Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (138)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna eu pariez pe tine...nu stiu de ce si sa stii ca motatele sunt pregatite

sugubina ce bine

beatrice oameni cu idei fixeeeee

ana,doura sunt cu ochii si pe voi

Doamne ai grija si de noi 35+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

acum am vazut pozele......o zana de fetita ai Symo!!!

Lidia baietelul tau m-a cucerit!!! atat de cute eee!!!! imi vine sa ii pap falcutzele!!!

Dumnezeu sa ii creasca sanatosi!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

FELICITARI IRINA !!! SA-TI TRAIASCA PRINTESELE SI SA LE IEI CAT MAI CURAND ACASA !!!

Si pe mine ma enerveaza un pic cand imi spune lumea ce mult m-am ingrasat si ce burta mare am. Dupa ce ca ma simt eu urata si grasa ce rost are sa mai imi spuna si ei (mai ales ele). Ma intreaba apoi in ce luna sunt ca sa continue sa se mire si le spun ca intra 11-a.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Raluca, , sanatate multa, impliniri si un bebe pofticios!

felicitari burticilor care schimba azi semnatura!

Citez o fata de pe un alt forum:
"

Bebelusii primesc nota 9 dupa cezariana pentru ca nu trec prin nasterea normala, care e un proces natural care ii ajuta sa se adapteze mai bine mediului exterior (in timpul nasterii naturale din cauza presiunii prin care trec le iese lichidul din plamani si astfel respira mai usor afara).

In unele spitale de stat si particulare se da nota 10 bebelusilor nascuti prin cezariana ca sa sune bine la mamici, practic tot 9 ar fi nota. Oricum si 9 si 10 inseamna ca practic bebelusii sunt OK. "

So, saptaman viitoare suntem prinse rau cu nasterile....Ana, Mirunasi cand te gandesti ca si eu ar fi trebuit tot sapt viitoare, dar m-a amanat dr cu inca o sapt, sper sa si nasc atunci cand sunt programata.
Asta-noapte visam iar sange pe chiloti(obsesia mea),am avut mici contractii. Azi o astept pe tanti sa-si continuie curatenia.

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Miruna sigur o voi lua pe Lorena cu noi nici nu concep altfel s-o las singurica acasa. Dar asta numai daca se intoarce bebele meu cu capul in jos. Caci dc va fi cezariana va fi totul programat si asa chemam "ajutoarele" din provincie.

Mie a trebuit sa-mi rupa membranele, dar am plecat la spital in momentul inc are aveam contractii la 8 minute, deci nu mai era de stat acasa....

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 35+

Mergi la inceput

Ma bucur ca Robert mananca si respira singurel. Asta imi da si mie curaj ca poate si bebe al nostru daca se naste mai devreme sa fie asa de puternic.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

miruna am uitat sa-ti spun ca la hornbach au amenajat stand-ul de craciun si este fff mare si ff multe chestii misto

Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am devenit si eu melancolica la fel ca Ana. Abia il astept pe bebe mic si grasunic sa-l ajut sa descopere lumea inconjuratoare...Ufff, de aproape 3 zile nu am iesit din casa si azi, pt ca ma simt mai bine, voi face o mica plimbarica singurica...pana la magazinul din coltz

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

He he, m-am uitat la bebei, de cate 3 ori la fiecare poza! Dienuta e deja o printesa, iar Ianis asa un dragalas cu falcutele alea haioase, iti vine sa ii mananci pe amandoi!!

Eu nu stiu zau pe cine sa pariez... hmm... Ana prima, Miruna apoi... Miruna prima, Ana apoi... Emotii, emotii!

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor pt urari . Sa va dea Domnul si voua sanatate, nestere usoara si bebelusi sanatosi !!!

Am schimbat si semnatura astazi, deci inca un rand de :

Raluca cu Ioanna , Georgios si 33+

Mergi la inceput