retrag (ca am stat si mult rau ) la somnic.

O noapte buna va doresc!

Mergi la inceput

Vezi ca ceva la fel, tot cu talonete au si la Leonardo si sunt la juma de pret. Si de piele.

Mergi la inceput

Plec si eu la somn ca raman singura pe aici!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Astazi ne-a facut Andrei o faza de am ramas masca: statea pe burta in pat cu tati si tati si-a luat cateva secunde ochii de la el. Si fi-miu s-a pus in patru labe, doar ca nu stapaneste bine miscarea si a dat inapoi in loc sa inainteze. si a tot dat pana a coborat din pat . Cand s-a uitat tati la el, se tinea disperat cu manutele de marginea patului si i se vedeau doar ochisorii Mi se pare foarte fain ca s-a dat jos din pat singur prima data si nu a cazut!

Clar pura intamplare, insa cioara ce sa faca si ea

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

hei, salutare!

super tare faza, imi si inchipui ce fata ati facut

eu am auzit de curand de naturino ca ar face incaltaminte la fel de buna pentru copii eu n-am luat nimic deosebit, pana nu merge in picioare pe afara nu cred c-o sa-i iau ceva special. Mergem pe 15 noiembrie la ortoped sa vedem ce ne mai spune.

Plec la somnic
Noapte buna!

mami de fetita

Mergi la inceput