Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

BabyCry, esti binevenita oricand la noi in odisee! Te asteptam cu drag! Numai ca de-acum o sa ne prinzi in focuri.
Aneud, felicitari pentru reusita cu job-ul!

Eu simt ca iese bebe prin buric... i-am dat sa guste o combinatie periculoasa de cola cu must si... jale! Sughite si se misca grav, ba am si niste contractii dureroase. Sper sa se calmeze, ca tati abia dimineata ajunge.

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Allexxia, din ce-am citit la odiseea de sept/oct, toate fetele care au fost la control, au sangerat putin. O pata maronie, altele rozalie... dar pata si dupa aceea deloc, niciun semn. Asa ca eu nu cred ca e dop. Parerea mea si doar dupa ce am citit n postari ale fetelor de la odiseea de sept.

Ioana, foarte bine ca te odihnesti! Aduna fortele pentru Raisa.

Eva, fiul tau e perfect!

Ana
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmb spune:

Buna seara,
Desi am scris rar la odisee v-am urmarit pe toata durata sarcinii.

Raportam si noi:

In 18.10.2010 a venit pe lume Robert Stefan la 37sapt si 3 zile, 3000g, 50cm, Apgar 9, natural, Sp. Municipal, Dr. Bohaltea

De ieri suntem acasa, suntem bine si incercam sa trecem cu bine peste micile probleme de adaptare.

Felicitari mamicilor care au nascutsi bun venit pe lume bebeilor, nastere usoara viitoarelor mamici de ursuleti si bebei sanatosi si mancaciosi

Beatrice, tati Mihai si Denisa 20.07.2003

Mergi la inceput

Lore, pe unde lenevesti? Ce fac fetele?? Hai la galerie, ca nastem fara tine!

Ana
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello girls,

Relatez un mesaj citit la odiseea Sofiei:

"A venit pe lume Blanca, micuta, dar frumoasa si desteapta ca sora-sa :) "

Felicitari Abe, recuperare rapida si mult laptic!

Asta da surpriza

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Sunt putin in urma cu cititul, dar am intrat sa felicit proaspetele mamici (pe care inca nu le-am felicitat):Msymo, Anymona si Mairis! Ma bucur din suflet pentru voi si va si invidiez un pic pentru ca eu incep sa am emotii mari, abia astept sa scap de nastere si sa imi tin puiutul in brate!
Stiu ca eu nu sunt prea activa, dar sa nu ma scoateti din lista, eu va urmaresc tot timpul,imi sunteti ultra-simpatice si sunt mandra ca fac parte din aceasta odisee, dar nu sunt genul care sa scrie prea mult.... Nu pot sa ma trec prezenta pe lista, pentru ca eu nu mai am parola la conturile noastre, si nefiind activa, nici nu am tupeul sa o cer...
Eu mai umblu la cursuri (la facultate- sunt la zi), dar nu stiu pana cand mai rezist, mi-e din ce in ce mai greu si mi-e frica sa nu ma apuce nasterea pe-acolo. Dar ma gandesc ca dupa ce se va naste bebe imi va fi si mai greu sa frecventez ...asa macar vad profii ca am bunavointa
va pup pe toate si va urmaresc in continuare (cu sufletul la gura).

37+

Mergi la inceput

Felicitari, bmb!
Bun venit, ursulet!

Citat:
citat din mesajul lui bmb

Buna seara,
Desi am scris rar la odisee v-am urmarit pe toata durata sarcinii.

Raportam si noi:

In 18.10.2010 a venit pe lume Robert Stefan la 37sapt si 3 zile, 3000g, 50cm, Apgar 9, natural, Sp. Municipal, Dr. Bohaltea

De ieri suntem acasa, suntem bine si incercam sa trecem cu bine peste micile probleme de adaptare.

Felicitari mamicilor care au nascutsi bun venit pe lume bebeilor, nastere usoara viitoarelor mamici de ursuleti si bebei sanatosi si mancaciosi

Beatrice, tati Mihai si Denisa 20.07.2003

Ana
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, tanti cu curatenia ieri a muncit in bucatarie de la 4 pana la 9 si acum e tot in bucatarie de la 4. Daca nu venea soacra sa faca curat acum 2 saptamani, nici nu as mai scris pe forum acest lucru, ca v-ati fi inchipuit poate c ala mine in bucatarie se bat gandacii cu viermii. Livingul unde urmeaza sa primesc maine preotul pt sfestanie arata horror. Cica vine maine, dar preotii vin maine la 9dimineata, nu mai pun la socoteala balconul.

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

felicitari,bmb

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

BB Alinus, BebyCry a fost cu noi la inceput cand toate traiam emotiile *Sunt sau nu gravi?*. Ea nu a fost din prima. Dupa o luna in schimb, ne-a facut surpriza si a aparut cu bebe la purtator si a ramas atay in Odiseea noastra cat si in cea de Ianuarie-Februarie.

Ratusca, aici sunt, am pus masina de spalat vase ca era ditamai turnul in chiuveta. Eu nu inteleg de ce al meu consort reuseste sa umple chiuveta cu 3 chestii...are un stil de a le aseza de iti sta mintea in loc.

Alexxia si eu dupa control mai aveam pete maronii - beige. Dopul in schimb la mine a insemnat o cantitate maaare gelatinoasa, nu doar o pata. Am citit ca se pot pierde si bucatele in luni de zile... Eu nu cred ca mai am pic de dop, desi tot gasesc cate o surpriza si uite unde sunt

Aneud, felicitari pentru job!!!

Ma duc sa ma joc cu copilul cel mare, care abia acum s-a trezit dupa doar 5 ore de somn . Cand ma gandesc cat ma rugam de el sa doarma cand era mic si acum ma chinui sa-l trezesc.

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput