Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Miruna sigur o voi lua pe Lorena cu noi nici nu concep altfel s-o las singurica acasa. Dar asta numai daca se intoarce bebele meu cu capul in jos. Caci dc va fi cezariana va fi totul programat si asa chemam "ajutoarele" din provincie.

Mie a trebuit sa-mi rupa membranele, dar am plecat la spital in momentul inc are aveam contractii la 8 minute, deci nu mai era de stat acasa....

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 35+

Daca m-ar apuca in toiul noptii Eu cred ca nici nu l-as lua pe sot cu mine. Daca as trezi-o pe Sofia sa o iau pe sus la spital sigur s-ar speria f tare, n-ar intelege ce se intampla. La fel, daca s-ar trezi in toiul noptii si n-am fi nici eu nici Martin langa ea (ci altcineva), n-ar fi chip sa te intelegi cu ea.

Oricum, prefer clar sa se intample ziua nasterea, sa evitam problemele organizatorice, mai ales ca Martin vrea sa-mi fie alaturi si sigur ar suferi sa-l las acasa.

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Bravo, Sugubina ! Sa ajungi cu bine acasa !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 33+

Mergi la inceput

Eu as zice ca Miruna naste prima, ca doar n-o fi iesit dopul degeaba N-ar fi exclus nici Ioana_mami sa ne faca vreo surpriza Pe Doura as mai lasa-o, macar o saptamana.

Eu cred ca o mai duc mult si bine. S-a mai cocotzat Leon, nu mai sta asa jos. Am si eu contractii, in special seara, dar cred ca sunt de la oboseala de peste zi. Sincer nici nu ma grabesc, il astept pe bebe cat mai aproape de termen.

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Beatrice, !

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Vazut poze de Diana, e tare dulce Ca un ingeras. Imi aduce aminte de Sofia in primele poze.

Mairis, imi pare bine ca ne-ai scris. Felicitari pentru cele 2 printese si pentru noul statut de mamica. Poate ne arati si tu minunile tale

Apropo de sexul copilului. Ce-mi zice mamaie cand a aflat ca sunt insarcinata prima oara "Felicitari, sa dea Dumnezeu sa fie baiat!" Nici nu mai zic ce suparare a tras cand m-am nascut eu, a treia fata a mamei

Acum cand ma intreaba lumea ce am, toti se bucura ca e "pereche". Macar acum am scapt de comentarii

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Raluca! Multa sanatate, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!

Felicitari Anymona pentru bebe Robert, sa fiti amandoi sanatosi!

Nu imi vine sa cred ca a sosit vremea nasterilor! Deja se tin pe banda rulanta! Viitoarelor mamici (Ana, Miruna, Doura?) care urmeaza sa nasca le urez nastere usoara si sa nu uite sa ne anunte si pe noi cand are loc marele eveniment!

Am schimbat si noi semnatura: nu imi vine sa cred ca am ajuns in saptamana 31! Mai avem ceva saptamani de parcurs si sper ca bebe sa stea la caldurica atat cat este nevoie.

Ukume, ce bine ca azi ai ultima zi de lucru! O sa ai timp sa te concentrezi pe nevoile tale si pe sarcina. Eu cred ca mai lucrez 2-3 saptamani, desi am cam obosit, ma misc mai greu, as domrmi mai mult...

Legat de ceea ce zic altii despre felul cum aratam: eu nu ma stresez, sunt bucuroasa ca o sa avem un bebe si asta merita tot efortul. Eu am ajuns deja la 82 de kg (de la 67). O sa incerc sa nu mai iau asa mult in greutate. Cred ca o sa incerc si eu "cura" fara sare, desi recunosc ca imi este greu...

In ceea ce priveste sexul copilului: nici pentru noi nu a contat daca vom avea fata sau baiat. Este inradacinat in mentalul anumitor persoane ca primul copil e bun numai daca e baiat! Ah si as fi vrut fata numai ca sa le fac in ciuda! Dar mie asa drag bursucelul! Important este ca bebei sa fie sanatosi, nu este important ce cred ceilalti!

M-am cam intins..

31+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

LA MULTI ANI RALUCA! bebel sanatos si mancacios!

ce scumpete e dienutza! ca o printesa

eu pariez pe miruna, dar dc ioana nu intra pana diseara cred ca pierd pariul
doura sa mai astepte nitel
wk asta treb sa stam lipite dde calculator sa facem galerie

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Eu fac alt pariu: o sa nasca o alta burtica, in afara de cele mentionate.

Ana
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Hop si eu cu felicitari pentru bebei frumosi si pentru proaspetele mamici! Si pentru viitoarele, caci vad ca e o lupta indarjita, concurenta mare la predarea stafetei! Suntem alaturi de toate si pregatim galeriile!

Eu am fost ieri la medic si bebelina mai vrea sa stea la mami in burtica, desi deja sunt in sapt. 39. Ma mai duc la control abia joia viitoare, pe 28 si vedem ce planuri are cu noi atunci :) Asta daca nu nasc pana atunci, a zis dl. dr., deci nu e chiar exclusa nasterea pana atunci, dar nici nu intrevedea o nastere rapida! Asa ca m-am linistit, am timp sa fac (sper!) ce mi-am mai propus. Azi vine parintele sa ne sfinteasca barlogul si sa ma spovedeasca, iar maine spunea ca merg la impartasit. Abia astept sa am sufletul mai usor si sa ma simt si mai in paza Domnului! Maine, poimaine mergem prin oras sa cumparam chestii lasate pe ultima suta de metri, dar care deja nu mai pot fi amanate, ca numai maine nu bate bebelina in col si zice ca vrea sa iasa :)

Va pupacesc pe toate si ne regasim mai tarziu. Acum ma duc la un pic de ordine si curatenie, sa fie totul ok pana la ora 19 cand vine parintele.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Eu fac alt pariu: o sa nasca o alta burtica, in afara de cele mentionate.

Ana
AMR cateva zile...

eu zic ca alte burtici sa stea la rand ca prea s-au bagat in fata!
ana oricat incerci sa tragi de timp tu esti in capul listei, dupa miruna, n-ai scapare

ce relaxata sunt eu , dar cand mi-o venii si mie randul...

34+

Mergi la inceput