Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Felicitari, Abe!
Bun venit, Blanca!

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

allexxia_m cre ca e din dop, esti aproape.

Olguta tine-te bine pana vine sotu sa nu nasti...

Fetele gata am laptop!! Tocma bine , ca fata din salon care avea tv-ul azi l-a luat si ma plictiseam..Ei i se rupsese apa ieri de tot, avea 29s si gemeni baietei..Desi ii oprisera contractiile cu un medicament f scump. Au bagat-o de urgenta in operatie si a nascuAt pe ambii de 1.2kg. Sunt la incubator acu si vor mai sta ceva timp.

FELICITARI NOILOR MAMICI!!

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Burtici Eu si Bebelu suntem mai norocoase facem parte din 2 odiseii deci cine mai e ca noi aici avem prietene dragi care ne-au pastrat pe listuta dealungul odiseei si in ian-feb este odiseea noastra de care nu bucuram cu drag,imi pare rau de confuzie

Cu ajutorul lui Dumnezeu27+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sugubina, ce bine ca iti dau drumul luni! Vei fi cu noi, la galeria nasterilor pe banda rulanta!
Cu atata sustinere din partea noastra, Puficele vor fi cuminti si vor astepta cele 3kg/persoana. Cu asa fete cuminti, sa tot ramai gravi!

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

FELICITARI BMB!!!

Ana, tu nu vei fi la galerie vei fi pe banda rulanta ... cu mine cu tot

Pentru poze sunt doua conturi de Picasa:

1. Contul cu adresa de mail ursuleti_novdec2010@yahoo.com - poze cu bebici

2. Contul cu adresa de mail ursuleti.novdec2010@gmail.com - poze cu mamici

Parola este cea cunoscuta. Cine nu o cunoaste o primeste pe PM.

Iris, nu era nevoie sa stergi pozicile, s-a rezolvat cu un nou cont, oricum nu mai era loc de prea multe. Si eu am sters si degeaba.

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sugubina, felicitari pt vestea buna... inseamna ca puficele vor sa mai stea la caldurica...... ia spune, colegele de salon au invatat "sugubineasca"??

miruna, ne anunti indifernt de ora, daca pleci catre spital....

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

daa Ana Puficele is cumintele si luni ajungem acasa sa stam culcate in patucinu personal. Dc le fac de 3kg cre k nu mai incap pe use ...

Ah am un rahat de branula in mana stanga si ma duare..Imi face antibiotic acolo.

Ce de nasteri..sunt alaturi de voi.

LORE ce iti fac printesele? Joann cu tine ce mai e? Tot in spital uare?

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Felicitari Bmb pt ursulet! Sanatosi si mancaciosi sa fiti!!!

Aha deci BabyCry cum am mai zis e o placere sa fii cu noi la odisee. Iar eu habar nu aveam ca ai fost de la incept cu noi

Beatrice tu platesti femeia care face menajul pe ora? Si ea poate sta cate ore vrea? Ca pe a mea ( filipineza) o platesc 4 ore, timp in care imi face casa luna, aspirat, praf, spalat pe jos, aranjat in bucatarie, bai, etc, plus la sfarsit calca 7 camasi ale lui barbatu-meu. Ma gandesc ca daca sta atat de mult in bucatarie la tine, i-ai dat sa faca in amanunt tot...dar parca tot e mult 5 ore cat zici tu si tot nu termina!

Aneud felicitari pt job!!! Cat o sa stai in concediu de maternitate? Esti cumva in perioada de proba acum?

Alina (37+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

FELICITARI bmb !!!! ti-am trecut minunea in lista de nou veniti! BB sanatos, mancacios si adaptare rapida tie! Sigur esti o mamica perfecta!

FELICITARI Abe !!!! Recuperare rapida si BB sanatos!
Joy21 zi-ne mai multe detalii !!!!

sugubina ce bine ca vii acasa, ce ma bucur! Ce bine ar fi sa ajungi cu Puficele la 3kg! Ai grija de tine ca dupa vedem noi ce facem cu silueta!

BabyCry ai PM!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri! la toate!
eu stau calma deocamdata, astept sa vad daca mai apare vreun semn desi la cat de relaxata era doctora, si la cat de lung si inchis am colul nu prea cred sa se intample in curand!
Imi era mie teama de nastere prematura dar uite ca se prea poate sa dau in cealalta extrema ...
Acum incepe sa-mi fie teama sa nu ajung la cezariana ori ca nu se scurteaza colul, ori ca ajung la 42 saptam ....
de' neuron de gravida - vorba cuiva - nu-i bine nici cum ....

38+

Mergi la inceput